مشاوره حقوقی رایگان یکی از موفق ترین و پر مخاطب ترین خدمات موسسه حقوقی وکلای دادگستر پاسارگاد می باشد. این خدمت بصورت مشاوره حقوقی تلفنی (در ساعات کاری ۹.۳۰ الی ۱۸)، آنلاین (سامانه مشاوره و یا از طریق شبکه های اجتماعی : تلگرام، اینستاگرام و فیسبوک) و یا بصورت مشاوره حقوقی حضوری در دسترس مخاطبین و مراجعین قرار دارد. سیستم پاسخگویی، شما عزیزان را با بهترین مشاوران حقوقی مرتبط می سازد و در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر، شما را به بهترین وکیل حوزه مربوطه، ارجاع خواهد داد. همین امر باعث شده موسسه حقوقی وکلای پاسارگاد به عنوان بهترین موسسه و دفتر وکالت در میان موکلین مورد توجه قرار بگیرد.
خط پاسخگویی وکلای دادگستر : ۲۲۹۲۰۵۶۲-۰۲۱ (۲۰ خط ویژه)
حوزه های مشاوره حقوقی رایگان
خانواده
- طلاق
- طلاق توافقی
- مهریه
- نفقه
- اجرت المثل
- و …
ملکی
- تخلیه
- اجاره
- الزام به تنظیم سند
- و …
انحصار وارثت
- دعاوی ارث
کیفری
- کلاهبرداری
- جعل سند
- خیانت در امانت
- و …
مالی
ثبت احوال
- تغییر تاریخ تولد و کاهش سن
- حذف نام همسر
- ازدواج موقت
قرارداد
- ثبت قرارداد

ویژگی های یک مشاوره حقوقی رایگان خوب
افراد، دفاتر وکالت و موسسات حقوقی بسیاری هستند که اقدام به انجام مشاوره حقوقی مینمایند. اما سوال اساسی اینجاست که ویژگی های یک مشاوره حقوقی رایگان خوب چیست؟ در واقع آیا هر مشاوره حقوقی را که در حال حاضر ارائه میشود، میتوان مفید دانست و اساساً در هنگام استفاده از مشاوره حقوقی که به صورت رایگان ارائه میشود، به چه نکاتی باید توجه نمود؟
- مشاوره ای است که بتواند فارغ از آن که هزینه ای به عنوان حق المشاوره پرداخت شود یا نشود، همه ابعاد حقوقی پرونده را بررسی نماید.
- مشاور حقوقی خوب سعی در آن دارد که بهترین راه را به موکل نشان دهد تا بتواند مسیر پرونده خود را به درستی و با کمترین عوارض یا خسارت به پیش ببرد.
- مشاوره حقوقی رایگان خوب به گونهای است که موکل احساس نمیکند که فرد مشاوره دهنده به دنبال مسائل مالی و یا جذب پرونده و بازارگرمی است.
- در مشاوره حقوقی خوب، به حواشی پرداخت نمیشود و صرفا خود پرونده بررسی میشود. صحبتهایی نظیر امکان نفوذ در دادگاه یا تضمین نتیجه پرونده به هیج وجه در یک مشاوره حقوقی خوب جایگاهی ندارد.
- در مشاوره حقوقی، احتمال پیروزی در پرونده به طور واقع بینانه به موکل اعلام میشود و چنانچه پرونده به لحاظ قانونی وجاهتی نداشته باشد، تلاش میشود تا موکل از طرح دعوی و صرف هزینه و زمان منصرف گردد.
راه های استفاده از مشاوره حقوقی
موسسات حقوقی و دفاتر وکالت راه های استفاده از مشاوره حقوقی رایگان را در طرق مختلف در اختیار موکلین قرار میدهند تا هر فرد به فراخور شرایط خود بتواند به راحتی از این خدمت استفاده کند.
- مشاوره حقوقی تلفنی: بسیاری از جاهایی که مشاوره حقوقی ارائه میدهند، معمولا چند خط تلفن را در تبلیغات خود معرفی میکنند تا مردم بتوانند به راحتی از طریق تلفن به شخص مشاوره دهنده متصل شوند. استفاده از این خطوط تلفن معمولا هزینهای جز هزینه تلفن دربرنداشته و رایگان میباشد. این روش فراگیرترین روش استفاده از مشاوره حقوقی رایگان است.
- مشاوره حقوقی آنلاین: راه دیگری که میتوان از طریق آن به طور رایگان مشاوره حقوقی را در سریعترین زمان دریافت نمود، مشاوره حقوقی آنلاین است. مشاوره حقوقی آنلاین معمولا در پلتفرمهای پیام رسان نظیر واتساپ، تلگرام، اینستاگرام و … و یا اپلیکیشنهای اختصاصی انجام میشود. این روش جز هزینه اینترنت معمولا هزینه دیگری ندارد.
