5/5 - (1 امتیاز)

طلاق به دلیل اعتیاد مرد یکی از دلایل قانونی است که زن می تواند از این طریق برای جدایی اقدام کند. اعتیاد هر یک از زن و مرد شرایط بغرنجی برای خانواده به وجود می آورد. شخصی که به اعتیاد گرفتار است دردسرهای زیادی برای خود و شریک زندگی اش به وجود می آورد.

دادخواست طلاق به دلیل اعتیاد مرد توجیه پذیر است زیرا مرد رکن اصلی خانواده است. زمانی که مرد مصرف کننده مواد مخدر باشد نمی تواند نقش خود را در خانواده به خوبی ایفا کند. زیرا از لحاظ اقتصادی، اجتماعی و عاطفی با مشکلات زیادی روبرو خواهد شد. به همین دلیل قانونگذار این حق را برای زن در نظر گرفته است که با ارائه دادخواست طلاق به ادامه زندگی با چنین شخصی پایان دهد.

مشاوره حقوقی طلاق به دلیل اعتیاد

دادخواست طلاق به دلیل اعتیاد باید با دلایل صحیح و محکمه پسند همراه باشد. وکیل خانواده با جمع آوری مدارک و مستندات قوی کمک می کند که زن از این موقعیت بحرانی رها شود.

طلاق زمانی پذیرفته می شود که اعتیاد مرد به خانواده آسیب برساند. در صورتی که زن بخواهد از این طریق حکم طلاق خود را دریافت کند توصیه حقوقی آن است که با کمک وکیل طلاق وارد عمل شود. چالش های حقوقی موجب می شود که پروسه طلاق طولانی شود و افراد سختی زیادی را تحمل کنند.

در حالی که وکیل متخصص با اشرافی که به مسیر طلاق به دلیل اعتیاد دارد کمک می کند که پرونده در کوتاه ترین زمان ممکن به نتیجه برسد. مسئله بعد بحث هزینه های دادرسی است. در صورتی که کارشناس حقوقی بخواهد امور مربوط به پرونده را انجام دهد بسیار ناچیز خواهد بود.

طلاق به دلیل اعتیاد مرد

طلاق از طرف زن چه شرایطی دارد؟

طلاق به دلیل اعتیاد مرد راه حلی است که قانونگذار برای خلاص شدن زن از ادامه زندگی مشترک با مرد پیش بینی کرده است. بر اساس قانون اختیار طلاق در دست مرد است. در صورتی که مرد بخواهد از همسر خود جدا شود مسیر قضایی کوتاه تری را می پیماید. مرد با دریافت گواهی عدم سازش از دادگاه می تواند همسر خود را طلاق دهد.

طلاق به دلیل مصرف مواد مخدر از جمله مواردی است که هم مرد و هم زن می تواند از آن استفاده کند. به عبارت دیگر مرد هم برای دریافت حکم طلاق باید دلیل محکمه پسند ارائه دهد. اثبات اینکه زن دچار اعتیاد است کمک می کند که مرد آسان تر همسر خود را طلاق دهد.

پروسه طلاق از طرف زن طولانی تر می باشد. با این وجود طلاق به دلیل اعتیاد به نسبت سایر دلایل در دادگاه بیشتر مورد توجه قرار می گیرد. در صورتی که زن بتواند با دلایل محکم و قوی اعتیاد همسر خود را اثبات کند دادگاه فورا درباره این موضوع تصمیم گیری خواهد کرد. زیرا اعتیاد بلای خانمان سوزی است که افراد درگیر با خود را متلاشی می سازد. بسیار دیده شده که اطرافیان شخص معتاد بیشتر خود او دچار آسیب های روحی و جسمی می شوند.

مقام قضایی در صدور حکم طلاق به دلیل مصرف مواد مخدر مرد، عسر و حرج زن را در نظر می گیرد و حکم مقتضی را صادر خواهد کرد. برای پیگیری پرونده می توان به وکیل طلاق مراجعه کرد.

