5/5 - (1 امتیاز)

دیوان عالی کشور از جمله مهم ترین مراجع قضایی در کشور است. پرونده هایی که به دیوان عالی وارد می شوند، چندین بار به وسیله قاضی ها در دادگاه های بدوی و تجدید نظر مورد بررسی قرار می گیرند. با توجه به حساس بودن این مرجع قضایی، در صورتی که پرونده ای وارد این مرجع شود، باید حتما از یک وکیل دیوان عالی کشور کمک بگیرید. بهترین وکیل دیوان عالی کشور شخصی است که دارای صلاحیت کافی برای پیگیری پرونده می باشد. در این مطلب درباره بهترین وکلای دیوان در تهران صحبت خواهیم کرد، با ما همراه باشید.

بهترین وکیل دیوان عالی کشور چه کسی است؟

هر روز تعداد زیادی پرونده برای پیگیری نهایی از شهرهای مختلف کشور برای رسیدگی به دیوان عالی کشور ارسال می شود. تعداد زیاد پرونده ها سبب شده است تا قاضی ها فرصت کافی برای بررسی نمودن دقیق پرونده های قضایی را نداشته باشند. بنابراین رسیدگی کردن به پرونده ها احتیاج به پیگیری های مداوم دارد. از آنجایی که افراد عادی از قوانین و تبصره ها و روند پیگیری پرونده در این مرجع مهم را اطلاعی ندارند، به هیچ وجه نمی توانند تاثیر مهمی بر نتیجه پرونده داشته باشند. کمک گرفتن از یک وکیل دیوان عالی کشور باعث پیگیری دقیق و درست پرونده خواهد شد.

در واقع این مرجع قضایی با هدف نظارت کردن بر اجرای قوانین در مراجع قضایی و انجام مسئولیت هایی که بر عهده این محاکم گذاشته شده، تشکیل شده است. ممکن است، انتخاب یکی از بهترین وکیل های دیوان عالی کشور برای تمام افراد کار آسانی نباشد.

وکیل دیوان عالی کشور

به این دلیل که وکلای خبره و با تجربه زیادی در تهران مشغول به کار هستند که انتخاب کردن یک نفر از بین آن ها کار دشواری می باشد. در ادامه ویژگی های بهترین وکیل دیوان عالی کشور آورده شده است.

ویژگی بهترین وکیل دیوان عالی کشور

در زیر به مهم ترین ویژگی های بهترین وکیل دیوان کشور‌‌ اشاره شده است:

  • وکیل دیوان عالی باید وکیل پایه یک دادگستری باشد.
  • باید سابقه و تجربه وکیل ملکی ، کیفری، دعواهای خانواده، مسائل ثبتی و دعواهای حقوقی را داشته باشد.
  • توانایی دادن خدمات و مشاوره حقوقی را داشته باشد.
  • دستمزد خود را بر اساس وسعت کار و سختی پرونده تعیین نماید.
  • ۹۰ درصد موفقیت در پرونده های مربوط به دیوان عالی کشور را داشته باشد.

رای نهایی دیوان عالی کشور

دیوان عالی کشور از جمله برجسته ترین مراجع قضایی در جمهوری اسلامی ایران است. رایی که در این مرجع حساس قضایی صادر شود، در هیچ دادگاه دیگری مجددا بررسی نخواهد شد. تعدادی از شعبه های دیوان عالی کشور به عنوان دادگاه تجدید نظر می باشند و به تصمیمات گرفته شده در دادگاه بدوی رسیدگی می نمایند. سایر کشورهای دنیا نیز یک مرجع قضایی مانند دیوان عالی را دارند. در کشور ما ۴۲ شعبه دیوان عالی در کلانشهر تهران و تعدادی دیگر در مشهد و قم وجود دارند. این مراجع وظیفه رسیدگی به پرونده های اعتراضی را بر عهده دارند. در هر شعبه از دیوان عالی باید دو نفر قاضی برجسته و یک معاون حضور داشته باشند.

