مشاوره حقوقی رایگان یکی از موفق ترین و پر مخاطب ترین خدمات موسسه حقوقی وکلای دادگستر پاسارگاد می باشد. این خدمت بصورت مشاوره حقوقی تلفنی (در ساعات کاری ۹.۳۰ الی ۱۸)، آنلاین (سامانه مشاوره و یا از طریق شبکه های اجتماعی : تلگرام، اینستاگرام و فیسبوک) و یا بصورت مشاوره حقوقی حضوری در دسترس مخاطبین و مراجعین قرار دارد. سیستم پاسخگویی، شما عزیزان را با بهترین مشاوران حقوقی مرتبط می سازد و در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر، شما را به بهترین وکیل حوزه مربوطه، ارجاع خواهد داد. همین امر باعث شده موسسه حقوقی وکلای پاسارگاد به عنوان بهترین موسسه و دفتر وکالت در میان موکلین مورد توجه قرار بگیرد.
خط پاسخگویی وکلای دادگستر : ۲۲۹۲۰۵۶۲-۰۲۱ (۲۰ خط ویژه)
حوزه های مشاوره حقوقی رایگان
خانواده
- طلاق
- طلاق توافقی
- مهریه
- نفقه
- اجرت المثل
- و …
ملکی
- تخلیه
- اجاره
- الزام به تنظیم سند
- و …
انحصار وارثت
- دعاوی ارث
کیفری
- کلاهبرداری
- جعل سند
- خیانت در امانت
- و …
مالی
ثبت احوال
- تغییر تاریخ تولد و کاهش سن
- حذف نام همسر
- ازدواج موقت
قرارداد
- ثبت قرارداد

ویژگی های یک مشاوره حقوقی رایگان خوب
افراد، دفاتر وکالت و موسسات حقوقی بسیاری هستند که اقدام به انجام مشاوره حقوقی مینمایند. اما سوال اساسی اینجاست که ویژگی های یک مشاوره حقوقی رایگان خوب چیست؟ در واقع آیا هر مشاوره حقوقی را که در حال حاضر ارائه میشود، میتوان مفید دانست و اساساً در هنگام استفاده از مشاوره حقوقی که به صورت رایگان ارائه میشود، به چه نکاتی باید توجه نمود؟
- مشاوره ای است که بتواند فارغ از آن که هزینه ای به عنوان حق المشاوره پرداخت شود یا نشود، همه ابعاد حقوقی پرونده را بررسی نماید.
- مشاور حقوقی خوب سعی در آن دارد که بهترین راه را به موکل نشان دهد تا بتواند مسیر پرونده خود را به درستی و با کمترین عوارض یا خسارت به پیش ببرد.
- مشاوره حقوقی رایگان خوب به گونهای است که موکل احساس نمیکند که فرد مشاوره دهنده به دنبال مسائل مالی و یا جذب پرونده و بازارگرمی است.
- در مشاوره حقوقی خوب، به حواشی پرداخت نمیشود و صرفا خود پرونده بررسی میشود. صحبتهایی نظیر امکان نفوذ در دادگاه یا تضمین نتیجه پرونده به هیج وجه در یک مشاوره حقوقی خوب جایگاهی ندارد.
- در مشاوره حقوقی، احتمال پیروزی در پرونده به طور واقع بینانه به موکل اعلام میشود و چنانچه پرونده به لحاظ قانونی وجاهتی نداشته باشد، تلاش میشود تا موکل از طرح دعوی و صرف هزینه و زمان منصرف گردد.
راه های استفاده از مشاوره حقوقی
موسسات حقوقی و دفاتر وکالت راه های استفاده از مشاوره حقوقی رایگان را در طرق مختلف در اختیار موکلین قرار میدهند تا هر فرد به فراخور شرایط خود بتواند به راحتی از این خدمت استفاده کند.
- مشاوره حقوقی تلفنی: بسیاری از جاهایی که مشاوره حقوقی ارائه میدهند، معمولا چند خط تلفن را در تبلیغات خود معرفی میکنند تا مردم بتوانند به راحتی از طریق تلفن به شخص مشاوره دهنده متصل شوند. استفاده از این خطوط تلفن معمولا هزینهای جز هزینه تلفن دربرنداشته و رایگان میباشد. این روش فراگیرترین روش استفاده از مشاوره حقوقی رایگان است.
