مشاوره حقوقی رایگان یکی از موفق ترین و پر مخاطب ترین خدمات موسسه حقوقی وکلای دادگستر پاسارگاد می باشد. این خدمت بصورت مشاوره حقوقی تلفنی (در ساعات کاری ۹.۳۰ الی ۱۸)، آنلاین (سامانه مشاوره و یا از طریق شبکه های اجتماعی : تلگرام، اینستاگرام و فیسبوک) و یا بصورت مشاوره حقوقی حضوری در دسترس مخاطبین و مراجعین قرار دارد. سیستم پاسخگویی، شما عزیزان را با بهترین مشاوران حقوقی مرتبط می سازد و در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر، شما را به بهترین وکیل حوزه مربوطه، ارجاع خواهد داد. همین امر باعث شده موسسه حقوقی وکلای پاسارگاد به عنوان بهترین موسسه و دفتر وکالت در میان موکلین مورد توجه قرار بگیرد.
خط پاسخگویی وکلای دادگستر : ۲۲۹۲۰۵۶۲-۰۲۱ (۲۰ خط ویژه)
حوزه های مشاوره حقوقی رایگان
خانواده
- طلاق
- طلاق توافقی
- مهریه
- نفقه
- اجرت المثل
- و …
ملکی
- تخلیه
- اجاره
- الزام به تنظیم سند
- و …
انحصار وارثت
- دعاوی ارث
کیفری
- کلاهبرداری
- جعل سند
- خیانت در امانت
- و …
مالی
ثبت احوال
- تغییر تاریخ تولد و کاهش سن
- حذف نام همسر
- ازدواج موقت
قرارداد
- ثبت قرارداد

ویژگی های یک مشاوره حقوقی رایگان خوب
افراد، دفاتر وکالت و موسسات حقوقی بسیاری هستند که اقدام به انجام مشاوره حقوقی مینمایند. اما سوال اساسی اینجاست که ویژگی های یک مشاوره حقوقی رایگان خوب چیست؟ در واقع آیا هر مشاوره حقوقی را که در حال حاضر ارائه میشود، میتوان مفید دانست و اساساً در هنگام استفاده از مشاوره حقوقی که به صورت رایگان ارائه میشود، به چه نکاتی باید توجه نمود؟
- مشاوره ای است که بتواند فارغ از آن که هزینه ای به عنوان حق المشاوره پرداخت شود یا نشود، همه ابعاد حقوقی پرونده را بررسی نماید.
- مشاور حقوقی خوب سعی در آن دارد که بهترین راه را به موکل نشان دهد تا بتواند مسیر پرونده خود را به درستی و با کمترین عوارض یا خسارت به پیش ببرد.
- مشاوره حقوقی رایگان خوب به گونهای است که موکل احساس نمیکند که فرد مشاوره دهنده به دنبال مسائل مالی و یا جذب پرونده و بازارگرمی است.
- در مشاوره حقوقی خوب، به حواشی پرداخت نمیشود و صرفا خود پرونده بررسی میشود. صحبتهایی نظیر امکان نفوذ در دادگاه یا تضمین نتیجه پرونده به هیج وجه در یک مشاوره حقوقی خوب جایگاهی ندارد.
- در مشاوره حقوقی، احتمال پیروزی در پرونده به طور واقع بینانه به موکل اعلام میشود و چنانچه پرونده به لحاظ قانونی وجاهتی نداشته باشد، تلاش میشود تا موکل از طرح دعوی و صرف هزینه و زمان منصرف گردد.
راه های استفاده از مشاوره حقوقی
موسسات حقوقی و دفاتر وکالت راه های استفاده از مشاوره حقوقی رایگان را در طرق مختلف در اختیار موکلین قرار میدهند تا هر فرد به فراخور شرایط خود بتواند به راحتی از این خدمت استفاده کند.
- مشاوره حقوقی تلفنی: بسیاری از جاهایی که مشاوره حقوقی ارائه میدهند، معمولا چند خط تلفن را در تبلیغات خود معرفی میکنند تا مردم بتوانند به راحتی از طریق تلفن به شخص مشاوره دهنده متصل شوند. استفاده از این خطوط تلفن معمولا هزینهای جز هزینه تلفن دربرنداشته و رایگان میباشد. این روش فراگیرترین روش استفاده از مشاوره حقوقی رایگان است.
