مشاوره حقوقی رایگان یکی از موفق ترین و پر مخاطب ترین خدمات موسسه حقوقی وکلای دادگستر پاسارگاد می باشد. این خدمت بصورت مشاوره حقوقی تلفنی (در ساعات کاری ۹.۳۰ الی ۱۸)، آنلاین (سامانه مشاوره و یا از طریق شبکه های اجتماعی : تلگرام، اینستاگرام و فیسبوک) و یا بصورت مشاوره حقوقی حضوری در دسترس مخاطبین و مراجعین قرار دارد. سیستم پاسخگویی، شما عزیزان را با بهترین مشاوران حقوقی مرتبط می سازد و در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر، شما را به بهترین وکیل حوزه مربوطه، ارجاع خواهد داد. همین امر باعث شده موسسه حقوقی وکلای پاسارگاد به عنوان بهترین موسسه و دفتر وکالت در میان موکلین مورد توجه قرار بگیرد.
خط پاسخگویی وکلای دادگستر : ۲۲۹۲۰۵۶۲-۰۲۱ (۲۰ خط ویژه)
حوزه های مشاوره حقوقی رایگان
خانواده
- طلاق
- طلاق توافقی
- مهریه
- نفقه
- اجرت المثل
- و …
ملکی
- تخلیه
- اجاره
- الزام به تنظیم سند
- و …
انحصار وارثت
- دعاوی ارث
کیفری
- کلاهبرداری
- جعل سند
- خیانت در امانت
- و …
مالی
ثبت احوال
- تغییر تاریخ تولد و کاهش سن
- حذف نام همسر
- ازدواج موقت
قرارداد
- ثبت قرارداد

ویژگی های یک مشاوره حقوقی رایگان خوب
افراد، دفاتر وکالت و موسسات حقوقی بسیاری هستند که اقدام به انجام مشاوره حقوقی مینمایند. اما سوال اساسی اینجاست که ویژگی های یک مشاوره حقوقی رایگان خوب چیست؟ در واقع آیا هر مشاوره حقوقی را که در حال حاضر ارائه میشود، میتوان مفید دانست و اساساً در هنگام استفاده از مشاوره حقوقی که به صورت رایگان ارائه میشود، به چه نکاتی باید توجه نمود؟
- مشاوره ای است که بتواند فارغ از آن که هزینه ای به عنوان حق المشاوره پرداخت شود یا نشود، همه ابعاد حقوقی پرونده را بررسی نماید.
- مشاور حقوقی خوب سعی در آن دارد که بهترین راه را به موکل نشان دهد تا بتواند مسیر پرونده خود را به درستی و با کمترین عوارض یا خسارت به پیش ببرد.
- مشاوره حقوقی رایگان خوب به گونهای است که موکل احساس نمیکند که فرد مشاوره دهنده به دنبال مسائل مالی و یا جذب پرونده و بازارگرمی است.
- در مشاوره حقوقی خوب، به حواشی پرداخت نمیشود و صرفا خود پرونده بررسی میشود. صحبتهایی نظیر امکان نفوذ در دادگاه یا تضمین نتیجه پرونده به هیج وجه در یک مشاوره حقوقی خوب جایگاهی ندارد.
- در مشاوره حقوقی، احتمال پیروزی در پرونده به طور واقع بینانه به موکل اعلام میشود و چنانچه پرونده به لحاظ قانونی وجاهتی نداشته باشد، تلاش میشود تا موکل از طرح دعوی و صرف هزینه و زمان منصرف گردد.
راه های استفاده از مشاوره حقوقی
موسسات حقوقی و دفاتر وکالت راه های استفاده از مشاوره حقوقی رایگان را در طرق مختلف در اختیار موکلین قرار میدهند تا هر فرد به فراخور شرایط خود بتواند به راحتی از این خدمت استفاده کند.
- مشاوره حقوقی تلفنی: بسیاری از جاهایی که مشاوره حقوقی ارائه میدهند، معمولا چند خط تلفن را در تبلیغات خود معرفی میکنند تا مردم بتوانند به راحتی از طریق تلفن به شخص مشاوره دهنده متصل شوند. استفاده از این خطوط تلفن معمولا هزینهای جز هزینه تلفن دربرنداشته و رایگان میباشد. این روش فراگیرترین روش استفاده از مشاوره حقوقی رایگان است.
