مشاوره حقوقی رایگان یکی از موفق ترین و پر مخاطب ترین خدمات موسسه حقوقی وکلای دادگستر پاسارگاد می باشد. این خدمت بصورت مشاوره حقوقی تلفنی (در ساعات کاری ۹.۳۰ الی ۱۸)، آنلاین (سامانه مشاوره و یا از طریق شبکه های اجتماعی : تلگرام، اینستاگرام و فیسبوک) و یا بصورت مشاوره حقوقی حضوری در دسترس مخاطبین و مراجعین قرار دارد. سیستم پاسخگویی، شما عزیزان را با بهترین مشاوران حقوقی مرتبط می سازد و در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر، شما را به بهترین وکیل حوزه مربوطه، ارجاع خواهد داد. همین امر باعث شده موسسه حقوقی وکلای پاسارگاد به عنوان بهترین موسسه و دفتر وکالت در میان موکلین مورد توجه قرار بگیرد.
خط پاسخگویی وکلای دادگستر : ۲۲۹۲۰۵۶۲-۰۲۱ (۲۰ خط ویژه)
حوزه های مشاوره حقوقی رایگان
خانواده
- طلاق
- طلاق توافقی
- مهریه
- نفقه
- اجرت المثل
- و …
ملکی
- تخلیه
- اجاره
- الزام به تنظیم سند
- و …
انحصار وارثت
- دعاوی ارث
کیفری
- کلاهبرداری
- جعل سند
- خیانت در امانت
- و …
مالی
ثبت احوال
- تغییر تاریخ تولد و کاهش سن
- حذف نام همسر
- ازدواج موقت
قرارداد
- ثبت قرارداد

ویژگی های یک مشاوره حقوقی رایگان خوب
افراد، دفاتر وکالت و موسسات حقوقی بسیاری هستند که اقدام به انجام مشاوره حقوقی مینمایند. اما سوال اساسی اینجاست که ویژگی های یک مشاوره حقوقی رایگان خوب چیست؟ در واقع آیا هر مشاوره حقوقی را که در حال حاضر ارائه میشود، میتوان مفید دانست و اساساً در هنگام استفاده از مشاوره حقوقی که به صورت رایگان ارائه میشود، به چه نکاتی باید توجه نمود؟
- مشاوره ای است که بتواند فارغ از آن که هزینه ای به عنوان حق المشاوره پرداخت شود یا نشود، همه ابعاد حقوقی پرونده را بررسی نماید.
- مشاور حقوقی خوب سعی در آن دارد که بهترین راه را به موکل نشان دهد تا بتواند مسیر پرونده خود را به درستی و با کمترین عوارض یا خسارت به پیش ببرد.
- مشاوره حقوقی رایگان خوب به گونهای است که موکل احساس نمیکند که فرد مشاوره دهنده به دنبال مسائل مالی و یا جذب پرونده و بازارگرمی است.
- در مشاوره حقوقی خوب، به حواشی پرداخت نمیشود و صرفا خود پرونده بررسی میشود. صحبتهایی نظیر امکان نفوذ در دادگاه یا تضمین نتیجه پرونده به هیج وجه در یک مشاوره حقوقی خوب جایگاهی ندارد.
- در مشاوره حقوقی، احتمال پیروزی در پرونده به طور واقع بینانه به موکل اعلام میشود و چنانچه پرونده به لحاظ قانونی وجاهتی نداشته باشد، تلاش میشود تا موکل از طرح دعوی و صرف هزینه و زمان منصرف گردد.
راه های استفاده از مشاوره حقوقی
موسسات حقوقی و دفاتر وکالت راه های استفاده از مشاوره حقوقی رایگان را در طرق مختلف در اختیار موکلین قرار میدهند تا هر فرد به فراخور شرایط خود بتواند به راحتی از این خدمت استفاده کند.
- مشاوره حقوقی تلفنی: بسیاری از جاهایی که مشاوره حقوقی ارائه میدهند، معمولا چند خط تلفن را در تبلیغات خود معرفی میکنند تا مردم بتوانند به راحتی از طریق تلفن به شخص مشاوره دهنده متصل شوند. استفاده از این خطوط تلفن معمولا هزینهای جز هزینه تلفن دربرنداشته و رایگان میباشد. این روش فراگیرترین روش استفاده از مشاوره حقوقی رایگان است.
