مشاوره حقوقی رایگان یکی از موفق ترین و پر مخاطب ترین خدمات موسسه حقوقی وکلای دادگستر پاسارگاد می باشد. این خدمت بصورت مشاوره حقوقی تلفنی (در ساعات کاری ۹.۳۰ الی ۱۸)، آنلاین (سامانه مشاوره و یا از طریق شبکه های اجتماعی : تلگرام، اینستاگرام و فیسبوک) و یا بصورت مشاوره حقوقی حضوری در دسترس مخاطبین و مراجعین قرار دارد. سیستم پاسخگویی، شما عزیزان را با بهترین مشاوران حقوقی مرتبط می سازد و در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر، شما را به بهترین وکیل حوزه مربوطه، ارجاع خواهد داد. همین امر باعث شده گروه وکلای پاسارگاد به عنوان بهترین موسسه و دفتر وکالت در میان موکلین مورد توجه قرار بگیرد.
خط پاسخگویی وکلای دادگستر : ۲۲۹۲۰۵۶۲-۰۲۱ (۲۰ خط ویژه)
حوزه های مشاوره حقوقی رایگان
خانواده
- طلاق
- طلاق توافقی
- مطالبه مهریه
- نفقه
- اجرت المثل
- و …
ملکی
- تخلیه
- اجاره
- الزام به تنظیم سند
- و …
انحصار وارثت
- دعاوی ارث
کیفری
- کلاهبرداری
- جعل سند
- خیانت در امانت
- و …
مالی
ثبت احوال
- تغییر تاریخ تولد و کاهش سن
- حذف نام همسر
- ازدواج موقت
قرارداد
- ثبت قرارداد

ویژگی های یک مشاوره حقوقی رایگان خوب
افراد، دفاتر وکالت و موسسات حقوقی بسیاری هستند که اقدام به انجام مشاوره حقوقی مینمایند. اما سوال اساسی اینجاست که ویژگی های یک مشاوره حقوقی رایگان خوب چیست؟ در واقع آیا هر مشاوره حقوقی را که در حال حاضر ارائه میشود، میتوان مفید دانست و اساساً در هنگام استفاده از مشاوره حقوقی که به صورت رایگان ارائه میشود، به چه نکاتی باید توجه نمود؟
- مشاوره ای است که بتواند فارغ از آن که هزینه ای به عنوان حق المشاوره پرداخت شود یا نشود، همه ابعاد حقوقی پرونده را بررسی نماید.
- مشاور حقوقی خوب سعی در آن دارد که بهترین راه را به موکل نشان دهد تا بتواند مسیر پرونده خود را به درستی و با کمترین عوارض یا خسارت به پیش ببرد.
- مشاوره حقوقی رایگان خوب به گونهای است که موکل احساس نمیکند که فرد مشاوره دهنده به دنبال مسائل مالی و یا جذب پرونده و بازارگرمی است.
- در مشاوره حقوقی خوب، به حواشی پرداخت نمیشود و صرفا خود پرونده بررسی میشود. صحبتهایی نظیر امکان نفوذ در دادگاه یا تضمین نتیجه پرونده به هیج وجه در یک مشاوره حقوقی خوب جایگاهی ندارد.
- در مشاوره حقوقی، احتمال پیروزی در پرونده به طور واقع بینانه به موکل اعلام میشود و چنانچه پرونده به لحاظ قانونی وجاهتی نداشته باشد، تلاش میشود تا موکل از طرح دعوی و صرف هزینه و زمان منصرف گردد.
راه های استفاده از مشاوره حقوقی
موسسات حقوقی و دفاتر وکالت راه های استفاده از مشاوره حقوقی رایگان را در طرق مختلف در اختیار موکلین قرار میدهند تا هر فرد به فراخور شرایط خود بتواند به راحتی از این خدمت استفاده کند.
- مشاوره حقوقی تلفنی: بسیاری از جاهایی که مشاوره حقوقی ارائه میدهند، معمولا چند خط تلفن را در تبلیغات خود معرفی میکنند تا مردم بتوانند به راحتی از طریق تلفن به شخص مشاوره دهنده متصل شوند. استفاده از این خطوط تلفن معمولا هزینهای جز هزینه تلفن دربرنداشته و رایگان میباشد. این روش فراگیرترین روش استفاده از مشاوره حقوقی رایگان است.
