5/5 - (1 امتیاز)

پرونده هایی که توسط وکیل دیوان عدالت اداری پیگیری می شود مسیر درست و اصولی را طی خواهد کرد. به طور کلی ساختار دیوان عدالت اداری با سایر مراجع قضایی متفاوت است. پرونده هایی که در این مرجع مطرح می شوند شرایط ویژه ای دارند. وکلایی که در زمینه حقوق عمومی فعالیت می کنند به طور تخصصی به موضوعات مطرح شده در این حوزه می پردازند. حضور وکیل دیوان عدالت اداری در یک پرونده کمک می کند که افراد راهکارهای قانونی را در زمان مقتضی به کار ببندند و به نتیجه پرونده امیدوار باشند.

دیوان عدالت اداری به عنوان مرجع تظلم خواهی مردم علیه نهادهای دولتی شرایطی را به وجود آورده که عموم افراد بتوانند نسبت تصمیمات نهادهای حکومتی اعتراض کنند. در برخی موارد تصمیمات و اقدامات سازمان های دولتی موجب تضییع حقوق افراد می شود. در این شرایط به کمک وکیل با تجربه می توان به دادخواهی پرداخت.

خط پاسخگویی وکلای دادگستر : ۲۲۹۲۰۵۶۲-۰۲۱ (۲۰ خط ویژه)

مشاوره حقوقی با وکیل دیوان عدالت اداری

حوزه فعالیت وکیل دیوان عدالت اداری بسیار تخصصی است به همین دلیل باید وکلایی که پرونده های حقوق عمومی را می پذیرند از دانش و تخصص بالایی برخوردار باشند. قوانینی که در حقوق عمومی مطرح می باشد بسیار گسترده است. اشراف وکیل به قوانین و آیین نامه های مختلف کمک می کند که هرچه سریع تر راه حل پرونده مشخص شود.

طرفین دعاوی حقوق عمومی با سایر دعاوی متفاوت است. وکیل دیوان با در نظر داشتن چنین مواردی تلاش می کند که از حقوق موکل خود دفاع نماید. در یک طرف شخص حقیقی و عادی جامعه و در طرف دیگر سازمان یا یک اداره دولتی قرار دارد. ارتباط وکیل با افراد و نهادهای مختلف کمک می کند که پرونده هر چه سریعتر به نتیجه برسد.

رسیدگی در دیوان به صورت غیر حضوری است.

وکیل دیوان عدالت اداری

وکیل دیوان عدالت اداری با ارسال لوایح پرونده را پیگیری کرده و با ارائه گزارش دقیق موکل خود را در جریان رسیدگی به پرونده قرار می دهد. با وجود تدابیری که اخیرا اندیشیده شده، مسیر رسیدگی به پرونده در دیوان عدالت اداری کوتاه تر شده است. با این حال تا هر زمانی که پرونده به طول بیانجامد وکیل ارتباط خود را با موکل حفظ خواهد کرد و به طور مستمر با ایشان در تماس می باشد.

صلاحیت دیوان عدالت اداری

وکیل دیوان عدالت اداری با در نظر گرفتن صلاحیت دیوان پرونده های حقوق عمومی را پذیرش خواهد کرد. دیوان عدالت اداری بر اساس اصل ۱۷۳ قانون اساسی تشکیل شده و آیین نامه دیوان با عنوان قانون تشکیلات و آیین نامه دیوان عدالت اداری با ۱۲۴ ماده قانونی به تصویب رسیده است. ماده ۱۳ قانون دیوان عدالت اداری درباره صلاحیت دیوان می باشد.

رسیدگی به اعتراضات علیه تصمیمات نهادها و سازمان های دولتی اصلی ترین وظیفه دیوان عدالت اداری است. تظلم خواهی تنها از طرف مردم عادی پذیرفته می شود. بنابراین سایر نهادهای حکومتی اجازه طرح دعوی در این مرجع را ندارند.