- مشاوره حقوقی آنلاین: راه دیگری که میتوان از طریق آن به طور رایگان مشاوره حقوقی را در سریعترین زمان دریافت نمود، مشاوره حقوقی آنلاین است. مشاوره حقوقی آنلاین معمولا در پلتفرمهای پیام رسان نظیر واتساپ، تلگرام، اینستاگرام و … و یا اپلیکیشنهای اختصاصی انجام میشود. این روش جز هزینه اینترنت معمولا هزینه دیگری ندارد.
البته باید توجه داشت که مشاوره حقوقی آنلاین و تلفنی نهایتا تا چند دقیقه و پرسیدن چند سوال ساده رایگان هستند و بررسی دقیق پرونده و یا تفسیر رای، محاسبه ارث یا دیه و یا بررسی اوراق پرونده و تنظیم اوراق قضایی معمولا شامل هزینه بوده است.
ممکن برخی از موسسات حقوقی و یا دفاتر وکالت نیز مشاوره حقوقی حضوری را در بار اول مراجعه رایگان درنظر بگیرند. اما این امر به صورت فراگیر نیست و معمولا مشاوره حقوقی حضوری مستلزم پرداخت حق المشاوره است.
تعرفه خدمات مشاوره حقوقی حضوری
همان طور که در بخشهای قبل ذکر شد، مشاوره حقوقی رایگان بیشتر به صورت تلفنی و یا آنلاین و برای سوالات ساده و نه بررسی پرونده مناسب است. افرادی که پرونده حقوقی در مراجع قضایی دارند، طبیعتا به دنبال یک وکیل خوب و متخصص در حوزه پرونده خود هستند. مشاوره حقوقی با وکیل متخصص آن هم به صورت حضوری، طبیعتا هزینههایی دارد که به صورت عرف میبایست پرداخت گردد. همچنان که یک مریض برای رفع مشکل خود به پزشک مراجعه میکند و حق ویزیت پرداخت میکند، موکل نیز برای حل مشکل خود که گاه ممکن است سرنوشت او و یا گروهی از افراد را تغییر دهد، بهتر است حق المشاوره پرداخت نماید تا بتواند از خدمات مشاوره حقوقی بهتر و دقیقتری استفاده نماید. اما سوال اساسی اینجاست که مبلغ حق المشاورهای که باید موکل به وکیل پرداخت نماید، چه مقدار است؟
پاسخ به این سوال نیاز به بحث تفصیلی دارد. چرا که تعرفه خدمات مشاوره حقوقی حضوری بسته به کیفیت و تجربه وکیل، موضوع پرونده و زمان مشاوره متفاوت است. به همین جهت حق المشاوره معمولا توافقی بوده و یا نرخ خدمات مشاوره حقوقی در دفتر وکیل یا موسسه حقوقی قبل از انجام مشاوره به موکل اعلام میگردد.
مطابق با ماده ۲۶ آیین نامه تعرفه حق الوکاله، حق المشاوره و هزینه سفر وکلای دادگستری، حق الزحمه ارائه خدمات مشاوره حقوقی در صورت عدم تنظیم وکالت نامه و عدم توافق قبلی به شرح زیر است:
- مشاوره حقوقی به ازای هر ساعت: حداقل پنجاه هزار تومان و حداکثر پانصد هزار تومان.
- تنظیم دادخواست، شکواییه، لایحه، دفاعیه و اظهارنامه: حداقل دویست هزارتومان و حداکثر پنج میلیون تومان.
مطالعه پرونده توسط وکیل: حداقل یک میلیون تومان و حداکثر پنج میلیون تومان.
مشاوره حقوقی رایگان بهتر است یا غیر رایگان؟
گروه وکلای پاسارگاد، این افتخار را دارد که روزانه به حدود ۵۰۰ تماس از سراسر کشورمان به خصوص شهر تهران، خدمات مشاوره حقوقی را ارائه مینماید. تماسهای روزانه، از سوالات ساده و با پاسخ کوتاه تا پرونده های پیچیده را شامل میشود. طبیعتا پاسخگویی به همه سوالات آن هم در بازه زمانی ساعت کاری مجموعه کاری بسیار انرژی بر و طاقت فرساست. به خصوص که ماهیت پرونده ها و سوالات حقوقی با مشکلات مردم عجین است و بار روانی این مشکلات در هنگام مشاوره حقوقی تلفنی نیز به فرد مشاوره دهنده و یا وکیل نیز انتقال مییابد.
