مشاوره حقوقی رایگان یکی از موفق ترین و پر مخاطب ترین خدمات موسسه حقوقی وکلای دادگستر پاسارگاد می باشد. این خدمت بصورت مشاوره حقوقی تلفنی (در ساعات کاری ۹.۳۰ الی ۱۸)، آنلاین (سامانه مشاوره و یا از طریق شبکه های اجتماعی : تلگرام، اینستاگرام و فیسبوک) و یا بصورت مشاوره حقوقی حضوری در دسترس مخاطبین و مراجعین قرار دارد. سیستم پاسخگویی، شما عزیزان را با بهترین مشاوران حقوقی مرتبط می سازد و در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر، شما را به بهترین وکیل حوزه مربوطه، ارجاع خواهد داد. همین امر باعث شده موسسه حقوقی وکلای پاسارگاد به عنوان بهترین موسسه و دفتر وکالت در میان موکلین مورد توجه قرار بگیرد.
خط پاسخگویی وکلای دادگستر : ۲۲۹۲۰۵۶۲-۰۲۱ (۲۰ خط ویژه)
حوزه های مشاوره حقوقی رایگان
خانواده
- طلاق
- طلاق توافقی
- مهریه
- نفقه
- اجرت المثل
- و …
ملکی
- تخلیه
- اجاره
- الزام به تنظیم سند
- و …
انحصار وارثت
- دعاوی ارث
کیفری
- کلاهبرداری
- جعل سند
- خیانت در امانت
- و …
مالی
ثبت احوال
- تغییر تاریخ تولد و کاهش سن
- حذف نام همسر
- ازدواج موقت
قرارداد
- ثبت قرارداد

ویژگی های یک مشاوره حقوقی رایگان خوب
افراد، دفاتر وکالت و موسسات حقوقی بسیاری هستند که اقدام به انجام مشاوره حقوقی مینمایند. اما سوال اساسی اینجاست که ویژگی های یک مشاوره حقوقی رایگان خوب چیست؟ در واقع آیا هر مشاوره حقوقی را که در حال حاضر ارائه میشود، میتوان مفید دانست و اساساً در هنگام استفاده از مشاوره حقوقی که به صورت رایگان ارائه میشود، به چه نکاتی باید توجه نمود؟
- مشاوره ای است که بتواند فارغ از آن که هزینه ای به عنوان حق المشاوره پرداخت شود یا نشود، همه ابعاد حقوقی پرونده را بررسی نماید.
- مشاور حقوقی خوب سعی در آن دارد که بهترین راه را به موکل نشان دهد تا بتواند مسیر پرونده خود را به درستی و با کمترین عوارض یا خسارت به پیش ببرد.
- مشاوره حقوقی رایگان خوب به گونهای است که موکل احساس نمیکند که فرد مشاوره دهنده به دنبال مسائل مالی و یا جذب پرونده و بازارگرمی است.
- در مشاوره حقوقی خوب، به حواشی پرداخت نمیشود و صرفا خود پرونده بررسی میشود. صحبتهایی نظیر امکان نفوذ در دادگاه یا تضمین نتیجه پرونده به هیج وجه در یک مشاوره حقوقی خوب جایگاهی ندارد.
- در مشاوره حقوقی، احتمال پیروزی در پرونده به طور واقع بینانه به موکل اعلام میشود و چنانچه پرونده به لحاظ قانونی وجاهتی نداشته باشد، تلاش میشود تا موکل از طرح دعوی و صرف هزینه و زمان منصرف گردد.
راه های استفاده از مشاوره حقوقی
موسسات حقوقی و دفاتر وکالت راه های استفاده از مشاوره حقوقی رایگان را در طرق مختلف در اختیار موکلین قرار میدهند تا هر فرد به فراخور شرایط خود بتواند به راحتی از این خدمت استفاده کند.
- مشاوره حقوقی تلفنی: بسیاری از جاهایی که مشاوره حقوقی ارائه میدهند، معمولا چند خط تلفن را در تبلیغات خود معرفی میکنند تا مردم بتوانند به راحتی از طریق تلفن به شخص مشاوره دهنده متصل شوند. استفاده از این خطوط تلفن معمولا هزینهای جز هزینه تلفن دربرنداشته و رایگان میباشد. این روش فراگیرترین روش استفاده از مشاوره حقوقی رایگان است.