البته باید توجه داشت که مشاوره حقوقی آنلاین و تلفنی نهایتا تا چند دقیقه و پرسیدن چند سوال ساده رایگان هستند و بررسی دقیق پرونده و یا تفسیر رای، محاسبه ارث یا دیه و یا بررسی اوراق پرونده و تنظیم اوراق قضایی معمولا شامل هزینه بوده است.
ممکن برخی از موسسات حقوقی و یا دفاتر وکالت نیز مشاوره حقوقی حضوری را در بار اول مراجعه رایگان درنظر بگیرند. اما این امر به صورت فراگیر نیست و معمولا مشاوره حقوقی حضوری مستلزم پرداخت حق المشاوره است.
تعرفه خدمات مشاوره حقوقی حضوری
همان طور که در بخشهای قبل ذکر شد، مشاوره حقوقی رایگان بیشتر به صورت تلفنی و یا آنلاین و برای سوالات ساده و نه بررسی پرونده مناسب است. افرادی که پرونده حقوقی در مراجع قضایی دارند، طبیعتا به دنبال یک وکیل خوب و متخصص در حوزه پرونده خود هستند. مشاوره حقوقی با وکیل متخصص آن هم به صورت حضوری، طبیعتا هزینههایی دارد که به صورت عرف میبایست پرداخت گردد. همچنان که یک مریض برای رفع مشکل خود به پزشک مراجعه میکند و حق ویزیت پرداخت میکند، موکل نیز برای حل مشکل خود که گاه ممکن است سرنوشت او و یا گروهی از افراد را تغییر دهد، بهتر است حق المشاوره پرداخت نماید تا بتواند از خدمات مشاوره حقوقی بهتر و دقیقتری استفاده نماید. اما سوال اساسی اینجاست که مبلغ حق المشاورهای که باید موکل به وکیل پرداخت نماید، چه مقدار است؟
پاسخ به این سوال نیاز به بحث تفصیلی دارد. چرا که تعرفه خدمات مشاوره حقوقی حضوری بسته به کیفیت و تجربه وکیل، موضوع پرونده و زمان مشاوره متفاوت است. به همین جهت حق المشاوره معمولا توافقی بوده و یا نرخ خدمات مشاوره حقوقی در دفتر وکیل یا موسسه حقوقی قبل از انجام مشاوره به موکل اعلام میگردد.
مطابق با ماده ۲۶ آیین نامه تعرفه حق الوکاله، حق المشاوره و هزینه سفر وکلای دادگستری، حق الزحمه ارائه خدمات مشاوره حقوقی در صورت عدم تنظیم وکالت نامه و عدم توافق قبلی به شرح زیر است:
- مشاوره حقوقی به ازای هر ساعت: حداقل پنجاه هزار تومان و حداکثر پانصد هزار تومان.
- تنظیم دادخواست، شکواییه، لایحه، دفاعیه و اظهارنامه: حداقل دویست هزارتومان و حداکثر پنج میلیون تومان.
مطالعه پرونده توسط وکیل: حداقل یک میلیون تومان و حداکثر پنج میلیون تومان.
مشاوره حقوقی رایگان بهتر است یا غیر رایگان؟
گروه وکلای پاسارگاد، این افتخار را دارد که روزانه به حدود ۵۰۰ تماس از سراسر کشورمان به خصوص شهر تهران، خدمات مشاوره حقوقی را ارائه مینماید. تماسهای روزانه، از سوالات ساده و با پاسخ کوتاه تا پرونده های پیچیده را شامل میشود. طبیعتا پاسخگویی به همه سوالات آن هم در بازه زمانی ساعت کاری مجموعه کاری بسیار انرژی بر و طاقت فرساست. به خصوص که ماهیت پرونده ها و سوالات حقوقی با مشکلات مردم عجین است و بار روانی این مشکلات در هنگام مشاوره حقوقی تلفنی نیز به فرد مشاوره دهنده و یا وکیل نیز انتقال مییابد.
طبیعتا بسیاری از افراد تمایل دارند، در بدو امر از مشاوره حقوقی رایگان استفاده نمایند که همین امر موجب میشود که تعداد تماسها بسیار بالا باشد. بنابراین مشاوره حقوقی رایگان میتواند معایب زیر را داشته باشد:
- حجم بالای تماسهای تلفنی و خستگی مشاورین یا وکلای پاسخ دهنده
- اختصاص زمان کوتاه به هر تماس و پایین آمدن کیفیت مشاوره حقوقی
- عدم دسترسی همه موکلین در زمانهای پیک تماسی
در مشاوره حقوقی غیر رایگان، شما میتوانید از همه مزایای زیر برخوردار شوید:
- زمان مناسبی به شما اختصاص داده میشود که با آرامش و دقت پرونده خود را به وکیل توضیح دهید.