- مشاوره حقوقی آنلاین: راه دیگری که میتوان از طریق آن به طور رایگان مشاوره حقوقی را در سریعترین زمان دریافت نمود، مشاوره حقوقی آنلاین است. مشاوره حقوقی آنلاین معمولا در پلتفرمهای پیام رسان نظیر واتساپ، تلگرام، اینستاگرام و … و یا اپلیکیشنهای اختصاصی انجام میشود. این روش جز هزینه اینترنت معمولا هزینه دیگری ندارد.
البته باید توجه داشت که مشاوره حقوقی آنلاین و تلفنی نهایتا تا چند دقیقه و پرسیدن چند سوال ساده رایگان هستند و بررسی دقیق پرونده و یا تفسیر رای، محاسبه ارث یا دیه و یا بررسی اوراق پرونده و تنظیم اوراق قضایی معمولا شامل هزینه بوده است.
ممکن برخی از موسسات حقوقی و یا دفاتر وکالت نیز مشاوره حقوقی حضوری را در بار اول مراجعه رایگان درنظر بگیرند. اما این امر به صورت فراگیر نیست و معمولا مشاوره حقوقی حضوری مستلزم پرداخت حق المشاوره است.
تعرفه خدمات مشاوره حقوقی حضوری
همان طور که در بخشهای قبل ذکر شد، مشاوره حقوقی رایگان بیشتر به صورت تلفنی و یا آنلاین و برای سوالات ساده و نه بررسی پرونده مناسب است. افرادی که پرونده حقوقی در مراجع قضایی دارند، طبیعتا به دنبال یک وکیل خوب و متخصص در حوزه پرونده خود هستند. مشاوره حقوقی با وکیل متخصص آن هم به صورت حضوری، طبیعتا هزینههایی دارد که به صورت عرف میبایست پرداخت گردد. همچنان که یک مریض برای رفع مشکل خود به پزشک مراجعه میکند و حق ویزیت پرداخت میکند، موکل نیز برای حل مشکل خود که گاه ممکن است سرنوشت او و یا گروهی از افراد را تغییر دهد، بهتر است حق المشاوره پرداخت نماید تا بتواند از خدمات مشاوره حقوقی بهتر و دقیقتری استفاده نماید. اما سوال اساسی اینجاست که مبلغ حق المشاورهای که باید موکل به وکیل پرداخت نماید، چه مقدار است؟
پاسخ به این سوال نیاز به بحث تفصیلی دارد. چرا که تعرفه خدمات مشاوره حقوقی حضوری بسته به کیفیت و تجربه وکیل، موضوع پرونده و زمان مشاوره متفاوت است. به همین جهت حق المشاوره معمولا توافقی بوده و یا نرخ خدمات مشاوره حقوقی در دفتر وکیل یا موسسه حقوقی قبل از انجام مشاوره به موکل اعلام میگردد.
مطابق با ماده ۲۶ آیین نامه تعرفه حق الوکاله، حق المشاوره و هزینه سفر وکلای دادگستری، حق الزحمه ارائه خدمات مشاوره حقوقی در صورت عدم تنظیم وکالت نامه و عدم توافق قبلی به شرح زیر است:
- مشاوره حقوقی به ازای هر ساعت: حداقل پنجاه هزار تومان و حداکثر پانصد هزار تومان.
- تنظیم دادخواست، شکواییه، لایحه، دفاعیه و اظهارنامه: حداقل دویست هزارتومان و حداکثر پنج میلیون تومان.
مطالعه پرونده توسط وکیل: حداقل یک میلیون تومان و حداکثر پنج میلیون تومان.
مشاوره حقوقی رایگان بهتر است یا غیر رایگان؟
گروه وکلای پاسارگاد، این افتخار را دارد که روزانه به حدود ۵۰۰ تماس از سراسر کشورمان به خصوص شهر تهران، خدمات مشاوره حقوقی را ارائه مینماید. تماسهای روزانه، از سوالات ساده و با پاسخ کوتاه تا پرونده های پیچیده را شامل میشود. طبیعتا پاسخگویی به همه سوالات آن هم در بازه زمانی ساعت کاری مجموعه کاری بسیار انرژی بر و طاقت فرساست. به خصوص که ماهیت پرونده ها و سوالات حقوقی با مشکلات مردم عجین است و بار روانی این مشکلات در هنگام مشاوره حقوقی تلفنی نیز به فرد مشاوره دهنده و یا وکیل نیز انتقال مییابد.