طبیعتا بسیاری از افراد تمایل دارند، در بدو امر از مشاوره حقوقی رایگان استفاده نمایند که همین امر موجب میشود که تعداد تماسها بسیار بالا باشد. بنابراین مشاوره حقوقی رایگان میتواند معایب زیر را داشته باشد:
- حجم بالای تماسهای تلفنی و خستگی مشاورین یا وکلای پاسخ دهنده
- اختصاص زمان کوتاه به هر تماس و پایین آمدن کیفیت مشاوره حقوقی
- عدم دسترسی همه موکلین در زمانهای پیک تماسی
در مشاوره حقوقی غیر رایگان، شما میتوانید از همه مزایای زیر برخوردار شوید:
- زمان مناسبی به شما اختصاص داده میشود که با آرامش و دقت پرونده خود را به وکیل توضیح دهید.
- همچنین، به دلیل پرداخت حق مشاوره میتوانید با فرد با تجربهتری صحبت نمایید.
- معمولا افرادی که مشاوره حقوقی غیر رایگان ارائه میدهند، به دلیل آن که در طول روز با افراد کمتری صحبت میکنند، انرژی و دقت بیشتری دارند.
بنابراین، چنانچه پرونده مهمی دارید، حتما از مشاوره حقوقی غیر رایگان استفاده نمایید.
خط پاسخگویی وکلای دادگستر : ۲۲۹۲۰۵۶۲-۰۲۱ (۲۰ خط ویژه)
ویژگی های مشاور حقوقی موسسه وکلای دادگستر
دلسوز و صبور
واقف به قوانین و روند حقوقی
راز دار و امانت دار
متعهد و مسئولیت پذیر
ویژگی های وکیل حقوقی موسسه وکلای دادگستر
بهترین وکیل تهران و شهرستان در حوزه مربوطه می باشند.
با سابقه و تجربه در زمینه های کاری مرتبط
راز دار و امانت دار
واقع گرا و واقع بین در توصیف شرایط و روند دادرسی
آدرس: تهران، میرداماد، خیابان اطلسی، نبش خیابان تاج بخش، پلاک ۵، طبقه دوم، واحد ۴
لطفاً جهت تعیین وقت برای مراجعه حضوری تماس بگیرید و یا فرم درخواست مشاوره حقوقی را تکمیل نمایید.
سلام دخترم بخاطر آزار و اذیت شوهرش میخواد درخواست طلاق بده برگه ی محضری طلاق توافقی رو داره. شوهرش حاضر نیست آپارتمانی که توش دارن زندگی میکنه رو بفروشه و سه دانگ سهم قانونی دخترم که سند به اسمش داره رو بده میگه نه پول دارم سهمت رو بدم نه میخوام بفروشم نه بهت اندازه ی سهمت اجاره میدم چیکار کنیم؟
با سلام و احترام
دخترتون می توانند به دادگاه، درخواست فروش مال غیر قابل افراز رو بدهند. دادگاه خودش اقدام به فروش خواهد کرد و سهم دختر شما پرداخت خواهد شد. همچنین با توجه به مشاع بودن ملک می توانند درخواست اجرت المثل ایام استفاده از آن توسط شوهرشون رو مطالبه کنند.
سلام من یک مدت نامزد بودم ولی بینمون صیغه نبوده الان بهم خورده طرف میگه پول تمام لباسی ک خریدی رو باید بدی رسیدم فرستاده، بعد ما جشن نامزدی نگرفتیم چمدون خالی آوردن که اون پول بده برم وسایل بخرم چون راهشون دور بود گفتم خودم میگیرم الان باید وسایلو برگردونم یا پولشو باید بدم ؟
پولایی که واسه مسافرت یا پولی که مثلا واسه باشگاه داده هم داده میگه باید بدی. بعد چند تا پیام داده که تهمت زده میشه اگه یه وقت بخواد اذیت کنه میشه ازش شکایت کرد؟
سلام خیر برای شما مشکلی بوجود نخواهد اومد. شما نیاز به استرداد چیزی ندارید.