- مشاوره حقوقی آنلاین: راه دیگری که میتوان از طریق آن به طور رایگان مشاوره حقوقی را در سریعترین زمان دریافت نمود، مشاوره حقوقی آنلاین است. مشاوره حقوقی آنلاین معمولا در پلتفرمهای پیام رسان نظیر واتساپ، تلگرام، اینستاگرام و … و یا اپلیکیشنهای اختصاصی انجام میشود. این روش جز هزینه اینترنت معمولا هزینه دیگری ندارد.
البته باید توجه داشت که مشاوره حقوقی آنلاین و تلفنی نهایتا تا چند دقیقه و پرسیدن چند سوال ساده رایگان هستند و بررسی دقیق پرونده و یا تفسیر رای، محاسبه ارث یا دیه و یا بررسی اوراق پرونده و تنظیم اوراق قضایی معمولا شامل هزینه بوده است.
ممکن برخی از موسسات حقوقی و یا دفاتر وکالت نیز مشاوره حقوقی حضوری را در بار اول مراجعه رایگان درنظر بگیرند. اما این امر به صورت فراگیر نیست و معمولا مشاوره حقوقی حضوری مستلزم پرداخت حق المشاوره است.
تعرفه خدمات مشاوره حقوقی حضوری
همان طور که در بخشهای قبل ذکر شد، مشاوره حقوقی رایگان بیشتر به صورت تلفنی و یا آنلاین و برای سوالات ساده و نه بررسی پرونده مناسب است. افرادی که پرونده حقوقی در مراجع قضایی دارند، طبیعتا به دنبال یک وکیل خوب و متخصص در حوزه پرونده خود هستند. مشاوره حقوقی با وکیل متخصص آن هم به صورت حضوری، طبیعتا هزینههایی دارد که به صورت عرف میبایست پرداخت گردد. همچنان که یک مریض برای رفع مشکل خود به پزشک مراجعه میکند و حق ویزیت پرداخت میکند، موکل نیز برای حل مشکل خود که گاه ممکن است سرنوشت او و یا گروهی از افراد را تغییر دهد، بهتر است حق المشاوره پرداخت نماید تا بتواند از خدمات مشاوره حقوقی بهتر و دقیقتری استفاده نماید. اما سوال اساسی اینجاست که مبلغ حق المشاورهای که باید موکل به وکیل پرداخت نماید، چه مقدار است؟
پاسخ به این سوال نیاز به بحث تفصیلی دارد. چرا که تعرفه خدمات مشاوره حقوقی حضوری بسته به کیفیت و تجربه وکیل، موضوع پرونده و زمان مشاوره متفاوت است. به همین جهت حق المشاوره معمولا توافقی بوده و یا نرخ خدمات مشاوره حقوقی در دفتر وکیل یا موسسه حقوقی قبل از انجام مشاوره به موکل اعلام میگردد.
مطابق با ماده ۲۶ آیین نامه تعرفه حق الوکاله، حق المشاوره و هزینه سفر وکلای دادگستری، حق الزحمه ارائه خدمات مشاوره حقوقی در صورت عدم تنظیم وکالت نامه و عدم توافق قبلی به شرح زیر است:
- مشاوره حقوقی به ازای هر ساعت: حداقل پنجاه هزار تومان و حداکثر پانصد هزار تومان.
- تنظیم دادخواست، شکواییه، لایحه، دفاعیه و اظهارنامه: حداقل دویست هزارتومان و حداکثر پنج میلیون تومان.
مطالعه پرونده توسط وکیل: حداقل یک میلیون تومان و حداکثر پنج میلیون تومان.
مشاوره حقوقی رایگان بهتر است یا غیر رایگان؟
گروه وکلای پاسارگاد، این افتخار را دارد که روزانه به حدود ۵۰۰ تماس از سراسر کشورمان به خصوص شهر تهران، خدمات مشاوره حقوقی را ارائه مینماید. تماسهای روزانه، از سوالات ساده و با پاسخ کوتاه تا پرونده های پیچیده را شامل میشود. طبیعتا پاسخگویی به همه سوالات آن هم در بازه زمانی ساعت کاری مجموعه کاری بسیار انرژی بر و طاقت فرساست. به خصوص که ماهیت پرونده ها و سوالات حقوقی با مشکلات مردم عجین است و بار روانی این مشکلات در هنگام مشاوره حقوقی تلفنی نیز به فرد مشاوره دهنده و یا وکیل نیز انتقال مییابد.