چگونه می توان در سریع ترین زمان حکم طلاق را دریافت کرد؟

برای دریافت حکم طلاق به دلیل اعتیاد باید به سراغ کارشناس خبره حقوقی رفت. موسسات حقوقی نام آشنا با معرفی کارشناسان حقوقی تلاش می کنند که موکل به خواسته خود برسد.

طلاق به دلیل استعمال مواد مخدر زوج، خانواده را دچار تنش و آسیب فراوان می کند. به طور معمول مردانی که درگیر مصرف هستند از نظر مالی در تنگنا قرار دارند. بنابراین دریافت حقوق مالی زن در این نوع پرونده ها با چالش های زیادی روبرو می شود.

زن در طلاق به دلیل مصرف مواد شوهر می تواند مطالبات مالی خود را هم مطرح نماید. وکیل با ارائه دادخواست مهریه و نفقه تلاش می کند که زن به حقوق مالی خود برسد. اما همانطور که گفته شد اشخاص مصرف کننده مواد هستی خود را در سودای مواد مخدر از دست می دهند. بنابراین نمی توان چندان به نتیجه این نوع مطالبات امیدوار بود.

در اکثر مواقع در طلاق به دلیل اعتیاد با اثبات اعسار مرد در پرداخت مهریه و دیگر مطالبات مالی زن تقسیط می شود. به این ترتیب با در نظر گرفتن شرایط مالی مرد ماهانه مبلغی به حساب زن واریز خواهد شد.

شرایط طلاق به دلیل اعتیاد

طلاق به دلیل اعتیاد مرد چه شرایطی دارد؟

شاید بتوان در بین انواع دلایلی که زن برای طلاق خود مطرح می کند طلاق به دلیل اعتیاد را محکم ترین دلیل دانست. اعتیاد مرد مسئله ای غیر قابل اغماض است. اما برای دریافت حکم طلاق باید موارد حقوقی را در نظر گرفت.

یکی از مسائلی که در طلاق به دلیل اعتیاد مرد در نظر گرفته می شود ایجاد عسر و حرج برای خانواده است. به این معنی که دادگاه زمانی حکم طلاق را صادر می کند که اعتیاد مرد به حدی باشد که موجب عسر و حرج زن شود. این موضوع در ماده ۱۱۳۰ قانون مدنی مورد تاکید قرار گرفته است.

ماده ۱۱۳۰ اعتیاد مرد به مواد مخدر را یکی از دلایل طلاق معرفی می کند. این قانون بیان می دارد که طلاق به دلیل استعمال مواد مخدر توسط مرد یکی از حقوق قانونی زن می باشد. اما شرط اصلی صدور حکم اعتیاد غیر قابل تحمل است.

بند ۲ ماده ۱۱۳۰ طلاق به دلیل مصرف مواد مخدر را به عنوان یکی از موارد عسر حرج بیان می کند که زن می تواند به این دلیل دادخواست طلاق دهد:

اعتیاد زوج به یکی از انواع مواد مخدر و یا ابتلا وی به مشروبات الکلی که به اساس زندگی خانوادگی خلل وارد آورد و امتناع یا عدم امکان الزام وی به ترک آن در مدتی که به تشخیص پزشک برای ترک اعتیاد لازم بوده است.

زن برای طلاق عسر و حرجی خود باید از دلایل قانونی کمک بگیرد. تحقیقات محلی، شهادت شهود، اظهارات مطلعین درباره بدرفتاری ها، ایجاد مزاحمت مرد، خشونت و ضرب و شتم، گواهی پزشکی قانونی درباره میزان اعتیاد مرد به مواد مخدر، مدارک پزشکی درباره دفعات بستری شدن مرد در مراکز بازپروری و…. تمام این موارد کمک می کند که زن در مدت کوتاهی حکم طلاق به دلیل اعتیاد مرد را دریافت نماید.