ایشون باید اقدام قانونی بکنند و اون دسته از هدایایی که عیناً باقی مانده باشه را می تونند در صورت اثبات دریافت نمایند. ولی هزینه سفر و مواردی که دیگه وجود نداره رو نمی توانند مطالبه کنند.
سلام
استاد پدری ملکی را بنام سه نفر از فرزندان خود کرده و سند بنام آنها زده است پس از آن صاحب دو فرزند شده و اکنون فوت کرده است. آیا امکان اینکه آن سه فرزند در قالب مبایعه نامه سهم دو فرزند دیگر را بدهند هست یا خیر؟ چون قرار نیست این دو فرزند پولی بابت ثمن معامله به آنها بدهند در اینصورت تکلیف پرداخت ثمن معامله در مبایعه نامه چه میشود؟ چون می خواهند که سند تنظیمی محکمه پسنده بود و بتوانند با مبایعه نامه نسبت به اخذ سند مالکیت اقدام نمایند. نظرشان این است که در قالب مبایعه نامه نقل و انتقال انجام پذیرد و اگر امکانش نیست در قالب چه عقدی باید قرارداد خود را تنظیم نمایند.
با سلام
بهترین عقد، عقد صلح است می توانید به صورت رسمی در دفترخانه، مال مورد نظر را به دو فرزند صلح نمایید.
ببخشید من پولی به کسی دادم و قرار بود هر ماه به من قسط واریز کند و متاسفانه انجام نداده و سند ملکی رو موقع پول دادن رهن من کردن و من اقدام کردم برای بازداشت سند و متوجه شدم که ملکی رو که رهن من کردن قبلا به کسی در املاک قولنامه شده و ایشون هم شکایت کردن ولی سند در رهن من شده و من از ایشون سفته هم دارم میشه من رو راهنمایی کنید ممنون میشم سند اصلی و پایانکار هم دست من هست و در رهنم من است. ۵۰۰ میلیون هم سفته دارم.
با سلام
اگر این رهن رسمی بوده باشد و قبل از مبایعه نامه طرف مقابل باشد ابتدا حق شما پرداخت خواهد شد و طرف مقابل باید از فروشنده شکایت تنظیم نماید.
سلام وقت بخیر یک فردی جرم تعزیری انجام داده و ۷ سال محکوم شده حکمش هم قطعی شده الانم ۲ سالی رو تحمل کرده شرایط تعلیق رو هم داره میخواستم بدونم با وجود اینکه حکمش قطعی شده باز هم میتوان از دادگاه خواست که باقی مانده حبس را تعلیق کند؟!
با سلام و احترام
تعلیق معمولا برای قبل از قطعیت حکم است. البته با توجه به شرایطی که برای کاهش مجازات های تعزیری گذاشته شده، احتمالا بتوانید تغییراتی را در حکمشون ایجاد کنید. اگر شرایطش رو داشته باشند بهتر است از آزادی مشروط استفاده نمایید.
سلام خسته نباشید حدود ۳ ماه پیش دعوایی اتفاق افتاده و دو روز پیش ابلاغیه اومده است. بینی شاکی آسیب دیده است. در دعوا بنده تک به سه نفر بودم و ازم شکایت شده است. احتمال دادن چه حکمی هست؟ و اینکه شاکی از بنده برای دادن رضایت درخواست پول کرده است.
با سلام و احترام
حکم رو نمی توان پیش بینی کرد. با توحه به عنوان کردن شاکی مبنی بر رضایت، حتما در جلسه دادگاه حاضر شوید.
سلام وقت بخیر
پدر و مادرم فوت کردن باهم در این زمان مادربزرگم (مادر پدری)
میخواستم ببینم اگر عموم فوت کنه از اموالش به من میرسه؟ زن و فرزند هم داره
با سلام
خیر با توجه به اینکه ایشون فرزند دارند به شما ارثی نخواهد رسید.
با سلام
برادرم از درآمد مغازه ای که ارث پدرم بود و سرمایه ی آن هم بصورت شراکتی بود اقدام به خرید سهم الارث خواهرانم کرد ومدعی است من از این خرید هیچ حقی ندارم. آیا واقعا حقی ندارم؟
با سلام و احترام
اگر از میزان سهم الارث خودشون استفاده کردند شما حقی ندارید اما اگر از سهم الارث بقیه استفاده کردند و بتوانید اثبات کنید، قطعا محق هستید.