- مشاوره حقوقی آنلاین: راه دیگری که میتوان از طریق آن به طور رایگان مشاوره حقوقی را در سریعترین زمان دریافت نمود، مشاوره حقوقی آنلاین است. مشاوره حقوقی آنلاین معمولا در پلتفرمهای پیام رسان نظیر واتساپ، تلگرام، اینستاگرام و … و یا اپلیکیشنهای اختصاصی انجام میشود. این روش جز هزینه اینترنت معمولا هزینه دیگری ندارد.
البته باید توجه داشت که مشاوره حقوقی آنلاین و تلفنی نهایتا تا چند دقیقه و پرسیدن چند سوال ساده رایگان هستند و بررسی دقیق پرونده و یا تفسیر رای، محاسبه ارث یا دیه و یا بررسی اوراق پرونده و تنظیم اوراق قضایی معمولا شامل هزینه بوده است.
ممکن برخی از موسسات حقوقی و یا دفاتر وکالت نیز مشاوره حقوقی حضوری را در بار اول مراجعه رایگان درنظر بگیرند. اما این امر به صورت فراگیر نیست و معمولا مشاوره حقوقی حضوری مستلزم پرداخت حق المشاوره است.
تعرفه خدمات مشاوره حقوقی حضوری
همان طور که در بخشهای قبل ذکر شد، مشاوره حقوقی رایگان بیشتر به صورت تلفنی و یا آنلاین و برای سوالات ساده و نه بررسی پرونده مناسب است. افرادی که پرونده حقوقی در مراجع قضایی دارند، طبیعتا به دنبال یک وکیل خوب و متخصص در حوزه پرونده خود هستند. مشاوره حقوقی با وکیل متخصص آن هم به صورت حضوری، طبیعتا هزینههایی دارد که به صورت عرف میبایست پرداخت گردد. همچنان که یک مریض برای رفع مشکل خود به پزشک مراجعه میکند و حق ویزیت پرداخت میکند، موکل نیز برای حل مشکل خود که گاه ممکن است سرنوشت او و یا گروهی از افراد را تغییر دهد، بهتر است حق المشاوره پرداخت نماید تا بتواند از خدمات مشاوره حقوقی بهتر و دقیقتری استفاده نماید. اما سوال اساسی اینجاست که مبلغ حق المشاورهای که باید موکل به وکیل پرداخت نماید، چه مقدار است؟
پاسخ به این سوال نیاز به بحث تفصیلی دارد. چرا که تعرفه خدمات مشاوره حقوقی حضوری بسته به کیفیت و تجربه وکیل، موضوع پرونده و زمان مشاوره متفاوت است. به همین جهت حق المشاوره معمولا توافقی بوده و یا نرخ خدمات مشاوره حقوقی در دفتر وکیل یا موسسه حقوقی قبل از انجام مشاوره به موکل اعلام میگردد.
مطابق با ماده ۲۶ آیین نامه تعرفه حق الوکاله، حق المشاوره و هزینه سفر وکلای دادگستری، حق الزحمه ارائه خدمات مشاوره حقوقی در صورت عدم تنظیم وکالت نامه و عدم توافق قبلی به شرح زیر است:
- مشاوره حقوقی به ازای هر ساعت: حداقل پنجاه هزار تومان و حداکثر پانصد هزار تومان.
- تنظیم دادخواست، شکواییه، لایحه، دفاعیه و اظهارنامه: حداقل دویست هزارتومان و حداکثر پنج میلیون تومان.
مطالعه پرونده توسط وکیل: حداقل یک میلیون تومان و حداکثر پنج میلیون تومان.
مشاوره حقوقی رایگان بهتر است یا غیر رایگان؟
گروه وکلای پاسارگاد، این افتخار را دارد که روزانه به حدود ۵۰۰ تماس از سراسر کشورمان به خصوص شهر تهران، خدمات مشاوره حقوقی را ارائه مینماید. تماسهای روزانه، از سوالات ساده و با پاسخ کوتاه تا پرونده های پیچیده را شامل میشود. طبیعتا پاسخگویی به همه سوالات آن هم در بازه زمانی ساعت کاری مجموعه کاری بسیار انرژی بر و طاقت فرساست. به خصوص که ماهیت پرونده ها و سوالات حقوقی با مشکلات مردم عجین است و بار روانی این مشکلات در هنگام مشاوره حقوقی تلفنی نیز به فرد مشاوره دهنده و یا وکیل نیز انتقال مییابد.
