5/5 - (1 امتیاز)

طلاق به صورت غیر حضوری و اینترنتی توسط وکیل طلاق توافقی امکان پذیر می باشد. اما تنها در مواقعی که طلاق توافقی است و زن و مرد بر سر حق و حقوق و مسائل اساسی مانند مهریه زن، حضانت فرزندان، نفقه فرزندان، اجرت المثل و… توافق کرده باشند.

توجه داشته باشید که برای توافق در این موارد باید تاییدیه یک وکیل طلاق توافقی را داشته باشید. به این دلیل که قبل از اقدام برای جدایی باید زن و مرد به صورت توافقی به یک وکیل پایه یک دادگستری مراجعه نمایند و پس از آگاهی از کلیه حق وحقوق قانونی خود و شرایط طلاق، از مرحله مشاوره گرفتن از وکیل تا پایان مسیر طلاق و صادر شدن حکم طلاق توسط دادگاه، به صورت کتبی با یکدیگر توافق نمایند.

توجه داشته باشید، امضای زوجین که مبنی بر رضایت و آگاهی زن و مرد است و امضای وکیل به عنوان شاهد و تاییدیه حقوقی برای طلاق الزامی می باشد. در این مطلب درباره طلاق غیر حضوری و اینترنتی توسط وکیل طلاق توافقی صحبت خواهیم کرد، با ما همراه باشید.

دادن وکالت طلاق به وکیل

در صورتی که کلیه مراحل طلاق طی شود، زن می‌تواند با دادن وکالت به وکیل خود بدون نیاز به حضور در محضر، از همسرش جدا شود. آخرین مرحله طلاق، اجرای صیغه طلاق است. زمانی صیغه طلاق بدون حضور زن یا مرد و به صورت طلاق غیر حضوری جاری می شود که زن و مرد بنا بر دلایلی نتوانند در دفاتر ثبت ازدواج و طلاق حاضر شوند. در چنین مواقعی برای این کار می‌توانند به وکیل خود وکالت دهند. وکیل نیز به عنوان نماینده زن برای طلاق در محضر حاضر می شود و پس از امضا کردن طلاق، شاهد اجرای صیغه طلاق می باشد.

یک وکیل طلاق توافقی مجرب می تواند، پروسه و مراحل طلاق توافقی را در ۳ تا ۵ روز به نتیجه برساند. همچنین در صورتی که به یک وکیل با تجربه در این زمینه مراجعه نکنید، ممکن است پروسه طلاق شما تا ۳ ماه به نتیجه نرسد.

طلاق غیر حضوری

وکیل طلاق توافقی برای طلاق غیر حضوری

یکی از مزیت های گرفتن وکیل برای طلاق توافقی، حذف شدن تعداد زیادی از جلسات مشاوره قبل از طلاق می باشد. دیگر مزیت گرفتن وکیل طلاق توافقی، شرکت نکردن در جلسات دادگاه است. به طوري که اگر از وکیل طلاق توافقی استفاده نمایید، نیاز نخواهد بود که در جلسات دادگاه حاضر شوید. وکیل طلاق توافقی در تمام جلسات دادگاه شرکت خواهد کرد و به هیچ وجه احتیاج به حضور زن و مرد در مراحل مختلف دادگاه نمی باشد. تنها یک بار زن باید با هماهنگی وکیل خود برای دادن آزمايش بارداری در آزمایشگاه حاضر شود. بنابراین اگر می خواهید طلاق غیر حضوری داشته باشید، به وکیل طلاق توافقی مراجعه نمایید.

وکیل طلاق توافقی، وکیل پایه یک دادگستری است که در زمینه طلاق توافقی دارای تخصص می باشد. معمولا بعد از صادر شدن حكم طلاق توافقی، مرد اجباری برای حاضر شدن در محضر ندارد. همچنین به این دلیل که طلاق به صورت توافقی است، از لحاظ قانون نیز حاضر شدن در محضر باید با توافق زن و مرد باشد.