سلام حضوروکلای محترم دادگستر
من درسال ۹۷ با همسرم تصمیم به طلاق توافقی گرفتیم منزل خودم را فروختم و مبلغ ۱۵میلیون تومان بابت خرید ماشین که بنام ایشون بود بهش دادم و قرار شد که سند ماشین را فردای همون روز بهم تحویل بده که متاسفانه بعد گرفتن پول متواری شد و بعد ۴ سال پیداش کردم و تقاضای سند ماشین رو کردم ازش وقتی دید بهش فشار آوردم رفته بابت خیانت در امانت به دادگاه شکایت کرده که ماشین را به من امانت داده بود و الان طلب ماشین رو خواهانه و دادگاه بهم ابلاغ حضور کرده است. خواستم راهنماییم کنید چطور حق خودم ثابت کنم با توجه به اینکه تنها شاهد من، وقت دادن مبلغ ماشین فرزندم بوده که اونم ادعای بیطرفی داره. چطور میتونم سند ماشینم بگیرم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
با سلام و احترام
با توجه به شرایط نمی توان به صورت قطعی نظر داد. ابتدا باید مشخص شود این پول رو به چه صورت پرداخت کردید. (نقدی یا واریز وجه)
برای این منظور حتماً از وکیل کیفری استفاده نمایید و مشاوره بگیرید.
با درود و احترام
بنده بمدت چهار سال هست به همراه پدر و ومادرم در خانه ای اجاره ای سکونت داریم، امسال مالک با توجه به افزایش بیش از حد مبلغ اجاره بها درخواست افزایش ده برابری مبلغ اجاره کرده، بنده خودم دچار ضایعه نخاعی هستم و پدر و مادرم بالای ۹۰ سال سن هستند به مالک اعلام کرده ام که به اجبار حاضرم تا مبلغ پنجاه درصد به مبلغ اجاره اضافه کنم ولی مالک راضی نمیشه و خواستار تخلیه هستند، خواستم راهنمایی بفرمایید که آیا مالک میتونه دستور تخلیه بگیره ؟ در ضمن پارسال برای تمدید یک اجاره نامه معمولی مشاور املاک و بدون امضای دو شاهد تنظیم شده
با سلام
شما به شورای حل اختلاف مراجعه کنید و درخوسات تمدید اجاره نامه بر اساس مصوبه کرونایی (بیست و پنج درصد) رو بکنید.
سلام بنده داخل یک شرکت داروسازی کار میکنم که این شرکت جرم بزرگی را داره انجام میده و خیانت میکنند به کل کشور که دارو های فاسد و تاریخ گذشته اش را داره تاریخ هاشو پاک میکنه و تاریخ جدید به روز میزنه که ۱سال پیش فاسد شده و انقضاش گذشته داره تاریخ روز میزنه و وارد بازار میکنه بنده فیلم های تمامی دارو ها و جرمی که انجام میدن رو دارم میخواستم ببینم اگه بنده اینهارو دست مقامات بدم و به سازمان دارو و غذا گذارش بدم آیا اون شرکت از بنده شکایت میکنه و من محکوم میشم چون واقعا عذاب وجدان شدید دارم که دارم با این شرکت همکاری میکنم و دارو میسازیم و داروهای ساخته شدشون تمامی مواد اولیه هاشون به جز اون تاریخ گذشته که چاپ میزنن مواد اولیه برای ترکیب و درست کردن داروهاشونم فاسد شده که ترکیب میکنند عذاب وجدان سختی گرفتم خیلی از مردم کشته میشند با کار اینا میخواستم بدونم آیا گزارش بدم بنده جرمی مرتکب شده ام و شکایت کنند شرکت آیا محکوم میشم یا نه ممنون جواب بنده رو بدید.
با سلام و احترام
خیر گزارش شما هیچ جرمی را برای شما به دنیال نخواهد داشت و کار انسانی است. از طرفی هم اگر این موضوع بعداً برملا شود و شما عنوان نکرده باشید ممکن است با توجه به تحقیقات برای شما مشکل ساز شود و جرم مشارکت و یا معاونت به شما منتصب شود.