طبیعتا بسیاری از افراد تمایل دارند، در بدو امر از مشاوره حقوقی رایگان استفاده نمایند که همین امر موجب میشود که تعداد تماسها بسیار بالا باشد. بنابراین مشاوره حقوقی رایگان میتواند معایب زیر را داشته باشد:
- حجم بالای تماسهای تلفنی و خستگی مشاورین یا وکلای پاسخ دهنده
- اختصاص زمان کوتاه به هر تماس و پایین آمدن کیفیت مشاوره حقوقی
- عدم دسترسی همه موکلین در زمانهای پیک تماسی
در مشاوره حقوقی غیر رایگان، شما میتوانید از همه مزایای زیر برخوردار شوید:
- زمان مناسبی به شما اختصاص داده میشود که با آرامش و دقت پرونده خود را به وکیل توضیح دهید.
- همچنین، به دلیل پرداخت حق مشاوره میتوانید با فرد با تجربهتری صحبت نمایید.
- معمولا افرادی که مشاوره حقوقی غیر رایگان ارائه میدهند، به دلیل آن که در طول روز با افراد کمتری صحبت میکنند، انرژی و دقت بیشتری دارند.
بنابراین، چنانچه پرونده مهمی دارید، حتما از مشاوره حقوقی غیر رایگان استفاده نمایید.
خط پاسخگویی وکلای دادگستر : ۲۲۹۲۰۵۶۲-۰۲۱ (۲۰ خط ویژه)
ویژگی های مشاور حقوقی موسسه وکلای دادگستر
دلسوز و صبور
واقف به قوانین و روند حقوقی
راز دار و امانت دار
متعهد و مسئولیت پذیر
ویژگی های وکیل حقوقی موسسه وکلای دادگستر
بهترین وکیل تهران و شهرستان در حوزه مربوطه می باشند.
با سابقه و تجربه در زمینه های کاری مرتبط
راز دار و امانت دار
واقع گرا و واقع بین در توصیف شرایط و روند دادرسی
آدرس: تهران، میرداماد، خیابان اطلسی، نبش خیابان تاج بخش، پلاک ۵، طبقه دوم، واحد ۴
لطفاً جهت تعیین وقت برای مراجعه حضوری تماس بگیرید و یا فرم درخواست مشاوره حقوقی را تکمیل نمایید.
درود شخصی در شب اعدام وصیت کرده اموالش را به آخوند بدهند به شرطی که با همسرش ازدواج و بچه دار شود. اما آخوند با دردسر مواجه می شود و خانواده اش اجازه نمی دهند و او به ناچار دارایی متوفی را که در اختیار دارد و دو سال می گذرد را خمس و زکاتش پرداخت می کند. متوفی خواسته بود در صورت عدم امکان ازدواج دارایی را به کسی بدهند که بیشتر تعداد فرزندخواندگی را پذیرا شود خود روحانی که فرزندی ندارد چند بچه از پرورشگاه می گیرد و اموال را به نام آنها می کند اما بعد از چند سال همسر متوفی می آید و درخواست مهریه و سهم الارثش را می کند و به علت دادن خمس و زکات بدون اجازه و به نام کردن اموال به نام بچه های مرورشگاهی به جرم خیانت در امانت شکایت می کند؟ آیا همسر متوفی و وارثین قانونی می توانند درخواست سهم الارث خود را بنمایند و انرا طلب کنند ؟ و می گویند طبق قانون یک سوم اموال برای وصیت است و بقیه باید سهم الارث حقوقی وارثین پرداخت شود. آیا آخوند مقصر است و بایدخمس و زکات پرداختی و پول و اموالی که به نام فرزندخواندگان کرده است را به وارثین برگرداند؟
با سلام
بله ایشان مقصر است و باید جبران خسارت کند، در ضمن وصیت فردی که فردا حکم اعدامش اجرا میشود به لحاظ قانونی اصلا نفذ و صحیح نیست.
سلام وقتتون بخیر.