- مشاوره حقوقی آنلاین: راه دیگری که میتوان از طریق آن به طور رایگان مشاوره حقوقی را در سریعترین زمان دریافت نمود، مشاوره حقوقی آنلاین است. مشاوره حقوقی آنلاین معمولا در پلتفرمهای پیام رسان نظیر واتساپ، تلگرام، اینستاگرام و … و یا اپلیکیشنهای اختصاصی انجام میشود. این روش جز هزینه اینترنت معمولا هزینه دیگری ندارد.
البته باید توجه داشت که مشاوره حقوقی آنلاین و تلفنی نهایتا تا چند دقیقه و پرسیدن چند سوال ساده رایگان هستند و بررسی دقیق پرونده و یا تفسیر رای، محاسبه ارث یا دیه و یا بررسی اوراق پرونده و تنظیم اوراق قضایی معمولا شامل هزینه بوده است.
ممکن برخی از موسسات حقوقی و یا دفاتر وکالت نیز مشاوره حقوقی حضوری را در بار اول مراجعه رایگان درنظر بگیرند. اما این امر به صورت فراگیر نیست و معمولا مشاوره حقوقی حضوری مستلزم پرداخت حق المشاوره است.
شرایط طلاق توافقی در تهران ۱۴۰۲
شرایط طلاق توافقی در سال ۱۴۰۲ به این صورت می باشد که زوج و زوجه ابتدا توافقات خودشان را روی نفقه، مهریه، حضانت و هدایایی که بین زوج و زوجه رد و بدل شده انجام خواهند داد و پس از آن در دفترخانه یا در حضور وکیل ثبت شده به وکیل بابت انجام مراحل طلاق توافقی وکالت می دهند که ظرف مدت حداکثر یک ماه کاری پروسه طلاق انجام شود و اگر این شرایط رو نداشته باشید طلاق توافقی صورت نخواهد گرفت.
مدارکی که مورد نیاز طلاق توافقی به شهر زیر است:
- شناسنامه
- کارت ملی
- عقد نامه طرفین

تعرفه خدمات مشاوره حقوقی حضوری
همان طور که در بخشهای قبل ذکر شد، مشاوره حقوقی رایگان بیشتر به صورت تلفنی و یا آنلاین و برای سوالات ساده و نه بررسی پرونده مناسب است. افرادی که پرونده حقوقی در مراجع قضایی دارند، طبیعتا به دنبال یک وکیل خوب و متخصص در حوزه پرونده خود هستند. مشاوره حقوقی با وکیل متخصص آن هم به صورت حضوری، طبیعتا هزینههایی دارد که به صورت عرف میبایست پرداخت گردد. همچنان که یک مریض برای رفع مشکل خود به پزشک مراجعه میکند و حق ویزیت پرداخت میکند، موکل نیز برای حل مشکل خود که گاه ممکن است سرنوشت او و یا گروهی از افراد را تغییر دهد، بهتر است حق المشاوره پرداخت نماید تا بتواند از خدمات مشاوره حقوقی بهتر و دقیقتری استفاده نماید. اما سوال اساسی اینجاست که مبلغ حق المشاورهای که باید موکل به وکیل پرداخت نماید، چه مقدار است؟
پاسخ به این سوال نیاز به بحث تفصیلی دارد. چرا که تعرفه خدمات مشاوره حقوقی حضوری بسته به کیفیت و تجربه وکیل، موضوع پرونده و زمان مشاوره متفاوت است. به همین جهت حق المشاوره معمولا توافقی بوده و یا نرخ خدمات مشاوره حقوقی در دفتر وکیل یا موسسه حقوقی قبل از انجام مشاوره به موکل اعلام میگردد.
مطابق با ماده ۲۶ آیین نامه تعرفه حق الوکاله، حق المشاوره و هزینه سفر وکلای دادگستری، حق الزحمه ارائه خدمات مشاوره حقوقی در صورت عدم تنظیم وکالت نامه و عدم توافق قبلی به شرح زیر است:
- مشاوره حقوقی به ازای هر ساعت: حداقل پنجاه هزار تومان و حداکثر پانصد هزار تومان.
- تنظیم دادخواست، شکواییه، لایحه، دفاعیه و اظهارنامه: حداقل دویست هزارتومان و حداکثر پنج میلیون تومان.
مطالعه پرونده توسط وکیل: حداقل یک میلیون تومان و حداکثر پنج میلیون تومان.