در واقع، آخرین مرجعی که به پرونده ها رسیدگی می کند، دیوان عالی کشور است. تفاوت دادگاه بدوی و تجدید نظر در همین است. همچنین، رای صادر شده در این مرجع مهم قضایی به هیچ وجه امکان بررسی مجدد در سایر مراجع قضایی را ندارد. توجه داشته باشید، طرفین دعوا نباید در دیوان عالی کشور حضور داشته باشند، مگر در صورتی که از طرف دیوان عالی کشور برای دادن توضیحاتی به مرجع خواسته شوند. بنابراین، اگر پرونده شما به دیوان عالی کشور رسید، حضور یک وکیل دیوان عالی کشور دارای اهمیت بسیار زیادی است. حتما باید وکیلی را انتخاب نمایید که دارای سابقه وکالت موفق در دیوان عالی کشور باشد.

یکی از اهداف مهم تشکیل دیوان عالی کشور، ایجاد وحدت رویه می باشد. همچنین، طبق ضوابطی که از طرف رئیس قوه قضاییه تعیین می شود، صدور رای در دیوان عالی کشور به صورت ابرام یا نقض می باشد.

رای نهایی دیوان عالی کشور

لزوم وکیل دیوان عالی کشور در دادگاه تجدیدنظر و دیوان

همانطور که اشاره شد، پرونده هایی که به رای آن ها اعتراض شده است، در دیوان عالی کشور رسیدگی می شوند. با مراجعه به وکیل دیوان عالی کشور، وکیل شما دادخواست های قانونی لازم برای اعتراض کردن به رای صادر شده را تنظیم خواهد کرد. سپس دادخواست شما را به دیوان عالی ارسال می کند. بنابراین، نحوه تنظیم درست و قانونی دادخواست دارای اهمیت بسیار زیادی است که تنها وکلای خبره تخصص و تجربه کافی برای این کار را دارند.

در چه صورتی دادخواست در دیوان عالی کشور رد خواهد شد؟

برای تنظیم دادخواست نیاز به رعایت اصولی است که تنها وکیل دیوان عالی کشور از این مسائل آگاه است. دادخواستی که توسط وکیل تنظیم شود از هر لحاظ کامل و قانونی می باشد. طبق قانون در صورتی که متن دادخواست به صورت زیر باشد، در دفتر دیوان عالی کشور پذیرفته نمی شود:

  • با زبان عامیانه و به صورت غیر رسمی نوشته شده باشد.
  • دارای الفاظ نادرستی باشد.
  • فاقد جهات قانونی باشد.

دادخواستی که دارای ایرادات گفته شده باشد، به دلیل رعایت نکردن اصول قانونی و حرفه ای رد خواهد شد. دیوان عالی کشور مهم ترین و حساس ترین مرجع قضایی است که افراد معمولی توانایی دفاع در این مرجع مهم را ندارند. یک وکیل دیوان عالی کشور با داشتن تجربه و مهارت لازم و آشنایی کامل با قوانین و نحوه رسیدگی به پرونده در دیوان عالی کشور می تواند، بهترین دفاعیه را از شما داشته باشد. بنابراین، اگر می خواهید پرونده خود را در دیوان عالی کشور پیگیری کنید، توصیه می شود از یک وکیل خبره و با تجربه در این زمینه کمک بگیرید.

از جمله روش‌های اعتراض به حکم صادر شده فرجام خواهی می باشد. در واقع، فرجام خواهی به اعتراضی که درباره رای صادر شده انجام می شود، گفته می شود. مطابق قانون درخواست فرجام خواهی باید به دیوان عالی کشور فرستاده شود تا مورد بررسی نهایی قرار بگیرد. یک وکیل دیوان عالی کشور خبره می تواند، نوع حکم را به درستی تشخیص دهد و با توجه به حکم فرجام خواهی برای رای صادره دادخواستی درست تنظیم نماید. در واقع، یک وکیل خبره با در نظر گرفتن کلیه جهات قانونی، اقدامات مورد نیاز برای فرجام خواهی را انجام خواهد داد.