مشاوره حقوقی رایگان یکی از موفق ترین و پر مخاطب ترین خدمات موسسه حقوقی وکلای دادگستر پاسارگاد می باشد. این خدمت بصورت مشاوره حقوقی تلفنی (در ساعات کاری ۹.۳۰ الی ۱۸)، آنلاین (سامانه مشاوره و یا از طریق شبکه های اجتماعی : تلگرام، اینستاگرام و فیسبوک) و یا بصورت مشاوره حقوقی حضوری در دسترس مخاطبین و مراجعین قرار دارد. سیستم پاسخگویی، شما عزیزان را با بهترین مشاوران حقوقی مرتبط می سازد و در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر، شما را به بهترین وکیل حوزه مربوطه، ارجاع خواهد داد. همین امر باعث شده موسسه حقوقی وکلای پاسارگاد به عنوان بهترین موسسه و دفتر وکالت در میان موکلین مورد توجه قرار بگیرد.
خط پاسخگویی وکلای دادگستر : ۲۲۹۲۰۵۶۲-۰۲۱ (۲۰ خط ویژه)
حوزه های مشاوره حقوقی رایگان
خانواده
- طلاق
- طلاق توافقی
- مهریه
- نفقه
- اجرت المثل
- و …
ملکی
- تخلیه
- اجاره
- الزام به تنظیم سند
- و …
انحصار وارثت
- دعاوی ارث
کیفری
- کلاهبرداری
- جعل سند
- خیانت در امانت
- و …
مالی
ثبت احوال
- تغییر تاریخ تولد و کاهش سن
- حذف نام همسر
- ازدواج موقت
قرارداد
- ثبت قرارداد

ویژگی های یک مشاوره حقوقی رایگان خوب
افراد، دفاتر وکالت و موسسات حقوقی بسیاری هستند که اقدام به انجام مشاوره حقوقی مینمایند. اما سوال اساسی اینجاست که ویژگی های یک مشاوره حقوقی رایگان خوب چیست؟ در واقع آیا هر مشاوره حقوقی را که در حال حاضر ارائه میشود، میتوان مفید دانست و اساساً در هنگام استفاده از مشاوره حقوقی که به صورت رایگان ارائه میشود، به چه نکاتی باید توجه نمود؟
- مشاوره ای است که بتواند فارغ از آن که هزینه ای به عنوان حق المشاوره پرداخت شود یا نشود، همه ابعاد حقوقی پرونده را بررسی نماید.
- مشاور حقوقی خوب سعی در آن دارد که بهترین راه را به موکل نشان دهد تا بتواند مسیر پرونده خود را به درستی و با کمترین عوارض یا خسارت به پیش ببرد.
- مشاوره حقوقی رایگان خوب به گونهای است که موکل احساس نمیکند که فرد مشاوره دهنده به دنبال مسائل مالی و یا جذب پرونده و بازارگرمی است.
- در مشاوره حقوقی خوب، به حواشی پرداخت نمیشود و صرفا خود پرونده بررسی میشود. صحبتهایی نظیر امکان نفوذ در دادگاه یا تضمین نتیجه پرونده به هیج وجه در یک مشاوره حقوقی خوب جایگاهی ندارد.
- در مشاوره حقوقی، احتمال پیروزی در پرونده به طور واقع بینانه به موکل اعلام میشود و چنانچه پرونده به لحاظ قانونی وجاهتی نداشته باشد، تلاش میشود تا موکل از طرح دعوی و صرف هزینه و زمان منصرف گردد.
راه های استفاده از مشاوره حقوقی
موسسات حقوقی و دفاتر وکالت راه های استفاده از مشاوره حقوقی رایگان را در طرق مختلف در اختیار موکلین قرار میدهند تا هر فرد به فراخور شرایط خود بتواند به راحتی از این خدمت استفاده کند.
- مشاوره حقوقی تلفنی: بسیاری از جاهایی که مشاوره حقوقی ارائه میدهند، معمولا چند خط تلفن را در تبلیغات خود معرفی میکنند تا مردم بتوانند به راحتی از طریق تلفن به شخص مشاوره دهنده متصل شوند. استفاده از این خطوط تلفن معمولا هزینهای جز هزینه تلفن دربرنداشته و رایگان میباشد. این روش فراگیرترین روش استفاده از مشاوره حقوقی رایگان است.