طبیعتا بسیاری از افراد تمایل دارند، در بدو امر از مشاوره حقوقی رایگان استفاده نمایند که همین امر موجب میشود که تعداد تماسها بسیار بالا باشد. بنابراین مشاوره حقوقی رایگان میتواند معایب زیر را داشته باشد:
- حجم بالای تماسهای تلفنی و خستگی مشاورین یا وکلای پاسخ دهنده
- اختصاص زمان کوتاه به هر تماس و پایین آمدن کیفیت مشاوره حقوقی
- عدم دسترسی همه موکلین در زمانهای پیک تماسی
در مشاوره حقوقی غیر رایگان، شما میتوانید از همه مزایای زیر برخوردار شوید:
- زمان مناسبی به شما اختصاص داده میشود که با آرامش و دقت پرونده خود را به وکیل توضیح دهید.
- همچنین، به دلیل پرداخت حق مشاوره میتوانید با فرد با تجربهتری صحبت نمایید.
- معمولا افرادی که مشاوره حقوقی غیر رایگان ارائه میدهند، به دلیل آن که در طول روز با افراد کمتری صحبت میکنند، انرژی و دقت بیشتری دارند.
بنابراین، چنانچه پرونده مهمی دارید، حتما از مشاوره حقوقی غیر رایگان استفاده نمایید.
خط پاسخگویی وکلای دادگستر : ۲۲۹۲۰۵۶۲-۰۲۱ (۲۰ خط ویژه)
ویژگی های مشاور حقوقی موسسه وکلای دادگستر
دلسوز و صبور
واقف به قوانین و روند حقوقی
راز دار و امانت دار
متعهد و مسئولیت پذیر
ویژگی های وکیل حقوقی موسسه وکلای دادگستر
بهترین وکیل تهران و شهرستان در حوزه مربوطه می باشند.
با سابقه و تجربه در زمینه های کاری مرتبط
راز دار و امانت دار
واقع گرا و واقع بین در توصیف شرایط و روند دادرسی
آدرس: تهران، میرداماد، خیابان اطلسی، نبش خیابان تاج بخش، پلاک ۵، طبقه دوم، واحد ۴
لطفاً جهت تعیین وقت برای مراجعه حضوری تماس بگیرید و یا فرم درخواست مشاوره حقوقی را تکمیل نمایید.
سلام خسته نباشید با تشکر از خدمات مشاوره حقوقی رایگانتان که با دلسوزی به مردم کمکم میکنید. پدرم در سال ۸۷ سهم دختران را با اقرارنامه و وکالت نامه و بقیه اموال را ما براساس شواهد و مدارک (مبایعه نامه) درسال ۹۵ انتقال داده و بعد از فوت پدرم در سال ۹۶ خواهرانم شکایت حقوقی مطرح کردند که دادگاه آنان را محکوم کرده و حکم قطعی گرفته ایم. حال بعد از چند سال که شاهدها مبایعه نامه امضاکردند و حق الزحمه بنگاه دریافت کردند با طرفهای ما تبانی کردند و گفتند شهادت کذب داده ایم درحالی که شهادت کذب طبق ماده ۶۵۰ باید در دادگاه و نزد مقامات رسمی باشد ولی شهادت آنان درخارج از دادگاه و در بنگاه بوده حالا در دادسرا به اقرار خودشان به شهادت کذب محکوم شدند و قرار جلب به دادرسی صادرشده و در شکایت کیفری مدارکی که قولنامه هاست و آنان شهادت دادند و امضا نموده اند ارائه نداده اند و میخواهند از این طریق اعاده دادرسی بکنند ما هم از شاهدها و طرفهای مقابل شکایت تبانی برای بردن مال غیر مطرح کردیم که هنوز جلسه رسیدگی برایمان بعد از چند ماه تعیین نشده و فقط وقت نظارت برای برج ۱۰ گذاشتن حالا من از شما خواهش میکنم ما را راهنمایی بکنید ممنون
با سلام و احترام
اگر مبايعه نامه شما واقعی است به صرف اثبات آن مشكل شما حل ميشود البته موضوع شما نياز به بررسی تخصصی دارد كه توصيه ميكنم به شماره های دفتر جهت مشاوره حقوقی تخصصی تماس بگيريد.
با سلام میخواستم بپرسم وقتی حکم زندان دادگاه تجدید نظر کیفری ابلاغ بشه اون فرد تا چه زمانی وقت داره خودش رو معرفی کنه؟ باید خودش بره اجرای احکام خودش رو معرفی کنه برای تحمل حبس یا اینکه میان دنبالش؟ و اینکه اگه نره چی میشه ؟ ممنونم
با سلام
از طرف اجرای احكام به ايشان جهت معرفی خودش ابلاغ میشود و اگر نيايد وثيقه ای كه داشته ضبط میشود و همچنين جلب میشود.