طبیعتا بسیاری از افراد تمایل دارند، در بدو امر از مشاوره حقوقی رایگان استفاده نمایند که همین امر موجب میشود که تعداد تماسها بسیار بالا باشد. بنابراین مشاوره حقوقی رایگان میتواند معایب زیر را داشته باشد:
- حجم بالای تماسهای تلفنی و خستگی مشاورین یا وکلای پاسخ دهنده
- اختصاص زمان کوتاه به هر تماس و پایین آمدن کیفیت مشاوره حقوقی
- عدم دسترسی همه موکلین در زمانهای پیک تماسی
در مشاوره حقوقی غیر رایگان، شما میتوانید از همه مزایای زیر برخوردار شوید:
- زمان مناسبی به شما اختصاص داده میشود که با آرامش و دقت پرونده خود را به وکیل توضیح دهید.
- همچنین، به دلیل پرداخت حق مشاوره میتوانید با فرد با تجربهتری صحبت نمایید.
- معمولا افرادی که مشاوره حقوقی غیر رایگان ارائه میدهند، به دلیل آن که در طول روز با افراد کمتری صحبت میکنند، انرژی و دقت بیشتری دارند.
بنابراین، چنانچه پرونده مهمی دارید، حتما از مشاوره حقوقی غیر رایگان استفاده نمایید.
خط پاسخگویی وکلای دادگستر : ۲۲۹۲۰۵۶۲-۰۲۱ (۲۰ خط ویژه)
ویژگی های مشاور حقوقی موسسه وکلای دادگستر
دلسوز و صبور
واقف به قوانین و روند حقوقی
راز دار و امانت دار
متعهد و مسئولیت پذیر
ویژگی های وکیل حقوقی موسسه وکلای دادگستر
بهترین وکیل تهران و شهرستان در حوزه مربوطه می باشند.
با سابقه و تجربه در زمینه های کاری مرتبط
راز دار و امانت دار
واقع گرا و واقع بین در توصیف شرایط و روند دادرسی
آدرس: تهران، میرداماد، خیابان اطلسی، نبش خیابان تاج بخش، پلاک ۵، طبقه دوم، واحد ۴
لطفاً جهت تعیین وقت برای مراجعه حضوری تماس بگیرید و یا فرم درخواست مشاوره حقوقی را تکمیل نمایید.
سلام بنده به خانمی در واتساپ پیام دادم و گفتم اجازه بدید باهم آشنا بشیم ایشان در جواب فرمودند که شوهر دارند و از من به جرم مزاحمت شکایت میکنند بنده هم گفتم من فقط درخواست دوستی دادم و پیامی ندادم که باعث مزاحمت شده باشه ولی ایشون گفتند شکایت که کردم متوجه میشی آیا ایشون میتوانند از من شکایت کنند یا نه؟
سلام روز بخیر
امکان شکایت از سمت ایشون وجود داره اما باتوجه به پیام بعدی شما امکان رفع و رجوع این امر وجود داره.
با سلام شخصی از بانک وام دریافت و مبلغ وام را به بانک دیگری منتقل مینماید و پس از چند روز بدون آنکه وام را استفاده نماید فوت شده است آیا امکان انتقال پول به بانک اول و تسویه بدهی وجود دارد و یا به ورثه تعلق میگیرد؟
سلام روز بخیر
در صورتی که ورثه ماترک متوفی رو به عنوان ارثیه قبول بکنند ضامن پرداخت دیون متوفی میشوند یعنی باید وام بانکی رو تسویه کنند. اما قبل از این موارد بانک میتونه مبلغ رو توقیف کنه و با طرح دادخواست با کسب اجازه از دادگاه برداشت داشته باشد.
براي پسگرفتن عين مال منقول، يك پروندهی حقوقی با موضوع استرداد عين مال منقول ساختم؛ خوانده گفت من يادم نميآيد و پس از ديدن حكم قاضي فهميدم قاضی فرض را بر اين گذاشته كه مال تلف شده و خوانده تفريط و تعدّی نكرده و خواهان، بیحقّ است؛ اكنون كه يك سال از صدور حكم قطعی گذشته است، آيا ميتوانم براي اثبات اينكه خوانده با دور انداختن مال تعدّی كرده و ضامن اتلاف مال است و گرفتن مثل و يا قيمت همان مال، يك پروندهی حقوقی ديگر با موضوع مطالبهی خسارت بسازم؟ از اين میترسم كه بر اساس بند ۶ مادّهی ۸۴ قانون آيين دادرسي مدنی، قرار رد دعوی صادر شود.
روز بخیر
اولین موردی که باید بررسی بشه این هست که شما ادله ی جدیدی دارید برای این موضوع یا خیر.