- مشاوره حقوقی آنلاین: راه دیگری که میتوان از طریق آن به طور رایگان مشاوره حقوقی را در سریعترین زمان دریافت نمود، مشاوره حقوقی آنلاین است. مشاوره حقوقی آنلاین معمولا در پلتفرمهای پیام رسان نظیر واتساپ، تلگرام، اینستاگرام و … و یا اپلیکیشنهای اختصاصی انجام میشود. این روش جز هزینه اینترنت معمولا هزینه دیگری ندارد.
البته باید توجه داشت که مشاوره حقوقی آنلاین و تلفنی نهایتا تا چند دقیقه و پرسیدن چند سوال ساده رایگان هستند و بررسی دقیق پرونده و یا تفسیر رای، محاسبه ارث یا دیه و یا بررسی اوراق پرونده و تنظیم اوراق قضایی معمولا شامل هزینه بوده است.
ممکن برخی از موسسات حقوقی و یا دفاتر وکالت نیز مشاوره حقوقی حضوری را در بار اول مراجعه رایگان درنظر بگیرند. اما این امر به صورت فراگیر نیست و معمولا مشاوره حقوقی حضوری مستلزم پرداخت حق المشاوره است.
تعرفه خدمات مشاوره حقوقی حضوری
همان طور که در بخشهای قبل ذکر شد، مشاوره حقوقی رایگان بیشتر به صورت تلفنی و یا آنلاین و برای سوالات ساده و نه بررسی پرونده مناسب است. افرادی که پرونده حقوقی در مراجع قضایی دارند، طبیعتا به دنبال یک وکیل خوب و متخصص در حوزه پرونده خود هستند. مشاوره حقوقی با وکیل متخصص آن هم به صورت حضوری، طبیعتا هزینههایی دارد که به صورت عرف میبایست پرداخت گردد. همچنان که یک مریض برای رفع مشکل خود به پزشک مراجعه میکند و حق ویزیت پرداخت میکند، موکل نیز برای حل مشکل خود که گاه ممکن است سرنوشت او و یا گروهی از افراد را تغییر دهد، بهتر است حق المشاوره پرداخت نماید تا بتواند از خدمات مشاوره حقوقی بهتر و دقیقتری استفاده نماید. اما سوال اساسی اینجاست که مبلغ حق المشاورهای که باید موکل به وکیل پرداخت نماید، چه مقدار است؟
پاسخ به این سوال نیاز به بحث تفصیلی دارد. چرا که تعرفه خدمات مشاوره حقوقی حضوری بسته به کیفیت و تجربه وکیل، موضوع پرونده و زمان مشاوره متفاوت است. به همین جهت حق المشاوره معمولا توافقی بوده و یا نرخ خدمات مشاوره حقوقی در دفتر وکیل یا موسسه حقوقی قبل از انجام مشاوره به موکل اعلام میگردد.
مطابق با ماده ۲۶ آیین نامه تعرفه حق الوکاله، حق المشاوره و هزینه سفر وکلای دادگستری، حق الزحمه ارائه خدمات مشاوره حقوقی در صورت عدم تنظیم وکالت نامه و عدم توافق قبلی به شرح زیر است:
- مشاوره حقوقی به ازای هر ساعت: حداقل پنجاه هزار تومان و حداکثر پانصد هزار تومان.
- تنظیم دادخواست، شکواییه، لایحه، دفاعیه و اظهارنامه: حداقل دویست هزارتومان و حداکثر پنج میلیون تومان.
مطالعه پرونده توسط وکیل: حداقل یک میلیون تومان و حداکثر پنج میلیون تومان.
مشاوره حقوقی رایگان بهتر است یا غیر رایگان؟
گروه وکلای پاسارگاد، این افتخار را دارد که روزانه به حدود ۵۰۰ تماس از سراسر کشورمان به خصوص شهر تهران، خدمات مشاوره حقوقی را ارائه مینماید. تماسهای روزانه، از سوالات ساده و با پاسخ کوتاه تا پرونده های پیچیده را شامل میشود. طبیعتا پاسخگویی به همه سوالات آن هم در بازه زمانی ساعت کاری مجموعه کاری بسیار انرژی بر و طاقت فرساست. به خصوص که ماهیت پرونده ها و سوالات حقوقی با مشکلات مردم عجین است و بار روانی این مشکلات در هنگام مشاوره حقوقی تلفنی نیز به فرد مشاوره دهنده و یا وکیل نیز انتقال مییابد.