- همچنین، به دلیل پرداخت حق مشاوره میتوانید با فرد با تجربهتری صحبت نمایید.
- معمولا افرادی که مشاوره حقوقی غیر رایگان ارائه میدهند، به دلیل آن که در طول روز با افراد کمتری صحبت میکنند، انرژی و دقت بیشتری دارند.
بنابراین، چنانچه پرونده مهمی دارید، حتما از مشاوره حقوقی غیر رایگان استفاده نمایید.
خط پاسخگویی وکلای دادگستر : ۲۲۹۲۰۵۶۲-۰۲۱ (۲۰ خط ویژه)
ویژگی های مشاور حقوقی موسسه وکلای دادگستر
دلسوز و صبور
واقف به قوانین و روند حقوقی
راز دار و امانت دار
متعهد و مسئولیت پذیر
ویژگی های وکیل حقوقی موسسه وکلای دادگستر
بهترین وکیل تهران و شهرستان در حوزه مربوطه می باشند.
با سابقه و تجربه در زمینه های کاری مرتبط
راز دار و امانت دار
واقع گرا و واقع بین در توصیف شرایط و روند دادرسی
آدرس: تهران، میرداماد، خیابان اطلسی، نبش خیابان تاج بخش، پلاک ۵، طبقه دوم، واحد ۴
لطفاً جهت تعیین وقت برای مراجعه حضوری تماس بگیرید و یا فرم درخواست مشاوره حقوقی را تکمیل نمایید.
باسلام ابلاغیه ای سال گذشته برای بنده اومد در دادگاه به جرم تهدیدافرادی با اسلحه و ماشینم هم شکایت داره درصورتی که روحمم از این داستان خبر نداره تو دادگاه جواب درست و حسابی نمیدن چه کاری باید بکنم راهنمایی میخواستم
درود
خودتان یا وکیل تان تقاضای مطالعه پرونده داشته باشید
تا پس از آن اقدامات مناسب حقوقی صورت گیرد.
سلام خسته نباشید پارسال یه آپارتمان خریدم گفتن مدیرعامل ومهندس آپارتمان به دونفرفروخته بودندسال۹۳ که مدارک و حکم دادگاه موجوده که خانم تودادگاه برنده شده و خونه روتحویل ایشون دادن سال۹۸ بعدسال۹۹ این خانم به یکی دیگه فروخته منم سال۱۴۰۱ تیرماه از ایشون خریدم البته مبایعه نامه باکد رهگیری خریدم که متن مبایعه نامه رو کارشناس ثبت تنظیم کردند و تو مبایعه نامه قیدشد که اگرچنانچه بعدا شخص حقیقی، حقوقی ادعایی داشت فروشندگان مسئول پاسخگویی هستند ۵ روز پیش همون آقایی که سال۹۸ دادگاه اونو ردکرده دوباره اومده بادوتا مامور احتمالا جعلی و به مستاجرم گفته اینجارو تخلیه کنید من خودم میام ساکن بشم و بعدشم رفته وخبری ازش نیست میخواستم بدونم نیازه من کاری کنم ؟
درود
در صورت مراجعه مجدد با 110تماس بگیرید تا برای شما صورتجلسه تنظیم شود سپس شکایت خودتان را نسبت به مزاحمت علیه ایشان مطرح کنید
با سلام و خسته نباشید
سوالم راجع به مهریه هستش
در عقدنامه نوشته شده که ۲۵۰ سکه مهریه خانمم هستش که ۱۰۰ تای آن پشتوانه هستش برای سه دنگ از منزلی که بعدا تهیه خواهد شد .
ما الان یک واحد آپارتمان خریدیم و قرار هستش که سه دنگ سه دنگ باشه. الان لازم هستش که کتبی جایی نوشته شود که این سه دنگ همان مهریه هستش ؟ یا همین که سه دنگ به نام ایشون هست دیگه برای آینده اگه یه درصد مشکلی پیش بیاد این سه دنگ رو همون سه دنگی که در عقدنامه هست در نظر میگیرند؟ و یا سه دنگی که الان به نام خودم(زوج) هستش را بعدا در ازای مهریه خواهند گرفت؟ ممنون از شما
درود
حتما در دفاتر اسناد رسمی مشخص کنید که این سه دانگ در راستای مهریه به خانم منتقل می شود .