- مشاوره حقوقی آنلاین: راه دیگری که میتوان از طریق آن به طور رایگان مشاوره حقوقی را در سریعترین زمان دریافت نمود، مشاوره حقوقی آنلاین است. مشاوره حقوقی آنلاین معمولا در پلتفرمهای پیام رسان نظیر واتساپ، تلگرام، اینستاگرام و … و یا اپلیکیشنهای اختصاصی انجام میشود. این روش جز هزینه اینترنت معمولا هزینه دیگری ندارد.
البته باید توجه داشت که مشاوره حقوقی آنلاین و تلفنی نهایتا تا چند دقیقه و پرسیدن چند سوال ساده رایگان هستند و بررسی دقیق پرونده و یا تفسیر رای، محاسبه ارث یا دیه و یا بررسی اوراق پرونده و تنظیم اوراق قضایی معمولا شامل هزینه بوده است.
ممکن برخی از موسسات حقوقی و یا دفاتر وکالت نیز مشاوره حقوقی حضوری را در بار اول مراجعه رایگان درنظر بگیرند. اما این امر به صورت فراگیر نیست و معمولا مشاوره حقوقی حضوری مستلزم پرداخت حق المشاوره است.
تعرفه خدمات مشاوره حقوقی حضوری
همان طور که در بخشهای قبل ذکر شد، مشاوره حقوقی رایگان بیشتر به صورت تلفنی و یا آنلاین و برای سوالات ساده و نه بررسی پرونده مناسب است. افرادی که پرونده حقوقی در مراجع قضایی دارند، طبیعتا به دنبال یک وکیل خوب و متخصص در حوزه پرونده خود هستند. مشاوره حقوقی با وکیل متخصص آن هم به صورت حضوری، طبیعتا هزینههایی دارد که به صورت عرف میبایست پرداخت گردد. همچنان که یک مریض برای رفع مشکل خود به پزشک مراجعه میکند و حق ویزیت پرداخت میکند، موکل نیز برای حل مشکل خود که گاه ممکن است سرنوشت او و یا گروهی از افراد را تغییر دهد، بهتر است حق المشاوره پرداخت نماید تا بتواند از خدمات مشاوره حقوقی بهتر و دقیقتری استفاده نماید. اما سوال اساسی اینجاست که مبلغ حق المشاورهای که باید موکل به وکیل پرداخت نماید، چه مقدار است؟
پاسخ به این سوال نیاز به بحث تفصیلی دارد. چرا که تعرفه خدمات مشاوره حقوقی حضوری بسته به کیفیت و تجربه وکیل، موضوع پرونده و زمان مشاوره متفاوت است. به همین جهت حق المشاوره معمولا توافقی بوده و یا نرخ خدمات مشاوره حقوقی در دفتر وکیل یا موسسه حقوقی قبل از انجام مشاوره به موکل اعلام میگردد.
مطابق با ماده ۲۶ آیین نامه تعرفه حق الوکاله، حق المشاوره و هزینه سفر وکلای دادگستری، حق الزحمه ارائه خدمات مشاوره حقوقی در صورت عدم تنظیم وکالت نامه و عدم توافق قبلی به شرح زیر است:
- مشاوره حقوقی به ازای هر ساعت: حداقل پنجاه هزار تومان و حداکثر پانصد هزار تومان.
- تنظیم دادخواست، شکواییه، لایحه، دفاعیه و اظهارنامه: حداقل دویست هزارتومان و حداکثر پنج میلیون تومان.
مطالعه پرونده توسط وکیل: حداقل یک میلیون تومان و حداکثر پنج میلیون تومان.
مشاوره حقوقی رایگان بهتر است یا غیر رایگان؟
گروه وکلای پاسارگاد، این افتخار را دارد که روزانه به حدود ۵۰۰ تماس از سراسر کشورمان به خصوص شهر تهران، خدمات مشاوره حقوقی را ارائه مینماید. تماسهای روزانه، از سوالات ساده و با پاسخ کوتاه تا پرونده های پیچیده را شامل میشود. طبیعتا پاسخگویی به همه سوالات آن هم در بازه زمانی ساعت کاری مجموعه کاری بسیار انرژی بر و طاقت فرساست. به خصوص که ماهیت پرونده ها و سوالات حقوقی با مشکلات مردم عجین است و بار روانی این مشکلات در هنگام مشاوره حقوقی تلفنی نیز به فرد مشاوره دهنده و یا وکیل نیز انتقال مییابد.