من یک ونیم ساله با یکی از اقواممون عقد کردم.مشکلاتمون از ماه سوم شروع شد نامزدم از همون اول خیلی سرد رفتار میکرد جوری ک من واقعا احساس نمیکردم ک این آقا نامزدمه…خیلی بد اخلاق بود و حرف حرفه مادرش و خواهرش بود…الان یه اختلافی بین خانواده هامون افتاد و این بدون هیچ دلیلی ۳ماه گذاشت رفت و هیچ خبری ازش نبود وقتی بعده ۳ماه اومد تصمیم گرفتیم ک جدا بشیم ولی اون راضی ب طلاق توافقی نیس چون میترسه ک من مهریه مو بگیرم وگرنه دلش راضی ب طلاق هس چون مادرش گفته باید جدا بشی…منم نمیتونم با پسری ک دلش راضی ب موندن نیست و فقط ب خاطر ترس از مهریه میخاد بمونه زندگی کنم…و واقعا میترسم از خودش و خانوادش چون یه بار پدرش بهم گفت اگ عروسیتو هم بگیرم بازم پسرمو دوماد میکنم..منم رفتم دادگاه درخواست طلاق دادم و مهریه و نفقه رو بخشیدم در عوض اون حق طلاقو داد ب بابام چون من زیر ۱۸سال هستم.الان من سوالم اینه ک با وجود اینکه ما هیچ رابطه ای نداشتیم در دوران عقد و من باکره هستم آیا دادگاه بازم تمام حق و حقوقات منو ب اون آقا میبخشه یا ن؟
سلام
اگر در حضور پدر حق و حقوق خودتون را مثل مهریه ، نفقه و …. بخشیده باشید و اسقاط حق رجوع هم صورت گرفته شده باشد و در ازای آن فقط وکالت طلاق را گرفته باشید صرفا میتوانید اقدام به طلاق کنید .
سلام وقت بخیر.امروز ظهر بود که همسایه ما صدای زیادی در کوچه ایجاد کرده بود من رفتم و هشدار دادم و مادر و خواهر آن شخص فهاشی کردند و با مادر من در کوچه درگیر شدند من رفتم که جدا کردم حالا آن ها شکایت کردند که من به آن ها ضربه زدم و کبود شدند من هم شکایت نامه پر کردم و گفتم که فقط جدا کردم همین.ممنون میشم پاسخ بدید 🙏
سلام از بازپرس محترم تحقیق محلی و اگر دوربینی آنجا هست بازبینی آن را درخواست نمائید.
سلام
برادرم سرقفلی مغازه اش رو که مال ۸۳ سال پیش و از پدربزرگم بهش ارث رسیده رو معامله کرده ولی خریدار میگه این سرقفلی نیست بلکه حق کار و پیشه است و شما به من سرقفلی که نبوده فروختیم.
میخواستم بدونم بعد ۸۳ سال آیا این سرقفلی هست یا نه؟؟
با سلام باید همه مدارک بررسی شود و سپس نظر داد.
سلام
پدر همسر من تمامی املاک خودش رو به نام فروش به اسم دو فرزند خودش کرده اما چون فروش سوری و بین پدر و فرزند بوده هیچ مبلغی بابت خرید و فروش بین ایشان و فرزندانشان رد و بدل نشده و الان که پدر همسرم فوت شدن دو فرزندشون مدعی کل اموال و املاک هستن و هیچ ارثی رو به همسرم ندادند.
سوال اینجاست آیا ما میتونیم جهت احقاق حق همسرم طرح دعوا کنیم یا خیر
درود
طبق ماده 22 قانون ثبت اسناد و املاک دولت فقط کسی که ملک به اسم او ثبت شده یا کسی که ملک مزبور به او منتقل گردیده و این انتقال در نیز در دفتر املاک ثبت رسیده است را مالک میداند و پدر همسر شما در زمان حیات خود تصمیم بر انجام این انتقال گرفته اصل بر درستی و صحیح بودن معاملات و انتقالات هست مگر اینکه همسر شما به عنوان ورثه و قائم مقام مرحوم بتوانند طی یک دادخواست صوری بودن معامله را مستندا به شاهد، استشهادیه، رسید، جلب نظریه کارشناس و هر دلیل و قرائن دیگری ثابت کنند که انتقال صورت گرفته شده مطابق ماده 190 قانون مدنی فاقد شرایط اساسی معامله بوده و بدین ترتیب ابطال سند امکان پذیر خواهد بود .
سلام میشه جواب بدید من میخام یک سوال بپرسم برای عوض کردن اسم مذهبی پیش ثبت احوال رفتم گفت نمیشه عوض کنی من میخوام اسم اسلامی و یا مسلمانی بزارم جاش ولی گفت نمیشه شما بگید امکان پذیره؟؟
با سلام
بعضی از اسامی مذهبی اصلا قابل تغییر نیست.