مزایای گرفتن وکیل برای طلاق بدون حضور زوجین

در زیر به مهم ترین مزایای گرفتن وکیل طلاق توافقی برای طلاق غیر حضوری اشاره شده است:

پروسه طلاق در مدت زمان ۳ تا ۷ روز کاری صورت می پذیرد.

  • نیاز به حاضر شدن زوجین در دادگاه نمی باشد.
  • توافقات مختلف زوجین به وسیله وکیل طلاق توافقی صورت جلسه خواهد شد و بر اساس آن حکم طلاق صادر می شود.
  • اجرا شدن صیغه طلاق نیز بدون حضور زوجین و با حضور وکیل انجام خواهد شد.
  • نیاز به حضور زوجین در جلسات مشاوره نیست، وکیل طلاق توافقی به جای زن و مرد در جلسات مشاوره شرکت می کند.

گرفتن مهریه زن در طلاق غیر حضوری و توافقی

در طلاق توافقی زن و مرد می توانند، هر تصمیمی که بخواهند درباره حق و حقوق خود بگیرند. به طوری که زن می تواند، برای محقق شدن شروط مورد نظر خود از گرفتن مهریه اش صرف نظر نماید. در صورتی که طبق توافق زوجین قرار بر پرداخت تمام یا بخشی از مهریه به زن باشد، وکیل طلاق توافقی در رسیدن زن به مهریه خود، وی را راهنمایی خواهد کرد.

گرفتن نفقه در طلاق توافقی و غیر حضوری

نفقه یکی از حقوق مالی مربوط به زن می باشد که بر اساس شئونات اجتماعی و خانوادگی زن تعیین می شود و مرد نیز موظف است آن را پرداخت نماید. توجه داشته باشید، تنها در صورتی مرد می تواند، نفقه همسرش را نپردازد که زن از وی تمکین نکند. در طلاق توافقی زن و مرد می توانند، درباره نحوه پرداخت نفقه به توافق برسند و حتی میزان آن را به صورت توافقی تغییر دهند.

گرفتن جهیزیه در طلاق غیر حضوری و توافقی

جهیزیه به اموالی از زوجه اطلاق می شود که در ابتدای زندگی مشترک برای شروع زندگی به منزل شوهر آورده شده است و مرد هیچ حقی درباره آن ندارد. در طلاق توافقی هر تصمیمی که زن و مرد درباره جهیزیه بگیرند، پذیرفته خواهد شد.

گرفتن اجرت المثل در طلاق توافقی و غیر حضوری

زن بر اساس کارهایی که در امورات خانه داری در زندگی مشترک انجام می دهد، مستحق گرفتن اجرت المثل می باشد. مگر در صورتی که زن قصد تبرع داشته باشد. در طلاق توافقی معمولا زن و مرد در رابطه با این موضوع که مرد مبلغی را برای اجرت المثل به همسر خود بپردازد به توافق می رسند.

گرفتن حضانت فرزندان در طلاق توافقی

طبق قانون تا ۷ سالگی، حضانت فرزندان با مادرشان می باشد و پس از آن حضانت فرزندان با پدر است. در طلاق توافقی زن و مرد می توانند با در نظر گرفتن شرایط یکدیگر، در مورد حضانت فرزندان به توافق برسند.

گرفتن نفقه فرزند در طلاق توافقی و غیر حضوری

بر اساس قانون، نفقه فرزندان در هر سن و سالی با پدرشان می باشد. به طوری که اگر پدر از دادن نفقه فرزندان خود امتناع نماید، مجازات حبس در انتظار وی خواهد بود. اما در طلاق توافقی زن و مرد می توانند، توافق نمایند که تمام یا بخشی از نفقه فرزندان بر عهده مادرشان باشد.

طلاق از طرف زن

در چه شرایطی زن حق طلاق دارد؟ طلاق از طرف زن یا زوجه

  • استنکاف زوج از پرداخت نمودن نفقه
  • سوء معاشرت یا رفتارهای ناشایست زوج
  • مبتلا شدن زوج به یک بیماری صعب ‌العلاج
  • جنون مرد
  • محکومیت زوج به زندان بیشتر از 5 سال
  • اعتیاد مرد
  • ترک زندگی مشترک از سوی مرد