اگر دلیل جدیدی مطرح نشه به احتمال قوی این موضوع، مورد صدور قرار رد دعوا قرار میگیرد.
اما برای اطمینان کامل قبل از اقدام حتما به همراه مدارک پرونده از خدمات مشاورهی یک وکیل استفاده کنید تا کامل بررسی شود.
با سلام من ضامن پرونده ای شدم که برایم توقیف خودرو و حساب بانکی آمده و الان اگر بخوام کسی رو که ضامن شدم تحویل بدم چه مراحلی رو طی کنم و کجا تحویل بدم؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. با تشکر
روز بخیر
شما میتونید از طریق شعبه ی اجرای احکام دادگاهی که پرونده شما مطرح هست اقدام کنید. متهم را معرفي كنيد و درخواست آزادسازی اموال توقيف شده را بدهيد و اگر متهم با شما همكاري نميكند ميتوانيد با مراجعه به شعبهی اجرای احکام و گرفتن حکم جلب شخص میتونید اقدام کنید.
درصورتی که نیاز دارید در این زمینه اطلاعات کامل تری دریافت کنید میتونید از خدمات مشاوره تلفنی یا آنلاین گروه حقوقی پاسارگاد استفاده کنید.
سلام وقتتون بخیر
من دوم شهریور با یک موتور سیکلت تصادف کردم و سرنشین عقب موتور از ناحیه مچ دست دچار شکشتگی شد، همون لحظه زنگ زدم ۱۱۰ و ۱۱۵ و مصدوم به بیمارستان منتقل شد روز پنجم شهریور نامهی معرفی به پزشکی قانونی رو گرفت و روز بعدش رفت پزشکی قانونی. بنده هم ماشینم بیمه داشت و رفتم برگه ی اصالت بیمه رو گرفتم اما این آقا هنوز جوابیه ی پزشکی قانونی رو تحویل پاسگاه نداده، من برای آزادی ماشین باید چیکار کنم؟ شاید این آقا نخواد تا چند ماه برگه رو تحویل بده تکلیف من چیه؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.🙏🏻
با سلام، شما می تونید با ارائه درخواست تایید اصالت بیمه نامه به دادسرا یا کلانتری نامه آزادی ماشین خودتون رو دریافت کنید. در صورتی که این آقا مراجعه کنند و روال کار رو ادامه بدن با صدور رای توسط دادگاه یا شورای حل اختلاف، میزان خسارت تعیین شده توسط بیمه به شاکی پرداخت خواهد شد و یا به حساب صندوق خسارت های بدنی واریز می میشه و با ارائه فیشهای واریز پرونده بسته میشود.
تماس گرفتم با مجموعه مشاوران فوق العاده باسواد و صبور، همين پاسخگویی خوبشون باعث شد از يه شهر ديگه بيام تهران پروندمو به مجموعه شما بسپارم تا الان هم روند كار پروندم راضي كننده بوده،خواستم تشكر كنم.
با احترام
خدا خیرتون بده تو این اوضاع وحشتناک چند نفر کارشناس با سواد گذاشتید پاسخ مردم رو بدن، واقعا من لذت بردم از نحوه پاسخگویی
سلام وقتتون بخیر
شما وکیلهاتون تخصصی کار میکنند یا هر وکیلی تو همه زمینه ها فعالیت داره؟ من یک وکیل کاملا تخصصی در مورد یه پرونده سنگین ملکی میخواستم؟
با سلام
وکلا و مشاوران حقوقی گروه وکلای پاسارگاد به صورت تخصصی در حوزه خود فعالیت دارند. مثلا در پرونده های حوزه خانواده، ملکی، کیفری و غیره توسط کارگروه تخصصی همان حیطه پیگیری و انجام خواهد شد.
من تماس گرفتم به حق که بهترین جواب رو گرفتم فوق العاده صبور و عالی ازتون خیلی خیلی ممنونم
سلام وقتتون بخیر
روند طلاق توافقی چقدر طول میکشه؟ میشه جلسات مشاوره رو نرفت؟
سلام
روند طلاق توافقی با در نظر گرفتن جلسات مشاوره (طبق قانون حداقل ۵ جلسه الزامی است.) در صورت توافق طرفین بین ۳ تا ۵ ماه طول خواهد کشید. اما در صورت انجام توسط وکیل این زمان به ۱۵ روز تا یک ماه کاهش خواهد یافت و نیازی به حضور طرفین در جلسات مشاوره نیست.