طبیعتا بسیاری از افراد تمایل دارند، در بدو امر از مشاوره حقوقی رایگان استفاده نمایند که همین امر موجب میشود که تعداد تماسها بسیار بالا باشد. بنابراین مشاوره حقوقی رایگان میتواند معایب زیر را داشته باشد:
- حجم بالای تماسهای تلفنی و خستگی مشاورین یا وکلای پاسخ دهنده
- اختصاص زمان کوتاه به هر تماس و پایین آمدن کیفیت مشاوره حقوقی
- عدم دسترسی همه موکلین در زمانهای پیک تماسی
در مشاوره حقوقی غیر رایگان، شما میتوانید از همه مزایای زیر برخوردار شوید:
- زمان مناسبی به شما اختصاص داده میشود که با آرامش و دقت پرونده خود را به وکیل توضیح دهید.
- همچنین، به دلیل پرداخت حق مشاوره میتوانید با فرد با تجربهتری صحبت نمایید.
- معمولا افرادی که مشاوره حقوقی غیر رایگان ارائه میدهند، به دلیل آن که در طول روز با افراد کمتری صحبت میکنند، انرژی و دقت بیشتری دارند.
بنابراین، چنانچه پرونده مهمی دارید، حتما از مشاوره حقوقی غیر رایگان استفاده نمایید.
خط پاسخگویی وکلای دادگستر : ۲۲۹۲۰۵۶۲-۰۲۱ (۲۰ خط ویژه)
ویژگی های مشاور حقوقی موسسه وکلای دادگستر
دلسوز و صبور
واقف به قوانین و روند حقوقی
راز دار و امانت دار
متعهد و مسئولیت پذیر
ویژگی های وکیل حقوقی موسسه وکلای دادگستر
بهترین وکیل تهران و شهرستان در حوزه مربوطه می باشند.
با سابقه و تجربه در زمینه های کاری مرتبط
راز دار و امانت دار
واقع گرا و واقع بین در توصیف شرایط و روند دادرسی
آدرس: تهران، میرداماد، خیابان اطلسی، نبش خیابان تاج بخش، پلاک ۵، طبقه دوم، واحد ۴
لطفاً جهت تعیین وقت برای مراجعه حضوری تماس بگیرید و یا فرم درخواست مشاوره حقوقی را تکمیل نمایید.
شرح حادثه اینجانب در تاریخ ۱۴۰۰/۱/۱۶ با موتور سیکلت بدون سرنشین که راکب آن بوده ام فاقد گواهینامه و بدون بیمه با یک خانم ۶۹ ساله تصادف میکنم و بعد تصادف ایشان فقط از ناحیه پا دچار کبودی و جراحت سطحی میشوند و اینجانب چندین بار به آن خانم گوشزد کردم که شما را به بیمارستان برسانم و اما آن خانم امتناع میکردند و قبول نمیکردند و میگفتند شما بروید من خوب هستم و بعد از این حادثه یکی از شاهدین اظهار داشت که: ایشان را تا خانه همراهی میکنم و با کمک اینجانب آن خانم سوار ماشین میشوند و میروند و در آن لحظه در آن محیط استرس زا یادم رفت که شماره ای و یا آدرسی از روی بی تدبیری از آن ها بگیرم و حتی بعدا نیز این موضوع را هم پیگیری نکردم. بعد از چندین ماه از طریق سامانه سنا متوجه شدم که یکی از پسران این خانم و مادرش از من شکایت کرده است و پس از اطلاع از شکایت به خدمت قاضی محترم شعبه ۱۱ دادیاری رسیدم و فهمیدم که باید دیه پرداخت کنم و بعد آن قاضی دستور داد موتور سیکلت بنده در کلانتری توقیف شود و دیه پرداخت شود. اینجاب همراه با خانواده ام بعد از پیگیری های فراوان از کلانتری آدرس خانه ی آن خانم را بدست آوردیم و همراه با خانواده ام برای رضایت و دلجویی کردن و طلب بخش به خانه آن ها مراجعت کردیم و با پسران آن خانم ملاقات کردیم متوجه شدیم که خانم یک ماه پیش بر اثر کرونا فوت نموده است و پس از صحبت های فروان آن ها قول رضایت به ما دادند و حتی دیه هم نخواستند و برادر بزرگتر فرمود که:ما راضی به شکایت کردن نبودیم و برادر کوچکترم از شما شکایت کرده است و من قول رضایت همه را به شما خواهیم داد و در مورخ ۱۴۰۰/۰۷/۱۳ در کلانتری پسرش همراه با اینجانب و پدرم در حضور افسر کلانتری به اینجانب رضایت بی قید و شرط کتبی دادند و بابت مداوا و هزینه ی درمان مادرشان پنج و میلیون پانصد هزار تومان پرداخت کردیم. حال این سه سوال پیش میاد که: آیا پسرش میتواند رضایت خود را پس بگیرد و پشیمان شود؟ برادران و خواهران که از اینجانب شکایت نکردند آیا میتوانند در خصوص پرونده مادر مرحومشان از اینجانب شکایت کنند؟ چه راهکار و پیشنهادی دارید که این پرونده با کمترین وقت و هزینه و مجازات ممکن به اتمام برسد؟
سلام وقت بخیر
رضایت بدون قید و شرط بوده و جای نگرانی نیست نمیتونه خدشه ایی به آن وارد کند.
بله سایر افراد و ورثه میتونن مدعی باشند.
از سایر افرادی که رضایت ندادن خواستار رضایت محضری بشید.
من ۱۶ فروردین امسال با موتور سیکلت به یک پیرزن برخورد کردم و در هنگام حادثه بیمه موتور سیکلت داشتم با گواهینامه ماشین. الان از من شکایت شده که شاکی دچار صدمه بدنی شده و باید دیه بدم. آیا بیمه دیه رو پرداخت میکنه با توجه به نوع گواهینامه ام. من الان نزدیک به یک ماهه گواهینامه موتور گرفتم و موتور رو هم فروختم به یکی دیگری اما در زمان حادثه کلیه پلاک و کارت موتور به اسم خودم بوده و الان هم اعتبار بیمه نامه ام تموم شده. ممنون راهنماییم کنید.
سلام وقت بخیر
بیمه مبلغ را پرداخت میکند سپس به شما رجوع میکند و مبلغ مذکور را از شما مطالبه میکند.
سلام. وقتتون بخیر. یه سوال داشتم از خدمتتون. اگر پسری با زنی که ازدواج قبلی داشته و اسم شوهز سابقش در شناسنامه اش باشه، ازدواج کنه و مرد از روز ازدواج زن رو ندیده باشه (مثلا خارج از کشور بوده باشه و تا الان ندیده باشه خانوم رو عقد بصورت غیرحضوری انجام شده باشه) آیا آقا می تونه اسم زن رو بعد از طلاق از شناسنامش حذف کنه؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایین.
سلام روز بخیر
بله میتونید این مورد رو انجام بدید البته با کمک یک وکیل که از روند کار، آگاه باشند. برای دریافت اطلاعت بیشتر با دفتر موسسه تماس بگیرد.
با سلام بنده چهار پنج سال پیش در یک شرکت بازرگانی با یک آقای لبنانی همکاری رو شروع کروم که یک شرکت با مسولیت محدود بود و بنده هم سهام داشتم دسته چکی به نام شرکت و با دو امضای بنده و ایشون داشتیم که طی یک سری اتفاقات و وارد شدن یک کلاهبردار به مجموعه ی شرکت امضای بنده جعل شد و چند چک خرج شد و بنده بعد از یک سال متوجه ی این امر شدم دو سال حسابهای بنده مسدود بود و بعد از شکایت و کارشناسی تایید شد که امضا ی بنده جعل شده و تونستم حسابهای خود رو آزاد کنم ولی چند چک هست که تاریخ سال ۹۸ رو دارند ولی هنوز پاس نشدند و متاسفانه نمیتوانم هیچ حساب جدیدی باز کنم و طرف لبنانی هم قصد خروج دائم از ایران رو دارند. لازم به ذکر است که دو سال است که کلا شرکت واگذار شد و من و ایشون هیچ سمتی نداریم ولی مشکل این چک ها حل نشده حالا نمیدونم چکار کنم و آیا لازمه ایشون رو ممنوع الخروج کنم تا این مشکل رو کامل حل کند خیر؟ باتشکر
سلام وقت بخیر
با توجه به ماهیت چک و لازم الاجرا بودن آن به نوعی باید رفع سوء اثر چک انجام شود تا محدودیت های ایجاد شده برداشته شود.