سلام
من توی یک رستوران کار میکردم که یه پسری یجورایی بم نخ میداد یکی از رفیقاش گفتن سره تو توی رستوران شرط بندی کردن متاسفانه اون اقا ازاونجا رفتن افغانستان بعد یکی از بچه های رستوران این امار رو به پسر عمم که از بچگی بامن بزرگ شدن دادن و باعث شد دعوایی صورت بگیره که خدم شاهد بودم دونفره ریختن سره پسرعمم بعد ازاون اونا رفتن شکایت کردن که این پسرعمم با چاقو زدتشون و یه جلسه دادگاه گذاشتن که پسر عمم ده دیقه دیر رسید بهش گفتن جلسه بعدی بیا ولی قبل جلسه بعدی یک حکم دره خونشون اومده که به ۸ ماه حبس تعزیری و ۹۰میلیون دیه بریدن براش دربرابری که اون اصن حضورنداشته و به قاضی گفته من دیر رسیدم ولی اومدم میشه بگید الان جریان چتور شده واینکه وکیل گرفته پسره یا ن و من میتونم توی اعتراضیه که زدیم شاهد بشم چون من دیدم با چاقو به اون پسر نزده حتی جای چاقوهم نداره فقط چن تا خراش بوده که تو بیمارستان اشنا داشت بدون نیاز به بخیه بخیه زدن و اگر من تو دادگاه شهادت دادم چی بگم چون بار اولمه و هیچی نمیدونم
سلام
با توجه به اینکه رای بدوی صادر شده و اکثرا جلسات دادگاه تجدید نظر غیر حضوری است در دفتر اسناد رسمی شهادت نامه محضری بدید و به پیوست لایحه تجدید نظر ارسال شود .
با سلام
اگر مستاجر بعد تخلیه ملک صاحبخانه رو بیاره و همه جا چک بشه و خونه سالم باشه البته چاه ها چک نشد اما در نهایت مستاجر از مالک تعهد نامه بگیره که مالک خونه رو سالم تحویل گرفته ولی در روزهای آینده بدون اینکه مستاجر جدید ساکن بشه مشخص بشه چاه حموم و دستشویی مسدوده مالک میتونه ادعایی بکنه؟
با سلام
با جلب نظر کارشناس اقدام کنید البته احتمال نتیجه ضعیف است.
درود بر شما میخواستم بدونم اگه پدر من خانه و زمین به صورت عمرایی واگذار کند میتواند خودم و همسر را از خانه بیرون کند.
در عقد قرارداد نوشته شده یک باب منزل و زمین به مبلغ ۹۰ میلیون به صورت عمرایی بفروختم به دخترم.
با سلام
اگر صلح عمرا صورت گرفته باشد و مراتب قانونی به درستی رعایت شده باشد خواهر شما میتواند نسبت به ملک بعد از فوت پدر مدعی باشد.
سلام من پونزده سال قبل بعد از سربازیم یک مغازه خوشنویسی و پارچه نویسی و مهرسازی داشتم. یک مشتری اون زمان که براش مهر حساب جاری ساخته بودم از برگ چکش پرینت جعلی توی بازار خرج کرده بودند و بازپرس پرونده که دستش به جایی بند نبوده من مهرساز رو احضار کرد و به زور میخواست جرم رو به گردن من بندازه در حالی که من از همه جا خودم بیخبر بودم و کسانی دیگه چک رو داده بودند و گرفته بودند. خلاصه بعد از نیم ساعت اصرار از ایشون و انکار و قسم خوردن از من گفت بیا برگه بازجویی که خودش تند تند نوشته بود رو امضا کن و من هم گفتم اینجا رو که نوشتید نمیتونم بخونم. همین حرف رو که زدم انگار فحش ناموسی بهش داده باشم از کوره در رفت و برگه رو گرفت گفت اصلا نمیخواد امضا کنی و تو به بازپرس اطمینان نداری پس بیا برو زندان. الکی الکی من جوون ۲۲ ساله رو بدون هیچ سوسابقه ای فرستاد به بازداشت موقت در زندان وکیل اباد مشهد. چهارشنبه یا پنج شنبه هم بود. روز شنبه خانوادم با وثیقه من رو آوردند بیرون و از اون زمان هیچ خبری از اون پرونده و اون دادگاه نشد. حتی