مشاوره حقوقی رایگان بهتر است یا غیر رایگان؟
گروه وکلای پاسارگاد، این افتخار را دارد که روزانه به حدود ۵۰۰ تماس از سراسر کشورمان به خصوص شهر تهران، خدمات مشاوره حقوقی را ارائه مینماید. تماسهای روزانه، از سوالات ساده و با پاسخ کوتاه تا پرونده های پیچیده را شامل میشود. طبیعتا پاسخگویی به همه سوالات آن هم در بازه زمانی ساعت کاری مجموعه کاری بسیار انرژی بر و طاقت فرساست. به خصوص که ماهیت پرونده ها و سوالات حقوقی با مشکلات مردم عجین است و بار روانی این مشکلات در هنگام مشاوره حقوقی تلفنی نیز به فرد مشاوره دهنده و یا وکیل نیز انتقال مییابد.
طبیعتا بسیاری از افراد تمایل دارند، در بدو امر از مشاوره حقوقی رایگان استفاده نمایند که همین امر موجب میشود که تعداد تماسها بسیار بالا باشد. بنابراین مشاوره حقوقی رایگان میتواند معایب زیر را داشته باشد:
- حجم بالای تماسهای تلفنی و خستگی مشاورین یا وکلای پاسخ دهنده
- اختصاص زمان کوتاه به هر تماس و پایین آمدن کیفیت مشاوره حقوقی
- عدم دسترسی همه موکلین در زمانهای پیک تماسی
در مشاوره حقوقی غیر رایگان، شما میتوانید از همه مزایای زیر برخوردار شوید:
- زمان مناسبی به شما اختصاص داده میشود که با آرامش و دقت پرونده خود را به وکیل توضیح دهید.
- همچنین، به دلیل پرداخت حق مشاوره میتوانید با فرد با تجربهتری صحبت نمایید.
- معمولا افرادی که مشاوره حقوقی غیر رایگان ارائه میدهند، به دلیل آن که در طول روز با افراد کمتری صحبت میکنند، انرژی و دقت بیشتری دارند.
بنابراین، چنانچه پرونده مهمی دارید، حتما از مشاوره حقوقی غیر رایگان استفاده نمایید.
خط پاسخگویی وکلای دادگستر : ۲۲۹۲۰۵۶۲-۰۲۱ (۲۰ خط ویژه)
ویژگی های مشاور حقوقی موسسه وکلای دادگستر
دلسوز و صبور
واقف به قوانین و روند حقوقی
راز دار و امانت دار
متعهد و مسئولیت پذیر
ویژگی های وکیل حقوقی موسسه وکلای دادگستر
بهترین وکیل تهران و شهرستان در حوزه مربوطه می باشند.
با سابقه و تجربه در زمینه های کاری مرتبط
راز دار و امانت دار
واقع گرا و واقع بین در توصیف شرایط و روند دادرسی
آدرس: تهران، میرداماد، خیابان اطلسی، نبش خیابان تاج بخش، پلاک ۵، طبقه دوم، واحد ۴
لطفاً جهت تعیین وقت برای مراجعه حضوری تماس بگیرید و یا فرم درخواست مشاوره حقوقی را تکمیل نمایید.
سلام وقت بخیر
22لیتر عرق دست ساز از پسرم گرفتن که 2لیتر تو موتورش بوده 20لیتر هم لب رودخانه
و برای پسر من نبوده منتهی گفتن درب بتری ها یک رنگ هست و فردا جلسه رسیدگی داره
با فیش حقوقی آزاد شده
میخوام بدونم چی میشه زندان میفرستن فردا
سلام وقت بخیر
این قرار وجه الکفاله در نظر گرفته شده که فیش حقوقی هست فعلا تا نتیجه نهایی دادگاه مانع از بازداشت پسرتون میشه مگر اینکه قرار تامینی سپرده شده با صلاحدید دادرس دادگاه تشدید بشه و شما بایستی قرار مذکور را به جهت مانع از بازداشت شدن پسرتان فراهم کنید
و اما پس از نتیجه نهایی دادگاه که میتونه برائت یا صدور حکم محکومیت باشد اگر نظر و رای نهایی و قطعی شده محکومیت پسرتان باشد باید به مرحله اجرا در بیاید .