سلام ده سال پیش وامی به اسم کس دیگه گرفتیم و تعهد نامه دادیم که اقساط را بپردازیم و پرداختیم حالا طرف شکایت کرده که شما اقساط را ندادین خودم دادم. بانک هم نامه داده که مدارک ده سال پیش موجود نیست و پرداخت کننده وام مشخص نمی باشد. طرف شاهد کذب برده و پرونده به نفع اون بسته شده. ما هم علیه شاهد کذبش شکایت کرده ایم که هنوز پرونده در جریان است. اما طبق اون رای اول پول ما مسدود شده چکار باید بکنیم؟ راهی هست پولمون را آزاد کنیم؟
با سلام شما صرفا بايد اثبات كنيد كه وام را خودتان پرداختيد، میتونيد از بانك خودتان درخواست پرينت حساب اون زمان را بدهيد.
سلام من میخوام وام بگیرم سه میلیارد سند گذاشتم واسه خاطر ۷۰ میلیون قبول نمیکنن میگن بغیر از این هم باید چک باشه. من میخوام از رئیس بانک البته موسسه قرضالحسنه هست شکایت کنم. نتیجه چی میشه؟ با اینکه پول من نزدیک یکساله اونجاس
سلام وقت بخير اين موضوع بستگی به قوانين صدور وام دارد كه آيا آنها از قوانين بانكداری تخلف كرده اند يا خير، اگر طبق قانون باشد شكايت شما راه به جايی نخواهد برد.
صاحبخانه هستم و وسائل مستاجر را در غیابش از خانه بیرون بردم.
ادعا کردم که وسائل متعلق به خودم بوده و شاکی مستاجر نبوده است.
محکوم به سرقت و ۹۱ روز زندان، ۳۰ ضربه شلاق و رد مال شده ام و حکم در تجدیدنظر تائید شد.
شاکی در مراحل دادسرا مدام به ادعاهایش افزوده بود و در دادگاه فاکتورهایش پذیرفته نشد.
ریز اموال برای رد مال بر چه اساسی است؟ (ادعای اولیه شاکی در ابتدای شکایتش یا همه ادعاهایش در مراحل مختلف دادسرا)
هر آنچه در دادگاه مورد حکم واقع بشود و قاضی نسبت به آن حکم بدهد ردمال محسوب میشود و باید همه را پس بدهید اگر ادعا دارید که مستاجر به دروغ اموالی رو از شما میخواهد این شما هستید که باید ثابت کنید چه وسایلی رو از منزل خارج کردید.
باسلام خدمت شما وکلا
بنده برای فسخ نکاح حدود ۲ سال پیش اقدام کرده بودم چون خانومم بیماری شدید حاد کم خونی داشت که اقدام کردم تو بدوی و تجدید نظر و دیوان رد شد گرچه حرف من راست بود حتی آزمایشات و نامه پزشک همه چی رو ضمیمه کردم و من این موضوع رو بعد عقد متوجه شده بودم که هیچ جوری تایید نشد حتی اعاده دادرسی دادم با مدارک جدید بازم تایید نشد.
که یهو چند روز پیش برام ابلاغیه اومد که طلاق از جانب زوجه وقت برامون گذاشتند برای سازش تو شورای حل اختلاف که من رفته بودم ولی خانوم نیومده بود ولی لایحه داده بود. همراه اون ۳ تا حکم که من نتونستم محکومش کنم که میخواد براساس او ۳ تا حکم فسخ نکاح که من دادم طلاق بگیره آیا چنین چیزی میشه، آیا جز دلیل برای طلاق زن به حساب میاد؟ آیا برای طلاق باید مهریه رو ببخشه ممنون میشم جواب بدید؟
با سلام كم خونی حاد نميتونه از عوامل فسخ نكاح باشه، ايشون ميتونه درصورتی كه دلايل محكمه پسند داشته باشند هم طلاق و هم مهريه بگيرد. (مهريه در هر حال قابل دريافت است مگر اينكه خود زوجه آن را ببخشد يا ابرا كند) اما اينكه آيا درخواست فسخ نكاح شما میتواند مجوز طلاق شود يا خير بستگی به نظر قاضی دارد كه اين مورد رو از موجبات عسرو حرج زوجه در نظر بگيرد يا خير.
سلام وقت بخیر
بنده چند سال پیش یه مغازه خریدم تو قراردادش نوشته شده بود که مجوز ساخت داره. الان رفتم براش آب و برق بگیرم که گفتن مجوز بیار فهمیدیم اصلا مجوز نداشته و به دروغ تو قرارداد نوشتند. آیا الان با شکایت میشه این مورد رو پیگیری کرد؟
با سلام شما ميتونيد به استناد خيار تدليس از ايشان شكايت كنيد البته اگر مداركی داريد كه ثابت كنيد كه شما زمين را به شرط مجوز داشتن خريده ايد، مثلا اگر در مبايع نامه قيد شده يا شهود داريد و غیره.