اعتراض به تصمیمات شهرداری در قالب کمیسیون ماده ۱۰۰ قانون شهرداری ها، کمیسیون ماده ۹۹، کمیسیون ماده ۷۷ و…. از جمله دعاوی است که توسط وکیل دیوان عدالت اداری پیگیری می شود. به طور کلی رسیدگی اموری که مربوط به ساخت و ساز و اراضی درون شهری و برون شهری است در صلاحیت شهرداری ها می باشد. در عمل ملاحظه می شود که برخی از تصمیمات شهرداری و عملکرد ماموران آن به حقوق افراد لطمه وارد می کند. در چنین مواردی به کمک وکیل مجرب می توان در دیوان طرح دعوی کرد.

پیگیری امور استخدامی توسط وکیل دیوان عدالت اداری

امور استخدامی از جمله مواردی است که با اعتراض افراد جامعه مواجه خواهد شد. چنانچه افراد درباره قوانین استخدامی، نحوه پذیرش دستگاه های دولتی، اخراج، بازنشستگی و سایر موارد اعتراضی داشته باشند می توانند اعتراض خود را در دیوان عدالت اداری به ثبت برسانند.

افراد برای پیگیری پرونده خود در زمینه حقوق عمومی می توانند به بهترین وکیل دیوان عدالت اداری مراجعه نمایند. اختلافات کارگر و کارفرما یکی از دعاوی است که در صورت ادامه دار شدن می تواند در دیوان حل و فصل شود. آرایی که در برخی شوراها به تصویب میرسد در دیوان عدالت اداری قابل اعتراض خواهد بود. همانطور که ملاحظه می شود صلاحیت دیوان عدالت اداری متنوع می باشد.

خدمات ارائه شده توسط وکیل دیوان عدالت اداری

وکیل دیوان عدالت اداری خدمات گوناگونی ارائه می دهد. پذیرش پرونده های مربوط به حقوق عمومی از مهمترین فعالیت های وکیل می باشد. دعاوی حقوق عمومی بسیار تخصصی و نیازمند تجربه بالا است. وکیل با پذیرش چنین پرونده هایی کمک می کند که موکل بدون انجام کارهای موازی و غیر ضروری پرونده خود را به سرانجام برساند.

پیگیری پرونده توسط وکیل با سابقه و مجرب موجب صرفه جویی در هزینه ها خواهد شد. ضمن آنکه در زمان کوتاه تر و اتلاف وقت کمتر پرونده به نتیجه می رسد. ارائه مشاوره حقوقی از دیگر خدمات وکلا است. اصطلاحاتی که در پرونده های حقوقی مطرح می شود تخصصی است و نیاز به شفاف سازی توسط کارشناس حقوقی دارد. حتی با انجام مشاوره حقوقی تلفنی مسیر رسیدگی به پرونده برای موکل هموارتر خواهد شد. به این ترتیب با اطلاعات جامع تری وارد عمل می شود.

جمع آوری مدارک و مستندات قوی بر نتیجه پرونده بسیار اثرگذار است. وکیل باید تلاش کند با تحقیقات دقیق، بررسی اسناد مختلف، مراجعه به نظرات کارشناسان نظام مهندسی، کارشناسان املاک، گزارشات بیمه و …. لایحه دفاعیه قوی تنظیم نماید. بنابراین افراد می توانند با اطمینان خاطر پرونده خود را به بهترین وکیل گروه وکلای پاسارگاد بسپارند. وظیفه وکیل تضمین وسیله است نه تضمین نتیجه، و برای رسیدن به نتیجه دلخواه نهایت تلاش خود را خواهد کرد.

خدمات وکیل دیوان عدالت اداری

نحوه پیگیری پرونده در دیوان عدالت اداری

روش های مختلفی برای پیگیری پرونده در دیوان عدالت اداری وجود دارد. افراد می توانند برای ثبت شکایت خود به شعب دیوان مراجعه و درخواست خود را به ثبت برسانند. پس از بررسی پرونده و داشتن شرایط لازم وقت رسیدگی مشخص می شود. وکیل دیوان عدالت اداری با ارسال لایحه دفاعیه از حقوق موکل خود دفاع می کند.

در حال حاضر با گسترش خدمات الکترونیک افراد می توانند برای ثبت دادخواست خود از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی یا سامانه ساجد یا سایت دیوان عدالت اداری پرونده خود را پیگیری کنند.