ماده 702 قانون مجازات اسلامی (تعزیرات و مجازاتهای بازدارنده)
(اصلاحی 1387/8/22)- هرکس مشروبات الکلی را بسازد یا بخرد یا بفروشد یا در معرض فروش قرار دهد یا حمل یا نگهداری کند یا در اختیار دیگری قرار دهد به شش ماه تا یک سال حبس و تا هفتاد و چهار (74) ضربه شلاق و نیز پرداخت جزای نقدی به میزان پنج برابر ارزش عرفی(تجاری) کالای یاد شده محکوم میشود.
سلام وقت بخیر
ببخشید یک زن و شوهر با چوب آمدن جلوی خانه ما و شروع به فحاشی و سنگ پرانی کردن. من و همسرم با چوب رفتیم بیرون و باهاشون درگیر شدیم، شوهره سرش شکست و شکایت دیه کرده. آیا کار ما دفاع از خود بوده؟ و دیه به آنها تعلق میگیره؟
سلام
دفاع مشروع شرایط مختلفی دارد که همه ی آن باید وجود داشته باشد یکی از اون موارد این هست که برای رفع خطر راه دیگری جزء درگیر شدن شما و خلاصی از طرف مقابل وجود نداشته باشد که به نظر برای شما صدق نمیکند چرا که شما میتوانسید برای رفع مشکل با مرجع پلیس تماس بگیرید و از آن ها کمک بگیرید ولی به هر حال بایستی این مورد به صورت دقیق تر بررسی شود در صورت تمایل میتونید با مجموعه تماس بگیرید
مواد قانونی در پاسخ به سوالتون :
ماده 156 قانون مجازات اسلامی
هرگاه فردی در مقام دفاع از نفس، عرض، ناموس، مال یا آزادی تن خود یا دیگری در برابر هرگونه تجاوز یا خطر فعلی یا قریب الوقوع با رعایت مراحل دفاع مرتکب رفتاری شود که طبق قانون جرم محسوب میشود، درصورت اجتماع شرایط زیر مجازات نمیشود:
الف- رفتار ارتکابی برای دفع تجاوز یا خطر ضرورت داشته باشد.
ب- دفاع مستند به قرائن معقول یا خوف عقلایی باشد.
پ- خطر و تجاوز به سبب اقدام آگاهانه یا تجاوز خود فرد و دفاع دیگری صورت نگرفته باشد.
ت- توسل به قوای دولتی بدون فوت وقت عملاً ممکن نباشد یا مداخله آنان در دفع تجاوز و خطر موثر واقع نشود.
تبصره 1- دفاع از نفس، ناموس، عرض، مال و آزادی تن دیگری در صورتی جایز است که او از نزدیکان دفاع کننده بوده یا مسوولیت دفاع از وی برعهده دفاع کننده باشد یا ناتوان از دفاع بوده یا تقاضای کمک نماید یا در وضعیتی باشد که امکان استمداد نداشته باشد.
تبصره 2- هرگاه اصل دفاع محرز باشد ولی رعایت شرایط آن محرز نباشد اثبات عدم رعایت شرایط دفاع برعهده مهاجم است.
تبصره 3- در موارد دفاع مشروع دیه نیز ساقط است جز درمورد دفاع در مقابل تهاجم دیوانه که دیه از بیت المال پرداخت میشود.
با سلام
از کارفرمای خود به دلیل عدم پرداخت حقوق و مزایا و بیمه به اداره کار شکایت کردم، از اونجای که مدارک هویتی و سفته پیش کارفرما داشتم و به مدارک هویتی نیاز داشتم حاضر به مصالحه شدم (سفته و مدارک هویتی تحویل گرفتم ) که دست خطی تحت عنوان تسویه حساب حقوق وبیمه در تاریخ 13/07/1402 فی مابین امضا شد ! ایشان متعهد شدند در ازای انصراف از شکایت مبلغ عقب مانده حقوق ظرف یک هفته پرداخت خواهد شد، از اون تاریخ حدود دو ماه میگذرد و این آقا از پرداخت امتناع و طفره می رود، هنگام امضا اون “دست خط” صدای ایشان و نماینده بیمه ایشان ضبط شده که در فایل صوتی به وضوح حرف هایشان مشخص است ، وتماس های تلفنی که با کارفرما و نمایندشان داشتیم صداها بصورت فایل صوتی و ویدیو موجود است ( که نشان دهنده و اثبات این موضوع است ) آیا امکان شکایت مجدد در اداره کار وجود دارد ؟ متشکرم