چندسال قبل که برای دریافت گواهی سوءپیشینه اقدام کردم نوشته بودند به دادگستری مراجعه کنید و رفتم و اونجا گفتند برو از فلان شعبه یک نامه بگیر و من هم رفتم. منشی اون شعبه توی پرونده گشت و هیچ اسمی از من پیدا نکرد و گفت شما اصلا هیچ کاره بودی توی این پرونده و یک نامه داد گفت ببر. بردم به دادگستری و باز یک نامه دادن گفتن برو طبقه پایین به اتاق کامپیوتر و بگو این رو کلا پاک کنن از سیستم و اون کار رو کردم و برگه سوءپیشینه رو هم گرفتم و فکر کردم تموم شده همه چیز. الان ده سال بعد رفتم اسنپ ثبت نام کردم و با تعجب دیدم چند روز بعد حسابم رو دائم بستند و گفتند پلیس امنیت صلاحیت شما رو تایید نکرده و اصلا پیگیری هم نکنید و حتی شماره تلفن من رو گذاشتند روی رد اتوماتیک تماس و خلاصه مثل یک قاتل برخورد کردند. میخواستم ببینم مگر میشه کسی بخاطر یک تهمت و دو روز بازداشت بیخودی سابقه دار محسوب بشه و حتی حق مسافرکشی در این مملکت رو هم نداشته باشه و بدتر اینکه اجازه اعتراض هم نداشته باشم؟؟
سلام این مورد که ذکر کردید اصلا ربطی به پلیس امنیت نداره. به پلیس امنیت مراجعه کنید و ماجرا رو جویا شوید.
سلام
میخاستم بدونم دختری که خودش رفته خونه ی پدرش هم میتونه مهر و نفقه از شوهرش بگیره راه قانونیش چیه؟
درود
مهریه در هر صورت تعلق میگیره به شما
نفقه تا مادامی که ایشان عدم تمکین شما را نگرفته باشند و شما ناشزه نشده باشید امکان مطالبه نفقه توسط شما وجود دارد.
سلام وقتتون بخیر
پسری ۲۱ ساله هستم و به مدت ۵ ماه توی مرکز مشاوره با روانشناس خانم جلسه داشتم و از جلسات درمانم بدون اینکه ایشون خبری داشته باشه فیلمبرداری انجام میدادم تا بعد از جلسات بتونم حرفای روانشناسم رو بازبینی و تحلیل کنم و از نظام روانشناسی هم سوال کردم گفتن که ایرادی نداره و حق هر مراجعی هست که بخواد از جلسات درمانش فیلم داشته باشه. خلاصه توی جلسات درمان ایشون رفتارهای غیرحرفه ای و خارج از شئونات اخلاقی مثل بغل کردن من انجام دادن و از همه ی رفتارهای ایشون فیلم دارم و ازشون به بهزیستی که مجوز مرکز رو دادن و نظام روانشناسی شکایت کردم و فیلم رو هم ضمیمه شکایت کردم و الان ایشون یه شکایت جدا تنظیم کرده که من فیلمای ایشون رو بردم به بهزیستی و نظام روانشناسی نشون دادم و اونجا پخشش کردم و آبروی ایشون رو بردم درصورتی که فیلم ها فقط ضمیمه پرونده شکایتم بود و به مراکزی که باید طرح شکایت میشد تحویل دادم و نه به شخص دیگه ای.
سوال من اینه که الان من جرمی مرتکب شدم که اسناد و مدارک مربوطه (فیلم) رو ضمیمه کردم و آیا مجازاتی در انتظارمه؟
یا اینکه از جلسات درمان خودم فیلمبرداری کردم و استراق سمع شخص دیگه ای رو نکردم هم جرمه؟
با سلام
جای سوال است که اگر شما از رفتارهای درمانگرتون معذب بودید و براتون مشکل ساز بود چرا روند درمان رو با ایشون ادامه دادید؟ و آیا این عمل یکبار بوده و یا تکرار صورت گرفته؟ اگر شما بعد اتفاق افتادن این عمل باز هم به دفتر ایشون مراجعه کردید (با علم به اینکه باز هم این عمل تکرار خواهد شد) می تواند سوء نیت شما رو اثابت کنه که فیلم برداری هم کردید. اما اگر بعد از انجام این عمل شما شکایت کرده باشید خیر مشکلی متوجه شما نیست.