که یکی از آن موارد گرفتن رضایت نامه محضری از شخص صاحب چک میباشد درصورت عدم حضور میتوانید مبالغ چک را به حساب واریز و رفع مسدودی حسابتان را خواستار بشید که در این صورت بانک به شخص دارنده چک اطلاع داده که جهت وصول مبلغ به بانک مراجعه کند و یکی از موارد دیگری که میتوان از چک رفع سوء اثر کرد سه سال از تاریخ سر رسید گواهی عدم پرداخت گذشته باشد که در این صورت همچین امکانی برای شما وجود دارد.
در صورتی که چک های موجود هم جعل باشد میتوانید از طریق بانک جلوی حساب جاری را به مدت هفت روز مسدود کنید و از طریق مراجع قضایی تمدید مسدودی حساب را گرفته و علیه افراد اگر شناختی نسبت به آن ها دارید طرح دعوی حقوقی جهت استرداد لاشه ی چک یا کیفری جعل را مطرح کنید.
دلیلی بر ممنوع الخروجی شریکتان وجود ندارد.
با توجه به اصلاحیه شورای پول و اعتبار شما منعی برای باز کردن حساب جاری نخواهید داشت ولی تا زمان رفع سوء اثر، چک به شما داده نمیشود.
بنابر بر هر دلیلی در صورتی که حکم قضایی جهت رفع مسدودی بگیرید مشکل شما برطرف خواهد شد.
اگر حساب شما توسط دادگاه مسدود یا محدود شده باشد تا زمان تعیین تکلیف نهایی اقدامی را جهت ایجاد حساب نمیتوانید انجام دهید.
برای بررسی کامل تر و دقیق تر یک جلسه به مجموعه تشریف بیارید تا تمامی راهکار ها را سنجیده و بهترین اقدام مشخص گردد.
سلام وقت بخیر
بنده اواخر سال 96 شناسنامه و کارت ملی خود رو گم کردم، یابنده که شخصی کلاه بردار بود با همکاری یک کارمند بانک صادرات، حساب بانکی بنام بنده افتتاح کردند و 4 عدد دسته چک به تعداد 200 فقره چک صادر نمودند که شخص کلاه بردار با دسته چکی که به نام اینجاب بوده دست به کلاهبرداری زدند که حاصل این کلاهبرداری تعداد 80 فقره چک برگشتی و حدود 2 میلیارد تومن کلاهبرداری بود.
اوایل سال 97 برای کاری به بانک رفته بودم که متوجه این کلاهبرداری شدم، بلافاصله به دادسرای جرایم مالی و بانکی واقع در خیابان فاطمی مراجعه و طرح شکایت علیه آن کارمند متخلف بانک نمودم.
در مدت این سه سال خسارات فراوانی به اینجانب وارد شد، تنها ضامن بانکی فرزندانم بودم چندین بار با دریافت نامه کسر از حقوق از بیمه جهت ضمانت بانکی اقدام کردم اما هیچ بانکی ضمانت بنده رو بدلیل چک های برگشتی قبول نمیکرد در نتیجه هم خودم و هم فرزندانم در طول این سالها از کلیه حقوق بانکی مون محروم بودیم
در این سه سال از کار و زندگی افتادم بطوریکه دائم ابلاغیه و احضاریه از دادگاه ها دادسرا ها و شورای های حل اختلاف به خاطر چک های برگشتی برایم ارسال میشد و بنده باید سر وقت در محاکم قضایی حاضر میشدم بلکه جلوی صدور رای رو با ادای توضیحات و مدارکی که در دست داشتم رو بگیرم، ولی با این حال یک دادگاه در همدان حکم جلب و توقیف اموال اینجانب را صادر نمود که باعث مشکلات فراوانی برایم شد.