طبیعتا بسیاری از افراد تمایل دارند، در بدو امر از مشاوره حقوقی رایگان استفاده نمایند که همین امر موجب میشود که تعداد تماسها بسیار بالا باشد. بنابراین مشاوره حقوقی رایگان میتواند معایب زیر را داشته باشد:
- حجم بالای تماسهای تلفنی و خستگی مشاورین یا وکلای پاسخ دهنده
- اختصاص زمان کوتاه به هر تماس و پایین آمدن کیفیت مشاوره حقوقی
- عدم دسترسی همه موکلین در زمانهای پیک تماسی
در مشاوره حقوقی غیر رایگان، شما میتوانید از همه مزایای زیر برخوردار شوید:
- زمان مناسبی به شما اختصاص داده میشود که با آرامش و دقت پرونده خود را به وکیل توضیح دهید.
- همچنین، به دلیل پرداخت حق مشاوره میتوانید با فرد با تجربهتری صحبت نمایید.
- معمولا افرادی که مشاوره حقوقی غیر رایگان ارائه میدهند، به دلیل آن که در طول روز با افراد کمتری صحبت میکنند، انرژی و دقت بیشتری دارند.
بنابراین، چنانچه پرونده مهمی دارید، حتما از مشاوره حقوقی غیر رایگان استفاده نمایید.
خط پاسخگویی وکلای دادگستر : ۲۲۹۲۰۵۶۲-۰۲۱ (۲۰ خط ویژه)
ویژگی های مشاور حقوقی موسسه وکلای دادگستر
دلسوز و صبور
واقف به قوانین و روند حقوقی
راز دار و امانت دار
متعهد و مسئولیت پذیر
ویژگی های وکیل حقوقی موسسه وکلای دادگستر
بهترین وکیل تهران و شهرستان در حوزه مربوطه می باشند.
با سابقه و تجربه در زمینه های کاری مرتبط
راز دار و امانت دار
واقع گرا و واقع بین در توصیف شرایط و روند دادرسی
آدرس: تهران، میرداماد، خیابان اطلسی، نبش خیابان تاج بخش، پلاک ۵، طبقه دوم، واحد ۴
لطفاً جهت تعیین وقت برای مراجعه حضوری تماس بگیرید و یا فرم درخواست مشاوره حقوقی را تکمیل نمایید.
سلام و وقت بخیر
پدرم در سانحه تصادف فوت کردن و مقصر بودند. حالا با گذشت ۸ ماه ماشین آسیب دیده از ما شکایتی نکردند. تا چه مدت بعد می تواند شکایت کند؟
با سلام
در تصادفات منجر به فوت پرونده مشمول مرور زمان نخواهد شد.
سلام
در مورخه ۶ اردیبهشت سال جاری یک باب واحد مسکونی را اجاره دادم با ودیعه ۱۰۰ میلیون و کرایه ۷۰۰ هزار تومان.
واحد مسکونی را در مورخه ۶ اردیبهشت تحویل مستاجر دادم. در قرارداد که در دفتر مشاور املاک تنظیم شده قید شده است که اگر تا پایان مورخه ۷ اردیبهشت مستاجر مبلغ ودیعه را کامل به حساب قید شده در قرارداد که متعلق به مالک است واریز نکند قرارداد یکطرفه فسخ و مستاجر باید ضرر و زیان پرداخت نماید.
مستاجر تا پایان مورخه ۷ اردیبهشت از ۱۰۰ میلیون ودیعه مبلغ ۶۸ میلیون تومان را پرداخت میکند و توانایی پرداخت بقیه مبلغ ودیعه را در آن تاریخ ندارد و در واحد هم ساکن شده است.
آیا مالک میتواند قرارداد را فسخ نماید؟
اگر میتواند، جهت فسخ باید به چه مرجعی رجوع کند؟
اگر مرجع صالحه دادگاه میباشد دادخواست تحت چه عنوانی باید ارائه شود؟
در ضمن مشاور املاک نسخه ی قراردادی که مربوط به مستاجر بوده رو نزد خود نگه داشته و به ایشان تحویل نداده است.