سلام پدربرگم سال ۷۴ فوت شدن در سال ۹۲ یک تقسیم نامه کشاورزی به صورت دستی بین عمه ها و عمو و پدرم نوشته شد و به امضای همه رسید و ۲ شاهد که یکیشون فوت شده
از روی تقسیم نامه چندین کپی گرفتن و کپی برابر اصل کردن. دست ما هم برگه کپی برابر اصلش هست .
چون ما زمینون رو تبدیل به باغ کردیم میخواهند از دستمون درش بیارن و میگن کپی برابر اصل اعتبار نداره و باید از اول تقسیم کنیم.
ما میتونیم با کپی برابر اصل ثابت کنیم؟
با سلام
بله می توانید نسبت به آن کسی که اصل مدرک را در اختیار دارد تقاضای ورود شخص ثالث را بدهید.
سلام روزتون بخیر ملکمون رو اجاره دادیم و قرارداد یک ساله بستیم مستجر ۶ ماهه گفت من میخام برم و پولمو بدید گفتیم یک نفر رو بیار جای خودت و اینا ایشون وسایلشو جمع کرد و بی هیچ حرفی نه تسویه ای نه چیزی رفت و خودشم توی چندجا خونه رو گذاشت برای اجاره بعد دوماه مستاجر پیدا شد و ما کرایه این دوماه رو به علاوه تسویه اب و برق کم کردیم از ایشون و بقیه پول رو دادیم بهش ولی قرار داد و هنوز فسخ نکرده بود ایشون شماره کارت فرستاد شماره کارت برادرش بود و به ما گفت اسم شناسنامه ایم اینه و حساب خودمه ماهم پولو زدیم حالا میگ ازتون شکایت میکنم و میگم پولی به حسابم واریز نشده حالا ما پیامکی داریم ازش که شماره کارت برادرشو با خط خودش فرستاده ایا میشه توی دادگاه از این پیامک استفاده کرد؟؟ چطوری میشه وضع ما اگ شکایت کنن چکار باید بکنیم
درود
شما باید با مدارکی چون شاهد و استشهادیه در کنار دلایلی مثل پیامک و…. ابتدا فسخ شفاهی که بین طرفین قرارداد صورت گرفته را در دادگاه اثبات و سپس در کنار ادله های بالا با صورت حساب بانکی احراز کنید که مبلغ ودیعه با درخواست ایشان به حساب برادرشان واریز شده است
با درود و احترام
من سال ۹۲ از تعاونی منحله فرشتگان وامی دریافت کردم سال ۹۶ این تعاونی بدلیل غیرمجاز بودن منحل و در موسسه کاسپین ادغام شد. بعد از گذشت چهار سال از انحلال فرشتگان، کاسپین چک و سفته ضمانت وام رو به اجرا گذاشت و مدعی طلب (ازسوی فرشتگان) شد، اما دادگاه با کارشناسی پرونده رای به بی حقی کاسپین داد وحتی مشخص شدبدلیل تخلف در محاسبه سود وام، ۵ میلیون تومن هم از من پول زیادی دریافت کرده این رای الان قطعی شده، به شعبه سرپرستی کاسپین مراجعه کردم جهت دریافت طلبم، میگن شما اول چک و سفته ها رو پس بگیر و وام رو تسویه کن بعد برو از “هیئت تصفیه تعاونی فرشتگان” جهت طلبت شکایت کن!!!حالا سوال اصلی اینجاست: وقتی یک موسسه منحل و در موسسه دیگه ادغام میشه جهت دریافت طلب باید سراغ اون موسسه منحله قبلی رفت؟ چطور بابت طلب فرشتگان، کاسپین همه کاره است اما بابت بدهی هاش باید بریم سراغ هیئت تصفیه فرشتگان که معلوم نیست اصلا وجاهت قانونی دارند یا نه
لطفا راهنمایی کنید خیلی آشفته شدم.
با سلام بهترین راه حل این است که شما نسبت به رای دادگاهتون استرداد لاشه چک و سفته هاتون رو از دادگاه صالحه درخواست کنید و درخواست اجرای رای طلبتون رو به دادگاه بدید. خود دادگاه پیگیری خواهد کرد.
سلام پسرم با یه دختر دوست میشه بعد از چند ماه دختر میگه توسط پسر شما از دختری درآمدم ما باید چه کار کنیم؟
سلام
اگر تجاوز صورت نگرفته و با رضایت دو طرف بوده نیاز به انجام کاری نیست و ایشون اگر شکایت کنند و اثبات بشه دو طرف مشمول مجازات رابطه نامشروع خواهند شد.