الاایحال بعد از سه سال تحقیقات اداره اگاهی و بازپرسی، پرونده به نتیجه رسید و بازپرس پرونده برای کارمند بانک کیفرخواست صادر کرد و پرونده رو به دادگاه و قاضی ارجاع داد.
قاضی بنده و کارمند متخلف رو خواستند و به من گفتند که جرمی که کارمند مرتک شده جعل اسناد عادی هست و طبق قانون اگر شاکی رضایت بدهد قابل بخشش هست و اگر رضایت ندهی نهایتاً یکسال تا سه سال حبس دارد که مقداریش هم عفو میخورد و گفتند به نفع من هست که رضایت بدهم و غرامت دریافت کنم و گفتند که اگر رضایت ندهم نهایت 1 یا 2 ماه این کارمند به زندان میافتد! و چیزی عاید من هم نمیشود !
بنده 300 میلیون تومن درخواست کردم ولی کارمند بانک نهایت اند گفتند که حاضر به پرداخت 20 میلیون تومن هستند، با کمال تعجب قاضی به من گفتند که شما کیسه برای این بنده خدا دوخته اید و نهایتا حق من 30 یا 40 میلیون تومن هست !! من هم گفتم پول نمیخوام و رضایت هم نمیدهم و خواهشا هرچه سریعتر رای رو صادر کنید و دستور دهید چک های برگشتی از سابقه بانکی ام پاک شود .
متاسفانه به علت رضایت ندادن اینجانب قاضی اعلام کردند که پرونده نواقصی دارد و پرونده رو دوباره به بازپرسی ارجاع دادند !! و بعد از چند ماه بازپرس با تامین خواسته های قاضی پرونده رو به دادگاه برگردانند، و باز دوباره قاضی بنده رو خواستند و باز همان حرفهایی تکراری که بیا رضایت بده … و من باز هم گفتم که رضایت نمیدم و خواهش کردم هر چه زودتر رای صادر کند و حسابهای بانکی بنده رو آزاد نماید.
1- اگر این قاضی رای به محکومیت کارمند متخلف داد، آیا بنده میتوانم ادعای خسارت مادی کنم؟ و به چه طریق ؟
2-میزان خسارت رو چه کسی تعیین میکند و با توجه به توضیحات چه مقدار میتواند باشد؟
سلام وقت بخیر
در مورد سوال اولتون در صورتی که رای به محکومیت داده بشه اگر خسارت وارد شده به شما مورد تایید دادگاه قرار بگیره میتونید درخواست بدید.
میزان خسارت رو هم دادگاه با توجه به مدارک شما تعیین میکند.
من برای کانون زبان ایران کار میکنم و مدرس هستم. متاسفانه از روزی که من سرکار رفتم حتی یک قرارداد خشک و خالی هم امضا نکردم. برای من بیمه رد میشه که اونم بسته به تعداد کلاسی هست که دارم. اگر شش کلاس داشته باشم برای من بیمه ی کامل رد میشه. مشخص نیست که من چه رتبه و رده ای توی این سیستم دارم، مدیران اجرایی هم پاسخگو نیستند. حقوقی که داده میشه اصلا کافی نیست. و من نمیدونم دقیقا چیکار میتونم بکنم که شرایط بهتری داشته باشم. همکارای قدیم خیلی زیاد سعی کردن که با فراخوان و کمپین و این صحبتها مشکلشون رو با کانون حل کنن اما تا به اینجا فقط شکست خوردن. میخواستم ببینم میتونم به صورت فردی برای اینکه قرارداد داشته باشم و حقوق بهتری دریافت بکنم کاری انجام بدم؟ اینکه قراردادی نمینویسند با مدرس غیرقانونی و قابل پیگیری نیست؟ یه سریا که قرارداد امضا میکنن هم اینطوریه که قرارداد کل سالی که گذشته رو توی اسفندماه میارن امضا کنند. من ولی تا به الان یک بارم قرارداد امضا نکردم. تا جایی که من متوجه شدم ما از نظر شغلی نه مدرس محسوب میشیم،نه کارمند، نه کارگر، عملا مثل روح می مونیم توی این سیستم.