سلام خانم دکتر عموم مقداری پول برای یک آغا داده پول شو نمی ده عمویم از لهاز گفتار و فن بیان زیف است من متانم بجای عموم کارشو پش ببرم مگه باعون آغا ترفت می کنم
سلام میتونه دادخواست مطالبه وجه بده بدش شنا فقط کارای اداریشو میتونی انحام بدی بابت دادگاه باید یا خودش یا وکیل باشه
سلام وقت شما بخیر
بنده برای یک تبعه افغانستانی جهت تکمیل مدارک اقامتشان به دستور اداره کار کفالت نموده ام چنانچه مرتکب جرمی شوند چه افراد حقیقی وحقوقی من پاسخگو باشم متاسفانه این تعهدنامه فاقد تاریخ ومدت مشخصی میباشد واکنون نزدیک به یکسال میگذرد برای ابطال این تعهد نامه ورفع مسئولیت وذمه چکارباید بکنم
سلام خسته نباشید بنده یک کپی سند رسمی را به شخصی دادم که راستش زیاد نمیشناسمش برای همین یکم نکران آیا میتونه ازش سو استفاده کنه اگه میتونه چیکار کنم چون دوروز بهش تحویل ذادم بابت یک پرونده .به اداره ثبت و اسناد هم اطلاع دادم گفتنتد مشکلی پیش نمیاد خواستم نظر شما رو بدونم بازهم ممنون
سلام با کپی کاری نمیتونم بکنن
سلام خانم وکیل
سلام
من یه خانمی ازم کلاهبرداری کرده خودش به جای فرد دیگع ای جا زده و ازش شکایت کردم همه چی به ضررشه ولی همچنان میزنه زیرش حتی به دروغ گفته به من پول داده و وسیله های منو از دم خونه برده مادرم شاهد بوده ولی میزنه زیرش و همه پرینت حساب ها به اسم خودشه میشه یه کمکم کنید
سلام بنده چند ماه املاک کار کردم بدون قرارداد هم حقوق ثابت هم درصد اما نهایتا کمیسیون معامله آخرو به من ندادن آیا من می تونم از طریق وزارت کار شکایت کنم؟ می تونم ثابت کنم اونجا کار می کردم رسید حقوقم هست هر ماه دادن اما هم مبلغش کمتر از وزارت کار بوده هم بیمه نکردن
سلام وقتتون بخیر
برای اثبات مدت کارکردتان از آن املاک حقوق دریافت کرده اید و برای بیمه نکردن هم امکان شکایت دارید،جهت کسب اطلاعات بیشتر با مجموعه تماس بگیرید.
موفق باشید.
سلام همسایه ما با شوکر برقی همسر بنده که باردار هستش رو تهدید کرده و خود من رو میخواستم بزنه فیلمش هم هست و ایشون سد معبر میکنه جلوی در ورودی ما
هر شب داخل خانه بزم و مهمونی دارن .صاحب خانه هم نمیگه خونه رو به چند نفر اجاره دادن مشخص نیست .هر شب کلی پسر. ودختر وارد و خارج میشن ممنون میشم بابت این مسایل از کجا اقدام کنم
سلام اگه همسرتون تهدید میکن باید ازشون شکایت کنی وبابت اون مسله هم یه استشهادی باید تنطیم کنیدوبابت مسله خونش اگه مطمعن هستین که کا. خلاف میکنن و مزاحمت واستون ایجاد کردن میتونی به 110زنگ بزنید
سلام وقت بخیر
ما یه اشنایی داریم که بچش واقعا داره اذیت میشه خیلی بد کتکش میزنه تا حدی که بقیه اومدن بچرو از دستش گرفتن الان از فامیلاش حدا شده شوهرشم اصلا عین خیالش نیست
با بچه دعوا میکنه هم خیلی کتکش میزنه هم غذا بهش نمیده
واقعا بچش تو فشاره کلاس هشتمه
میشه یه راهی پیشنهاد بدید که ما از دور انجام بدیم متوجه نشه واقعا گناه داره
مادرشم پیش روانشناس و اینا نمیره
باسلام من مقداری پول به حساب یک نفر واریز کردم.سرمایه گذاری کنه.طرف رفته در شرک های هرمی سرمایه گزاری کرده.7 ماه نه از سود خبری نه از پول ها .لطفا مرا راهنمایی کنید
سلام شما اول نسبت به این مسله یه اطهار نامه واسش بزن از طریق دفتر خدمات قضایی بدش اگه جواب داد و مبلغ رو بر گردونه هیچ اگه نه دادخواست مطالبه وجه میدی