با سلام
بله می توانید قرداد را یکطرفه فسخ کنید. البته ای کاش نوع فسخ رو هم مشخص می کردید که مثلا به صرف ارسال اظهارنامه امکان فسخ وجود دارد. اما در حال حاضر شما باید دادخواست فسخ رو به دادگاه صالحه ارسال نمایید و حکم تخلیه بگیرید.
سلام من یک دختر ۱۹ ساله هستم می خوام از قیمیت پدرم خارج شم و برای هیچ چیز تصمیم نگیرند باید چه کار کنم؟
با سلام
شما در حال حاضر تحت قیمومیت هیچ کس قرار ندارید و می توانید تصمیم های نرمال زندگیتون رو داشته باشید. فقط در امر ازدواج، پدر شما می تواند به عنوان ولی صاحب نظر باشند که اگر اون هم مصلحت شما درنظر گرفته نشده باشد می توانید از طریق دادگاه اقدام نمایید.
با سلام و عرض احترام
من جایی برای استخدام رفتم و به من گفتند شما بایستی فروش محصولات ما رو انجام بدید.
محصولات آرایشی و بهداشتی است.
اعلام کردند که محصولات قاچاق است.
و فقط وظیفه شما بازاریابی است.
تحویل و تسویه به عهده شما نیست و ما خودمان انجام میدهیم.
از شما این سوال رو دارم این کار برای من بار قانونی دارد یا خیر؟
با سلام
بله می تواند برای شما بار قانونی داشته باشد مشارکت در امر غیر قانونی به هر شکلی قابل تعقیب است.
سلام و عرض ادب
بابت مطالبه وجه دادخواست دادم همراه با اعسار از هزینه دادرسی که رد شد تجدید نظر هم رد شد برای رفع نقص ابلاغ اومد من هم پرونده را مسترد کردم. مجدداً چند ماه بعد دادخوست اعسار و مطالبه وجه دادم چون آدرس خوانده عوض شده بود پرونده به دادگاه دیگری ارجاع داده شد آنجا اعسارم قبول شد. خوانده لایحه داده که در دادگاه قبلی رد دادخواست صادر شده. درحالیکه به اصل موضوع اصلا رسیدگی نشده آیا برای اصل خواسته و قرار قبولی اعسار در این دادگاه مشکلی پیش می اید؟ با تشکر
با سلام رد اعسار در يک مرجع و زمان گذشته مانع پذيرش آن در مرجع جديد و زمان جديد نيست.
با سلام سوالی دارم مهریه من شامل ۳ دانگ از منزل مسکونی هست که هنوز خریداری نشده. در سند ازدواجم این مطلب درج نشده فقط مبلغ وجه رایج و شاخه گل و کلام الله درج شده. آیا باید درج می شد یا نه؟
با سلام
مهريه بايد مال معين باشد، يعن نمیتواند مالی باشد كه در آينده خريداری میشود، بنابراين امكان درج اين موضوع در سند ازدواج نيست.
سلام و وقت بخیر
شخصی به بنده بدهی داشتند و فوت کرده اند. بنده خیلی دیر متوجه شدم که ایشان فوت کرده اند و در این زمان بی اطلاعی بنده اموال شخص بین ورثه تقسیم شده و سند خورده است. اگر بنده شکایت کنم می توانم طلبم را از ورثه بگیرم؟
با سلام
بله با توجه به قبول ماترک توسط ورثه شما میتوانيد طلب خود را از آنها دريافت كنيد.
سلام خسته نباشین بنده ۴۱ سال دارم و دارای ۲ فرزند ام . همیشه از طرف شوهرم مورد ضرب و شتم قرار میگیرم جلوی بچه ها و همسایه ها همیشه صدا رو میشنوند و شوهرم ادعا داره بر اینکه من بهش خیانت میکنم این جریان ۱۵ ساله ادامه داره خواستم ببینم باید چیکار کنم و برای شکایت از این حرفش حداقل چند سال پرینت شماره تلفنم کافیه؟
با سلام شما میتوانيد بابت ضرب و شتم و افترا، توهين و قذف شكايت كنيد.
سلام وقت بخیر
من در حال گرفتن مکانی برای سالن زیبایی (فقط لاین ناخن) هستم و مواردی که پیشنهاد میشوند موقعیت اداری میباشند، اگر ملک و کل ساختمان موقعیت اداری باشد از جهت شهرداری و مالیات و بیمه به مشکل برخواهم خورد؟؟
با سلام در صورتی که نیاز به نصب تابلو داشته باشید بله به مشکل خواهید خورد.