وقت بخیر
با توجه به اینکه طبق قانون بیمه امری اجباری هست و کافرما باید با شما قرارداد مکتوب تنظیم کنه و حداقل دریافتی شما طبق قانون باشه
برای پیگیری این امور و دریافت مطالبات تون براساس قانون میتونید از طریق وزارت کار اقدام کنید و درخواست کنید تا تمامی موارد، رسیدگی و حکم شایسته صادر شود.
باسلام و خسته نباشید. اینجانب بعداز سال ۷۸ که ازدواج کردم تا سال ۹۹ کاملا مستاجر بودم از تهران تا کرج هر سال در یک خانه و به دلایل اختلافات خانوادگی خودم رابطه ای با ایشان نداشتم تا حدودا سال ۸۸ در اوج بیماری و بیکاری و بی پولی به خانواده ام مراجعه کردم و گفتم که پدرمان سال ۸۰ فوت کرده بیایید توافقی خانه را بفروشیم و هر کسی به حق خودش برسد من توان مالی ندارم که زندگیم رو اداره کنم و … بعد برادر کوچکمان (حسین) که بدون اجازه از دیگران زیرزمینی را که من و دیگر برادرم (حمید) ساخته بودیم برای خود و خانواده اش ویلایی ساخته بود مجلل طی سالهایی که من حضوری نداشتم و به خیال اینکه میتوانم به خانه پدری بیایم و در آن زیرزمین زندگی کنم که توسط همان برادر کوچکم (حسین) کارمان به کلانتری و پزشک قانونی کشید و من بعد از آن جریان دیدم کسی طرف من نیست دیگر قیدشان را زدم و رفتم دنبال بدبختیم تا سال ۹۸ بیماریم مشخص شد که سرطان بدخیم روده بزرگ دارم از اوائل پائیز شروع به شیمی درمانی و پرتو درمانی نمودم در بیمارستان کوثر کرج و بیمارستان هفتم تیر شهرری زیر نظر دکتر پدرام فدوی تا ماه فروردین ۹۹ که در بیمارستان مدنی کرج تحت نظر دکتر جراح شیرزادی عمل اول انجام شد و بعد از چند روز مرخص شدم تا نوبت بعدی ادامه شیمی درمانی پایانی که در همین اوصاف حالم وخیم شد و با آمبولانس به اورژانس بیمارستان امام علی کرج مراجعه کردم و دوباره بستری شدم بعد از چند روز بستری شدن همان برادرم (حسین) که نمیدانم چگونه مرا پیدا کرده بود بالای سرم ظاهر شد و خلاصه یکی یکی اطرافیان آمدند و خلاصه بعد از چند روز در تاریخ اول خرداد همه زندگی من را جمع کردند و آوردند تهران خانه پدری. حال بعد از دو ماه مادرم تهمت دزدی به همسرم زد و تهمت چشم ناپاکی به پسرم زد و انواع و اقسام تهمت ها به خود من و تا آنجا که جلوی زن و بچه هایم فحشهای ناموسی به من میداد حالا جالب تر از همه اینکه مادر رفته خانه اجاره کرده و همه شان به اتفاق میگویند که من با نقشه قبلی آمدم در این خانه و حتی نمیگذارند خانه به فروش برسه و تا میتوانند من و زن و بچه هایم را اذیت میکنند از جمله همین (حسین) که کارگاه تعمیر بکس بادی را آورده داخل خانه و هر یکی دو روز می آید و صبح که ما خوابیده ایم با چکش و صدای بکس بادی ایجاد مزاحمت میکند . خانه انحصار وراثت شده ولی نمیگذارند خانه بفروش برسد هم برادر بزرگ (علی) و هم (حسین) خواهشمندم که من را راهنمائی کنید باید چکار کنم حتی نمیتوانم خرج زندگیم را در بیاورم و پولی هم ندارم که بروم جائی را اجاره نمایم . راهنمائیم کنید . ببخشید طولانی شد
روز شما بخیر
ضمن اینکه انشالله به زودی به سلامتی کامل برسید
درمورد سوال شما باید گفت شما باید از طریق دادخواست فروش مال مشاع اقدام کنید و از روند قانونی این مورد به فروش ملک و سهم الارث خودتون دست پیدا کنید. البته که این امر جزء موارد ملکی و تخصصی هست اما اگر از نظر مالی توانایی استفاده از یک وکیل متخصص در پرونده تون رو ندارید میتونید به گرفتن مشاوره از وکیل تخصصی این امر اکتفا کنید و با استفاده از راهنمایی های صحیح وکلای زبده مورد رو به سرانجام برسونید. برای مشاوره با وکلای مجرب در این زمینه میتونید با شماره های ثابت دفتر تماس بگیرید.