با اقدام فوق دیگر مسئله حقوقی شما به اما و اگر نمی کشد .
سلام خسته نباشید ببخشید اگر ملکی برای زوج جزء مستثنیات دین قرار بگیره آیا اون آقا میتونه ملک رو مهریه خانم جدید بکنه با تشکر
سلام ، بله مورد مطرح شده امکان پذیر است .
سلام بنده پدرم تازه فوت شدن و درخواست گواهی انحصار وراثت دادن خواهر بزرگترم، اما به خاطر حقوق بازنشستگی پدرم این کارو کردن و گفتن که چون خود خواهرم و دوتا از برادرام مجرد هستن و فقط بنده ازدواج کردم واز خونه پدرم رفتم و دختر هستم خواهرم گفتن که ترکه انجام نمیشه تا اونام ازدواج کنن آیا این صحت داره؟ و اینکه اگه بنده بخوام سهم الارثم را بگیرم باید چیکار کنم واین که دادگاه تقسیم ترکه رو انجام نمیدن؟
درود
به شما سهم الارث تحت هر شرایطی تعلق می گیرد
در دفتر خدمات قضایی دادخواست تقسیم ترکه را مطرح کنید
سلام وقت بخیر، برای جلو گیری از رجوع به هبه چه باید کرد؟ ملکی بنام من شده که قبلا بنام مادر شوهرم بوده باید چه کاری انجام بشه که نتواند ادعای رجوع به هبه کند؟
درود
می توانید تا قبل از رجوع به هبه ملک را به شخص دیگری به صورت رسمی انتقال دهید یا اگر هدیه داده شده معوض بوده باشد و عوض هم داده شده باشد امکان رجوع ندارد
ماده ۸۰۳ قانون مدنی
بعد از قبض نیز واهب میتواند با بقاء عین موهوبه از هبه رجوع کند مگر در موارد ذیل:
۱) در صورتی که متهب پدر یا مادر یا اولاد واهب باشد.
۲) در صورتی که هبه معوض بوده و عوض هم داده شده باشد.
۳) در صورتی که عین موهوبه از ملکیت متهب خارج شده یا متعلق حق غیر واقع شود خواه قهراً مثل اینکه عین موهوبه برهن داده شود.
۴) در صورتی که در عین موهوبه تغییری حاصل شود
سلام وقت بخیر من چند وقت پیش مزاحم تلفنی داشتم بعد باهاش دوست شدم و الان بعد از یکسال برگشته و داره منو تهدید میکنه که بهش عکس برهنه مو بدم وگرنه به پدرم میگه من باید چیکار کنم ؟
درود
شکایت تهدید را علیه ایشان در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مطرح کنید .
سلام دختری هستم ۲۳ ساله مجرد فاقد درآمد…پدرم بازنشسته اس یک جای دیگه هم کار میکنه در مجموع به انضمام سود بانکی که دریافت میکنه در ماه ۲۵ میلیون درآمد داره صاحبدوتا خونس مدام تو خونمون دعواس که از خونه میندازمت بیرون اقدام به فحاشی و کتک زدنم میکنه بی دلیل و میگه باید مستقل بشی من هم جاییو ندارم برم هیچ خرجی ای نمیده هیچی ازش نخواستم تو این مدت اگه هم بخوام نمیده میگه ندارم…مخارجمون به پای مادرمو برادرمه با اون ها هم مشاجره داره که حق ندارن به من کمک مالی برای درمانم کنن..اگه من درخواست نفقه کنم میتونم سقفی بالا سر خودم و مادرم به دست بیارم یا نه و اینکه چقد طول میکشه چقد باید هزینه کنم؟
سلام
مطالبه نفقه اقارب علیه پدرتان مطرح کنید
میزان نفقه متغیر هست و کارشناس دادگستری مشخص می کند و تصمیم نهایی را در این رابطه قاضی می گیرد .
موفق باشید
سلام وقتتون بخیر
ما یک ملکی رو به نام یکی کردیم بعد برای فرار از مهریه این فرد گفت هر موقع بخوای پس میدم الان زده زیرش چند ساله داریم ریش سفید میفرستیم منکر میشه، امسال درخواست ابطال سند زدیم مدارکمون هم استشهادیه محل و شورای و مدارکی که برای فرار از مهریه بوده هیچ پولی و هیچی رد و بدل نکردیم الان چه کار باید بکنیم ان شاء الله نتیجه میده؟ شاهدم داریم
سلام
باید عدم قصد و رضا و صوری بودن معامله را در دادگاه احراز کنید
جهت بررسی بیشتر به مجموعه مراجعه کنید.