با عرض سلام و وقت بخیر
بنده قصد به اجرا گذاشتن مهریه ام را دارم که معادل ۳۰ عدد سکه بهار آزادی به همراه ۱۵ میلیون ریال وجه نقد و ۱.۵ دانگ از منزل مسکونی که به نام همسرم است. (سال ۱۳۷۰ نوشته شده)
مشکلی که وجود دارد این است که این ۱.۵ دانگ منزل مسکونی در قباله بنده نوشته نشده و صرفاً در یک ورق معمولی به صورت دست نویس نوشته شده که همسر بنده به همراه چند تن دیگر این نوشته را امضا کرده اند.
این منزل مسکونی حدود ۲۵ سال قبل فروش رفته و قدرالسهم بنده طی چکی واگذار شده اما بنده هیچ امضایی بابت واگذاری این بخش از مهریه انجام نداده ام و همچنین این چک وصول نشده.
دو سوالی که بنده برای دریافت مشاوره حقوقی رایگان دارم این است که:
۱. آیا صرفا بر مبنای داشتن یک برگه کاغذ دست نویس که در آن مهریه بنده به صورت کامل نوشته شده به همراه امضای همسر و تنی چند از اقوام بنده، می توانم برای دریافت این ۱.۵ دانگ اقدامی انجام دهم؟ (همسر بنده در حال حاضر یک منزل مسکونی دو طبقه به همراه چند قطعه زمین و خودرو و سپرده بانکی به عنوان دارایی دارد.)
۲. آیا در صورت طلب مهریه مبلغ ۱۵ میلیون ریال وجه نقد ذکر شده در قباله بنده در سال ۷۰ به وجه نقد رایج طی سال جاری قابل اخذ است و اگر پاسخ مثبت است مبنای محاسبه ی این وجه نقد رایج چه مبنایی است؟ (نرخ دلار یا …)
پاسخ سوال اول شما: باتوجه به اینکه زمین برای مهریه در عقدنامه قید نشده و جداگانه بوده عنوان مهریه نمیگیرد و حتماً قبل از عقد یا بعد از عقد نوشته شده و امضا شده که شامل مهریه نیست بلکه طلبی میباشد که شما میتوانید با اثبات حقداشتن، خود آن را مطالبه کنید ایشان خود اقرار کرده اند که بخشی از زمینی رو تحت عنوان مهریه به شما خواهند داد و اگر دادگاه شهود شمارا بپذیرد میتوانید اقدام کنید.
پاسخ سوال دوم شما: مهریه شما به نرخ روز محاسبه میشود. نرخ همان روزی که شما مهریه رو اجرا می گذارید و طبق نرخ مصوب اعلامی از سوی بانک مرکزی است.
باسلام؛ بنده خانمم عکاس است و به صورت آزاد کار میکند و مدارک (فوق لیسانس، عضو خانه هنر، انجمن عکاسی و …) را داراست ولی مجوز کسب یا جواز کسب از اتحادیه ندارد. فعالیت ایشان از شبکه های اجتماعی، وبسایت و آشنایان است و در هیچکدام از آنها نیز قید نکرده که ایشان جواز دارد یا ندارد (مانند بسیاری از کسب و کارهای آنلاین و فریلنسرها که تعدادشان بسیار زیاد است). به هنگام تحویل عکس، فیلم و … از مشتری رسید میگیرد که در قبال موارد مشخص، فلان هزینه را دریافت کرده و موارد تحویل داده شده اند.
آیا مشتری بعد از تحویل گرفتن عکس ها و فیلم ها و تسویه حساب کامل، میتواند نسبت به نداشتن عدم جواز کسب از این عکاس شکایت کند؟
خیر
چون ایشون آتلیه نزدهاند که بخواهند مجوز بگیرند ایشون عکاس سیار هستند.
در یک پرونده ی دیه باید چکی را بابت دیه به یکی از ورثه بدهم. متن چک را چگونه بنویسم که پرداخت آن منوط به رضایت تمام ورثه در دادگاه باشد که پس از رضایت آن ها، مبلغ چک پرداخت شود؟
با سلام شما صرفاً بايد يا رضايت را محضري بگيريد با حضور همه ورثه يا در دادگاه اعلام رضايت كنند، متن چك نمیتواند دليلی براي رضايت وراث شود يا از پاس شدن چك جلوگيری كند.