با سلام و عرض ادب خدمت شما بزرگوار، قطعه زمینی در سال ۸۴ از داماد خودمون با مبایعه نامه و تائید اداره دهیاری در رشت پیربازار خرید کرده بودم و در این مدت در خارج از ایران زندگی میکنم. متاسفانه خواهرم طلاق گرفته و به تلافی داماد قطعه زمین را با اوراق انحصار وراثت در سال ۹۵ به اسم خودش سند زده و قصد فروش داشتند که به موقع متوجه شدیم ایشون قصد ندارند تا زمین را به مالک اصلی برگردونند میخواستم روال الزام به سند ایشون را طی مراحل قانونی و هزینه های لازم برای این منظور را از شما سوال کنم پیشاپیش از لطف و همکاری شما سپاسگزارم.
روز بخیر
در این مورد اولین اقدام شما ارسال اظهارنامه و درخواست همکاری از ایشون هست. اگر همکاری نکردند میتونید از طریق دادخواست ابطال سند مبنی بر مبایعه نامه ای که دارید اقدام کنید. با توجه به اینکه، این مورد از موارد تخصصی امور ملکی هست بهتر هست که از وجود یک وکیل مجرب و زبده در این پرونده استفاده کنید.
سلام وقت بخیر آرزوی سلامتی و شادکامی دارم برای کارشناسای محترم که لطف میکنن مشاوره حقوقی رایگان ارائه میدن. پدرم یه وصیتنامه داره که همه برادرا و خواهرا زیر این وصینامه رو امضا کردن و تمامی موارد رو قبول کردن، پدر من سال ۸۶ فوت کرده و ما امسال انحصار وراثت کردیم دو تا مورد هست که پدرم وصیت کرده و محل اختلاف است. ما یه مغازه گلی قدیمی تو روستا داریم که پدرم در وصیتنامش نوشته چون ممر درآمد خانواده است فعلا تقسیم نمیشه تا مهدی (که منم) ازدواج کنه و وضعیت دخترانم مشخص شود. در ضمن هنگام ازدواج مهدی یا دخترانم از کل داریی باید هزینه ازدواج آنها درحد معقول و متعارف پرداخت شود. من و خواهرم هنوز ازدواج نکردیم. برادرم میگه از نظر حقوقی دیگه خانواده ای در کار نیست و مغازه هم دیگه ممر درآمد خانواده نیست (درحالیکه پدر من حقوق یا منبع درآمد مستمری نداشته که ازش باقی بمونه و خواهرام باهاش زندگی کنن و تا الان با درآمد ناچیز مغازه و کمک خیرین زندگیشو اداره کردن) و چون معلوم نیست شما کی ازدواج کنی پرداخت هزینه ازدواج از ارث باقیمانده منتفی است آیا حق با برادرمه و ما هیچ حقی نداریم؟
سلام وقت شما هم بخیر
با توجه به اینکه ورثه رضایت خودشون رو در مورد وصیت نامه به صورت ضمنی و با امضا تایید کردند باید تمام موارد وصیت نامه اجرا بشه و لازم الاجراست. شما میتونید با اجرایی کردن وصیت نامه به صورت قانونی و تخصصی، به تمام حقوق تون برسید.
قصد من شکرگزاریه، شکر بابت وجود همچین انسانهای فرزانه ای که صبورانه و دلسوزانه، بی هیچ چشم داشتی همنوعانشون رو به بهترین شکل ممکن موقع گرفتاری، راهنمایی میکنن. خداقوت بهشون میگم و سلامتی و تندرستی برای خودشون و عزیزانتون رو از خدا خواستارم.