عرض سلام و خسته نباشید.
از شخصی شکایت کرده ام. روز شورای حل اختلاف طرف دعوا همراه کسی اومده بود که اول خودش رو وکیل متشاکی معرفی کرد. ازش خواستم وکالت نامه اش رو نشون بده و اسمش رو بگه، اما امتناع کرد. بالاخره با پرس و جو فهمیدم برادر متشاکیه، که البته واقعاً وکیله، اما از جانب متشاکی وکالتی نداره.
آقای وکیل هنوز وارد شورا نشده بودیم شروع کرد به تهدید و زدن انواع افترا برای ترسوندن من. در نهایت هم شخصاً و با دستخط خودش شروع کرد به ردیف کردن اتهامات مختلف. «تهدید»، «مزاحمت»، «افترا»، «توهین»، «شکایت واهی و دروغین»، «سرقت اطلاعات شخصی و محرمانه»، «اخاذی»، «ممانعت از کسب»، «سلب آسایش»، «آسیب به بینی و عینک». و نوشت که «بابت این موارد از نامبرده شاکی هستم و تقاضای رسیدگی دارم». که یقیناً حتی یکی از این موارد رو نمیتونه ثابت کنه (البته به روش های اخلاقی، شرافتمندانه و قانونی). آخرش هم که گفتم بابت این رفتارهاش از اون هم شکایت میکنم، خندید و گفت که «بکن، نه امضام اینجا هست، نه اثر انگشتم».
سوالم اینه که، آیا میشه علاوه بر شکایت قبلیم بابت این ادعاها و تهدیدهای مکتوب و غیرمکتوب شون، هم از متشاکی و هم وکیل محترمش شکایت کنم؟ چون واقعاً خیلی گستاخ ان. با چه عناوینی میشه شکایت کرد؟ در مورد وکیل محترم به کجا؟ کانون وکلا یا قوۀ قضائیه؟
ممنون از وقتی که گذاشتید.
با سلام و احترام بنده متوجه ماجراتون بصورت دقیق نشدم. آیا این عنوان رو مکتوب کردند و به شما تحویل دادند یا به مرجع قضایی (شورای حل اختلاف)؟
اگر به به مرجع قضایی تحویل دادند که شکایتی نمی تونید بکنید و ایشون باید در جلسه دادگاه حاضر شوند و ادعاهاشون رو اثبات کنند. اما اگر به شما تحویل دادند می تونید با بررسی همه جوانب و مشاوره با وکیل از باب تهدید و افترا اقدام نمایید.
در باب شکایت از وکیل بستگی به این داره که اینکه ایشون وکیل کانون وکلا هستند و یا مرکز قوه قضاییه، متفاوت خواهد بود.
ملکی را با شخصی که صاحب بنگاه معاملات املاک است معامله کردم و تا تنظیم سند ایشان چند دستگاه لیزر به من دادند که آنها را بفروشم و پول آنرا برای بخشی از معامله بردارم و در مقابل چکی را از من گرفتند تا پس از انتقال سند به بنده عودت شود. پس از مدتی متوجه شدم که چک را به شخص دیگری دادهاند و ایشان هم برگشت زده، در صورتی که قرار نبوده روی این چک اقدامی شود و البته در همان خلال ملک ما به نام ایشان شده و اینکه هنوز تعهدات ایشان پس از گذشت ۱۵ ماه انجام نشده است. به دادسرا از جهت خیانت در امانت شکایت کردم و قرار منع تعقیب صادر شد. لذا مجددا به دادگاه کیفری ۲ اعتراض نوشتم. سوالم این است آیا عمل ایشان مشمول خیانت در امانت میشود یا خیر ؟ مضافا اینکه فایل صوتی از مذاکرات دارم که ایشان در آنجا اشاره به امانی بودن چک و پذیرش اشتباه میکند. ممنونم
با سلام
در پرونده های خیانت در امانت عصر باید عنصر سپردن حتما محرز شود. در اینجا وصف امانی وجود دارد اما با توجه به اینکه شما نتوانستید در دادگاه امانی بودن چک ها رو ثابت کنید قرار منع تعقیب صادر شده است. حتماً از یک وکیل باتجربه در این موضوع مشورت بگیرید.